ABUS Disk Kilidi Kullanan Var mı?
Reklamlar
-
21 Eylül 2017, 12:19
benim ki yaklaşık 1 sene sonra yeni kırmızı yakmaya başaladı
Reklamlar
-
21 Eylül 2017, 13:57
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Sakızla alarm susturup kaç tane kilit açtınız? 40 yıllık kilit ustası gibi iddalı yorumlar yapmayın (:
bu kadar uğraşamaz kimse başında, kilidi açıyorum derken çekici yer kafasına
-
21 Eylül 2017, 14:41
Onguard 8016 zincir ve onguard disk kilidi + bunlara Koç alliance eklenecek inş...
-
21 Eylül 2017, 23:12
interstate60 adlı üyeden alıntı
pil 3 ayda bitiyor. alarmi aktif ederken turuncu isik yanarsa pil azalmis kirmizi yanarsa bitmek uzere demek. 2 adet aaa pil lazim. degistirekte cok kolay, sensor topunun oldugu yerde ok isaretli bi yer var oraya anahtarin ucunu sokup cikartabilirsin.
Teşekkürler akşam deneyecem
-
21 Eylül 2017, 23:45
Abus Granit Detecto X Plus 8008 kullanıyorum gayet memnunum teknotakip ile kafam rahat tavsiye olunur.
-
28 Kasım 2017, 12:26
https://www.youtube.com/watch?time_continue=281&v=Wimo09WV-rY
Bir de böyle bir durum var...
-
28 Kasım 2017, 12:49
Ben 6.karta oturuyorum gece durduk yere çalıyor mu?
Çünkü 6.kattan inmek var susturmak için daha kötüsü odam arka tarafta mahalle uyanır.
-
28 Kasım 2017, 17:02
nicksizbro adlı üyeden alıntı
Ben 6.karta oturuyorum gece durduk yere çalıyor mu?
Çünkü 6.kattan inmek var susturmak için daha kötüsü odam arka tarafta mahalle uyanır.
alarmı 30 sn çalıyor sonra susuyor, camlar kapalıyken duyuyorsun ancak çok rahatsız edici bir gürültü olmuyor, olur da kendi kendine çalarsa (benimki 2-3 kez bu şekilde çalmıştır.) camdan göz atıyorum, bir sıkıntı yoksa 30 sn sonra susuyor, pek bir rahatsızlık vermiyor çevreye.
-
01 Ağustos 2018, 12:28
Herkese merhaba,
Arkadaşlar dün disk kilidimi açmak isterken anahtarı içinde kırdım. Satın aldığım MOTOPLUS mağazasıda beni çilingire yönlendirdi. Fakat çilingir açamadı, mağazayı tekrar aradım bana disk kilidini kestirip motorumu o şekilde kullanabileceğimi söylediler. Neredeyse 1.000 lira olan bu disk kilidini haliyle kestirip hiç kullanamayacak duruma getirmek istemiyorum. Bilgisi yada tavsiyesi olan var mıdır?
-
01 Ağustos 2018, 12:32
demirfirtina adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
Arkadaşlar dün disk kilidimi açmak isterken anahtarı içinde kırdım. Satın aldığım MOTOPLUS mağazasıda beni çilingire yönlendirdi. Fakat çilingir açamadı, mağazayı tekrar aradım bana disk kilidini kestirip motorumu o şekilde kullanabileceğimi söylediler. Neredeyse 1.000 lira olan bu disk kilidini haliyle kestirip hiç kullanamayacak duruma getirmek istemiyorum. Bilgisi yada tavsiyesi olan var mıdır?
başka bir çilingir dene. çıkarıyorlar içinden sonra yedek anahtarla açarsın
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
01 Ağustos 2018, 13:36
demirfirtina adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
Çilingir uğraşmak istememiştir. anahtar içinde kırıldıysa motoplusın yapabileceği birşey zaten yok hızlı yardımcı olmak adına kesip kullanın demişlerdir. Bence bunu avantaja çevirin ve markadan intikam alın söyleyin eğer bana yeni kilit vermesseniz böyle video çekerim diye sonda abus nasıl kesilir diye video çekip yükleyin :D
-
Abus 8008 granit detecto x aldım oh süper yes
-
02 Şubat 2021, 12:08
selamlar başlığı hortlatacağım ama, 8077 var bende. son 1 haftadır anahtarı cok zor çalışıyor. kilidi açabilmek için baya bir zorlamam gerekiyor. anahtar deliğine wd40 sıkmak çözüm olur mu? bir zararı olur mu?
-
02 Şubat 2021, 12:21
kym adlı üyeden alıntı
selamlar başlığı hortlatacağım ama, 8077 var bende. son 1 haftadır anahtarı cok zor çalışıyor. kilidi açabilmek için baya bir zorlamam gerekiyor. anahtar deliğine wd40 sıkmak çözüm olur mu? bir zararı olur mu?
Ben ara sıra paslanmasın diye anahtar deliğine wd40 sıkıyorum, sorun yaşamadım henüz.
-
02 Şubat 2021, 13:00
kym adlı üyeden alıntı
Daha kalıcı bir şey olarak silikon spreyleri vardır. İyisi uzun süre yağlamaya devam eder ve toz toplamaz. WD40 illa ki toz topluyor.
-
02 Şubat 2021, 16:13
ero__ adlı üyeden alıntı
Daha kalıcı bir şey olarak silikon spreyleri vardır. İyisi uzun süre yağlamaya devam eder ve toz toplamaz. WD40 illa ki toz topluyor.
Evet toz topluyor ama pil değiştirdiğinde yada 4 5 ayda bir pil kısmına kadar cıkartıp temizlersen hiç sıkıntı yaşamazsın.
Bende de sıkışma oldu wd40 baya çözdü işimi.
-
02 Şubat 2021, 16:17
Kurşun kalemin içerisindeki grafii ezip toz haline getirdikten sonra biraz anahtarınıza sürer, biraz da deliğin içine dökerseniz sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir ve hiç toz toplama yapmayacaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)