senı suan ayakta alkıslamak ıstıyorum
en sonunda bırısı yazdı bunu
kaç kere bende yorumlarda söyledim duke 200 136 da kesıyor devırı ama 136 ya kadar yakalayamazsın o motoru diye. inanmadılar doğal olarakda. ktm duke 200 duke 390 duke 690 r kullandım ve suanda garajımda duke 200 duke 690r duruyor duke 200 satılıkta duke 390 alıcam tekrardan dıye. duke öle hafıfe atılcak bır motor degıl. he ayrıca 150 top speed yapmısım 136 yapmısım benım ıcın onemlı degıl ıstanbulda zaten yapılmıyor trafıgın ıcınde. hayatında hıc ktm kullanmamıs ınsanların ktm hakkına ileri geri konusmalarına bende uyuz oluyorum. yada kullanmadıgı bır motor hakkında konusmalarına uyuz oluyorum. motora bınersın test edersın o zaman dersınkı bu motorun şunları guzel şunları kötü. videoları ızleyerek yada verilere bakarak olmuyor işte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
valla ben savunuyorum ktm yi cunku 5 senedır ktm den baska motor sahıbı olmadım. bunun ıcınde herkes ile bu konuyu tartısabılırım iyi taraflarınıda kötü taraflarınıda.