ABUS Disk Kilidi Kullanan Var mı?
Reklamlar
-
french press adlı üyeden alıntı
15 saniye sonra, hareket devam ettiğinde alarm çalmaya devam ediyor değil mi?
Hiç o kadar çalmasına müsaade etmedim , ama bu akşam senin için deneyip yazarım cevabı.
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Reklamlar
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Hiç o kadar çalmasına müsaade etmedim
, ama bu akşam senin için deneyip yazarım cevabı.
Harika, çok memnun olurum. Msx varken, hiç hırsız korkum yoktu. Motoru değiştirdim. Nedense bir korku aldı beni. Bu kilitten almayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. Beklemedeyim.
-
Bende Abus'un hem Granit Extreme zinciri hem de alarmlı disk kilidi var. Disk kilidinde kilit kısmının kalınlığına önem verin. 5 ve 10 mm olmak üzere iki farklı şekilde üretiyorlar. 10 mm olanlar daha dayanıklı.Zaten Abus alacağınız zaman ürünün üzerinde güvenlik seviyesi yazar. Buna bakarak aradaki küçük farkı ödemeniz çok daha sağlam olacaktır. Keza ben Almanya'dan alırken aynı modelin iki farklı kalınlıktaki ürünü arasında 5€ fark vardı. Burada da olsun 40-50 tl. motorunuz eminim daha değerlidir
-
Selam arkadaslar Abus Granit Detecto X-plus 8008 kullanan arkadaslar varsa yorumlarini almak isterim tskler..
-
Danmark16 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar Abus Granit Detecto X-plus 8008 kullanan arkadaslar varsa yorumlarini almak isterim tskler..
Merhaba,
Abus 8008 modeli yeni sanırım. Bu model hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca Abus GRANIT Detecto X Plus 8077 modeli alarmlı. Bu model'de alarmı istersek çıkartabiliyor muyuz?
Teşekkürler
-
onoank adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Abus 8008 modeli yeni sanırım. Bu model hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca Abus GRANIT Detecto X Plus 8077 modeli alarmlı. Bu model'de alarmı istersek çıkartabiliyor muyuz?
Teşekkürler
8008 modeli daha güncel bi model. Güvenlik seviyesi 19. Kullanıcıları üzerinde led uyarı ışığının olmayışından bahsetmişler. Kilit 16mm çapında. 8077 modelinden az daha kalın (13 mm).
-
Merhaba
ABUS 7000 RS1 disk kilidini kullaniyorum. 100 dB uyarici sesi var. Pili uzun sure gidiyor. Simdiye kadar bir sikinti yasamadim.insallah yasamamda.
Bu arada motorsiklet 250 sym joymax...
-
Pazartesi Amazon'dan 8077 modelini sipariş verdim. 5 günde teslim ettiler. Bugün teslim aldım. İleri geri hareket eden siyah parçanın en arka iki tarafında ve yayın üzerinde vazelin kıvamında, hafif katı şekilde yağ şeklinde bişey var. Sizlerin de dikkatini çekti mi? Hareket eden parçanın yağlanması amacıyla olduğunu düşündüm ama bilemedim açıkçası. Var mı bilgisi olan?
-
03 Haziran 2017, 17:02
ABUS 7000 RS1 için sensör alarmı var mı? en ufak şeyde ötüyor, üstüne kedi zıplasa bütün bina ayağa kalkıyor artık motoru sokağa bırakmak zorunda kalıcam.
-
03 Haziran 2017, 18:13
Amazondan nasıl siparis verdiniz, Türkiye'yeshipping yok diye biliyorum.
Yeni motoruma detecto 8077 aldım, ağırlığı 1 kg, kilidi görünce fiyatını neden hak ettiğini anlıyorsunuz. Alarma hassas,en ufak harekette çalmaya başlıyor ve ses ciddi anlamda yüksek.
Alınabilecek en iyi disk kilidi. Tabsiye ederim. 470 tl ye Motardinn'den aldım,yurt dışı site. Tavsiye ederim.
-
03 Haziran 2017, 18:20
Salurbey adlı üyeden alıntı
Yeni motoruma detecto 8077 aldım, ağırlığı 1 kg, kilidi görünce fiyatını neden hak ettiğini anlıyorsunuz. Alarma hassas,en ufak harekette çalmaya başlıyor ve ses ciddi anlamda yüksek.
Alınabilecek en iyi disk kilidi. Tabsiye ederim. 470 tl ye Motardinn'den aldım,yurt dışı site. Tavsiye ederim.
Amazon Almanya sitesi Türkiye'ye satış yapıyor abi. Hatta satıcı Amazon'un kendisi olduğunda gümrük vergisi de ekleniyor. Kapıda ekstra hiçbir ücret ödenmiyor. 40€ üzerine de kargo bedava diye hatırlıyorum.
-
03 Haziran 2017, 18:30
Vay süper. Bilmiyordum. Eyw Bulut,göz atayım amazona neler var.
-
03 Haziran 2017, 18:36
Vay süper. Bilmiyordum. Eyw Bulut,göz atayım amazona neler var.
Önemli değil abi Çift silindir kanalında görmüştüm ben de ilk olarak. Kask aldı sanırım kendisi oradan. Bütün süreci ayrıntılı anlatmıştı. Oradan da bilgi alabilirsin.
-
03 Haziran 2017, 18:56
Amazon.de'den 95 euro'ya aldım. Bazı ürünlerde uluslararası gönderim yok. Ama bazı ürünlerde var. Amazon.com bile Türkiye'ye ürün gönderiyor.
-
Ramazan indirimi sırasında amazondan 425 tl'ye almıştım bu kilidi. Muazzam memnunum. Şimdi de granite extreme plus ultra mega (en pahalı olan) zincir kilidi aldım 859 Tl'ye. Biraz reklam gibi olacak ama yurt içindeki fiyatla arasındaki fark muazzam.
-
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce Amazon'dan ABUS Detecto 7000 RS alarımlı disk kilidi aldım hiçbir darbe vs görmedi bugün baktım alarm çalışmıyor bilgisi olan varsa sevinirim garanti için yurt dışınamı yollamam gerekiyor ?
-
huseyin. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce Amazon'dan ABUS Detecto 7000 RS alarımlı disk kilidi aldım hiçbir darbe vs görmedi bugün baktım alarm çalışmıyor bilgisi olan varsa sevinirim garanti için yurt dışınamı yollamam gerekiyor ?
Pilini değiştirip denediniz mi?
“Falsehood flies, and truth comes limping after it" J.S.
"A lie can travel half way around the world while the truth is putting on its shoes" M.T.
-
french press adlı üyeden alıntı
Pilini değiştirip denediniz mi?
Pilini nasıl değiştirecez ? Kolay mı o kadar? Birde 3 ayda bitmesi normal mi ?
-
pil 3 ayda bitiyor. alarmi aktif ederken turuncu isik yanarsa pil azalmis kirmizi yanarsa bitmek uzere demek. 2 adet aaa pil lazim. degistirekte cok kolay, sensor topunun oldugu yerde ok isaretli bi yer var oraya anahtarin ucunu sokup cikartabilirsin.
-
21 Eylül 2017, 11:25
uguruyaniker adlı üyeden alıntı
Hem Zincirini , Hem disk kilidini kullanıyorum. Defalarca zorlandı. Üzerinde sadece çizikler var. Parasını sonuna kadar hak eden bir marka. Hatta bir keresinde kansızın biri zinciri kesemeyince gurur yapmmış motora tekme atmış. Motor zincirde diğer tarafa yatık duruyordu. Ayak izi vardı deponun yan tarafında.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)