Dostum hayırlı olsun. Fakat işler umduğun gibi gitmicek adım gibi biliyorum. Motorun yarın gelince trafikde genel olarak sürmesende 3-5 tur atıcaksın orda burda. Ehliyetini alana kadar da bunu devam ettireceksin. Herşeyden önce gerçekten kask ına önem ver. Bayilerin verdiği kask lar gerçekten PLASTİK KARTON RESMEN MUKAVVA. Elinle bile bükebiliyorsun kask demeye 1000 şahit ister. Yazdıklarıma alınma ama sana olucakları söyledim. Fikir güzel, fakat ehliyet ilk sıkıntın. Maddi durumun zaten kısıtlıymış amanki
aman sakın ve her ne olursa olsun trafiğe çıkma memur amcalar bir çevirmede en kötü 2000 lira ile bırakırlar. Sonra o cezayı ödemek için zor durumda kalırsın ve motorunu da zararına satmış olursun elinde kalan hiç bir şey olmaz. Bu yazılanlara kulak ver. Hiç sürme demiyorum zaten sürmeden duramıcaksın o kesin bir şey ama trafikde kullanma hiç bir neden ve sonuç ile kesinlikle trafiğe çıkma. Bir diğer şey ise kesinlikle kask sahibi ol. Ehliyetini de en kısa zamanda alıcağını umuyorum. Yazdıklarımı umarım kulak arkası etmezsin, etmeki sonradan canın sıkılmasın neyse tekrar dan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela ve CEZA vermesin