Hayır, pil tam dolu iken ilk kurulum anında yeşil yanıp yanıp söner daha sonra söner ve uzun aralıklarla sistemin devrede olduğunu gösteren kırmızı yanıp sönmeye başlar. Eğer pilde voltaj düşümü varsa, ilk kurulumda bu sefer yeşil değil turuncu renk yanıp söner daha sonra sistem kurulduğunda gene kırmızıya döner.
Arkadaşlar bu 8077'nin kırılarak açılma ihtimali var mıdır sizce? Örneği görülmüş müdür?
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
Beyler Abus 8077 mi yoksa 7000 Rs1 mi arada 200TL var, sizce ?
Bu bisikletler için U kilit. Bu zaten demir makasıyla kesiliyor. Bu kadar uğraşmasına gerek yoktu.
Sonuçta her kilit bir şekilde kırılır tabi ama arkadaşın gösterdiği kilidin bu kadar kolay açılabileceğini tahmin etmiyorum.
------------
Bu kilit iyi görünüyor.
İnceleme Videosu: (İnceleme videosu
Onguard kilit (yabancı forumlarda el üstünde tutuluyor)
Merhaba
Honda spacy için disk kilidi alsam jant küçük olduğu için takabilirmiyim
Bi abus granit zincir alalım desek şuan nerdeyse bin tl, Onguard kilit tavsiye eden varsa hemen gidip yarın alalım:D
Beyler cbf ve inazuma için abus disk kilitlerinde kaç mm lik kilit seçmek gerekiyor? 5mm ve 10 mm kalınlık seçenekleri var!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Ben inazuma için şunu kullanmaktayım
http://www.feyizoglu.com/7000-RS1-Si...i_48808.html#0
Merak ettiğim birşey var, bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim; Hareket halinde 1 dakika boyunca alarm çalıyor. Sonrasında susuyor ve tekrar aktif hale geliyor mu disk kilidinin alarmı?
abus 7000 rs-1 detecto kullanıyorum. sayesinde şu an motorum benimle birlikte. bir kere zorladılar gece. alarmla uyandım. üzerindeki plastik kısımlar biraz yamulmuştu. bir daha deneyeceklerini sanmıyorum. ayrıca kasko denilmiş ama kaskoyu her sene yenilemek gerekmiyor mu? bunu bir kere alıyorsun ve hep seninle.
Urban ur6 alarmli disk kilidi kullanıyorum.Avrupa mali170 tl. Gayet iyi sesi de var. Önlem amaçlı mutlaka kilit kullanalım.o kilit açılır bu kilit açılır diyenleri dinlemeyin. Mutlaka kilit alıp takın. Açilacaksada uğraşsın hırsız. Zaman harcasın dursun. Ön lastiğe onu kutluyorum.arka lastiğede başka bir disk kilidi...
ilk tepkide 15 saniye alarm çalıyor ve susuyor. eğer hareket devam ediyorsa anahtarla açılana kadar veya pil bitene kadar çalmaya devam ediyor.
Önemli olan açılıp açılmaması değil aslında.
Bir hırsızım diyelim. Sokağa çıktım.
Bir sürü motor var kilitsiz boşta duruyor öyle. E gidip alarmlı, kilitli, zincirli, hatta ve hatta en basitinden branda takılmış bir motoru bile çalmama gerek var mı?
Bomboş duran varken neden uğraşsın.
Belki çok spesifik motor olur da, onu takip edip çalmak isterlerse de o zaman her türlü çalarlar sanırım. Yapacak bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Tekeri söker yine gider gidecek olan. Yakalanma derdi yok ki. Yakalansa da çıkacak hemen zaten.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)