Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ders Verecek Birini Arıyorum

REKLAM ALANI
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    ben yine de son uyarımı yapayım; sertifikalı birinden eğitim alın. sonra yanlış öğrendikleriniz yüzünden motoru yatırdığınız da hem canınız hem malınız misliyle zarar görüyor.

hatta babama da kardeşim ehliyet alırken araba güvenli sürüş eğitimine gitsin dedim kem küm car curt bakarız bakarız... sonra kardeşim okul bahçesinde pratik yaparken okul kapısına girdi 2-2.5 bin lira masraf. bir o kadar da arabanın değerinden gitti...

üç lira tasarruf edeceğim diye 13 bin lira zarara girersiniz. ben bunu acı ama ucuz atlatanlardanım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yine de son uyarımı yapayım; sertifikalı birinden eğitim alın. sonra yanlış öğrendikleriniz yüzünden motoru yatırdığınız da hem canınız hem malınız misliyle zarar görüyor.

hatta babama da kardeşim ehliyet alırken araba güvenli sürüş eğitimine gitsin dedim kem küm car curt bakarız bakarız... sonra kardeşim okul bahçesinde pratik yaparken okul kapısına girdi 2-2.5 bin lira masraf. bir o kadar da arabanın değerinden gitti...

üç lira tasarruf edeceğim diye 13 bin lira zarara girersiniz. ben bunu acı ama ucuz atlatanlardanım...
    Çok haklısın hocam eğitimin önemine diyecek hiçbir lafım yok ancak şu an için o kadar vaktim yok. Motor konusunda da sıfır değilim, sadece vitesli motorla ehliyeti alacak kadar dur-kalk yapmaya ihtiyacım var =)

Teşekkür ederim tecrübeleriniz için.

Selam,

Arkadaşlar sınav anlatıldığı kadar kasıntı değilmiş, ben platformu inmeli çıkmalı bir şey zannediyordum (diğer forumlardan okuduğum kadarıyla vs). Benden önceki sınava giren 10 mt ilerleyip düştü. Bir hak daha verdiler. Sonuçlar açıklanınca baktım, o bile geçmiş.

akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    hocam korkmanı gerektircek birşey yok platfromda. sınav şu şekilde ilerliyor. kalkış yaptıktan sonra hep 2. viteste git motorla ve yarım debriyaj yap 8 çizerken. başlangıçta 8 duba olacak düz hizada arasında 3-4 metre. rahat rahat slalom yaparsın. dubaları bitirdin mi 2 duba arası 8 yapacaksın. burdada dubaların arasın en az 4-5 metre. çok rahat yaparsın. geleceksin platforma,önce biraz yavaşla, hizanı al platforma , platforma çıkarken beraber gazı aç ve platform üstünde gaz vermeye devam et görecekinki çok kolay geçmişsin... Kafanda çok büyütme bu sınav olayını. Kalanlar heyecandan kalıyor genelde zaten. yoksa işlem basit. platfomr ve duba olmadan dışarda alacağın eğitmin sana bi yararı olacagını sanmıyorum.

GiS Akademi ehliyet alacaklara 'Biz öğretmiyoruz. Gidin bilen birinden öğrenin.' mi diyormuş? İnanmak zor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)