Motosikletimi nasıl dikkat çeken hale getirebilirim (nasıl daha yakışıklı yaparım )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merhaba
Ben motor da sadelikten yanayım, öyle süsü pek sevmem.
İlla tavsiye istersen bir motor koruma demiri taktır derim, düşünce en azından ayağını korur.
Başıma geldiğinden biliyorum iş görüyor.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
motoruna pasta cila vs yapabilirsin bilirsin
aynalara çamurluklara jantlara fiber kaplata bilirsin
koruma demiri taka bilirsin
bazı yerlerine abartmadan sticker yapıştıra bilirsin ama motorunu liseli göstermiyecek kadar deponun yanına ufak ufak çok güzel durur
-
en dikkat edici şey orjinal bir şekilde motoru saklayabilmektir. en azından benim için öyle..
-
Koruma demiri motoru daha çok çirkinleştirir gibime geliyor aslında ama şuanlık sticker ve koruma demiri aklıma yattı yorumlarınız için sağolun.
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
-
Merhaba ,
Ne kadar bütçeniz var?
Ben ön farları değiştirirdim.
Motorun grenajlarını mat siyaha boyardım.
Tekere şerit falan çekmezdim.
Video izlemiştim,aradım ama az önce bulamadım..Tekerleri renkli kalemlerle boyuyorlar,teker döndükçe renkli desenler çıkıyor. İçe doğru boşluk olan kısımları boyuyorlar. Hoşuna giderse öyle de birşey yapabilirsin. Ben yapmazdım, öneri sadece..
Elcikleri değiştirebilirsin,bazı sitelerde çok güzel elcikler keşfetmiştim.Dilersen, sitenin linkini bulurum .
En güzel hali orjinalidir ama kendi motorun, kendine özel,seni yansıtan şeyler anlam katar elbet
Kazasız-belasız
-
senin motora ducati monster'in yeni tip far ve göstergesi gibi bir şey yakışır.
jantı boyayabilir yada renkli şerit yapıştırabilirsin.
Daha güzel sinyal ve aynalar takabilirsin.
Motorun ruhsattaki rengi neyse o rengin daha güzel bir tonuna boyayabilirsin, v.s. tabi bunlar para gerektirir
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba ,
Ne kadar bütçeniz var?
Ben ön farları değiştirirdim.
Motorun grenajlarını mat siyaha boyardım.
Tekere şerit falan çekmezdim.
Video izlemiştim,aradım ama az önce bulamadım..Tekerleri renkli kalemlerle boyuyorlar,teker döndükçe renkli desenler çıkıyor. İçe doğru boşluk olan kısımları boyuyorlar. Hoşuna giderse öyle de birşey yapabilirsin. Ben yapmazdım, öneri sadece..
Elcikleri değiştirebilirsin,bazı sitelerde çok güzel elcikler keşfetmiştim.Dilersen, sitenin linkini bulurum .
En güzel hali orjinalidir ama kendi motorun, kendine özel,seni yansıtan şeyler anlam katar elbet
Kazasız-belasız
Motoru boyama gibi bir niyetim yok şu anda , ama elcik kısmı mantıklı geldi link atarsanız sevinirim gerçekten şimdiden sağolun.
-
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
Motoru boyama gibi bir niyetim yok şu anda , ama elcik kısmı mantıklı geldi link atarsanız sevinirim gerçekten şimdiden sağolun.
http://www.rialli.com/products/?keyword=elcik
http://www.motobakkal.com/catinfo.asp?src=elcik&imageField2.x=0&imageField2. y=0
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
ön farları değiştirirdim yazmışım, sinyalleri değiştirirdim .
-
yıllarca hayalini kurduğum, ck 125. Çok kraldır çok.
Ben olsam böyle birşey yapardım. Apaçilikten uzak.
-
APALA adlı üyeden alıntı
Detaylı tavsiyeleriniz için çok teşekkürler yazdıklarınız çok aklıma yattı , fakat jant boyama işini nasıl yapıcagımı bilmiyorum :(
-
yeni guzel bi motor alarak daha yakisikli hale getirebilirsin dostum
-
-
kuyruğu kes seleyi yükselt azcık çamurluğu yukarı al yazı ve sticker ları çıkar rengini sen ayarla koruma demiri tak çok iyi olur çok iyi süper olur hayal gücünü kulan ciddiyim güzel olur
-
İyi bir şey olsun dersen, fırın boya olacak. Sanayide yaptırabilirsin çok rahat. Burada tvs başlığında yaptırmıştı bir arkadaş. Beyaza boyatmıştı.
-
Eksozu boşalt, çok güzel dikkat çekersin
-
motora istediğini yap bence acıma fazla pahalı bir motor deil zaten çıkma parçalarda bulursun.
bu motora benzete biliyosan yap :D https://www.youtube.com/watch?v=D3yt1jlB0Go
-
Arkadaşların tavsiyeleri çok güzel.
Hepsini bir defada yapacaksın diye birşey de yok. Yavaş yavaş yaparsınız, beğenmediğiniz yeri bir daha yaparsınız.
Siz bakmayın "daha başka motor al" diyenlere.
Belli ki sizin motosikletiniz ile bir bağınız var. Allah nazardan saklasın.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
Ybr yuvarlak far siperlik veya givi tarzı uzun tur camı
Alt sakal grenajı
Jantları boyama düşünüyorsan (çanta demiri mesela) bikaç yerle beraber boyattır renk uyumu olsun sırıtmasın
Led sinyaller, farklı bi ayna olabilir
tanpad gibi ufak tefen bikaç detay
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)