Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Duke 200 Son Hiz Mevzusu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HD VS KTM
    Duke 200 son hiz 136dir red line girer devir kesilir. Cbr 125in son hizi da Einsteinin izafiyet teorisi gibi inanan var inanmayan var 160 gordum diyen var bayir asagi 180 gidiyor diye sallayan var. Hepsine eyvallah.
    Ben eski cbrimi 120-125e kadar cikarabildim kusuruma bakmayin.
    Bunun verdigi gazla duke 200 olan bi arkadasimla gel bi gazlayalim dedim. Demez olaydim. Hani o arada on km fark var ya. Duke de zaten forumlarda son hiz yuzunden yerin dibine sokuluyo ya "duke alma son hiz bilmem kac olursun ist gitmez sehirlerarasini unut zaten" diye sikan arkadaslar var ya aldik motoru sahilyolunda basladik gazlamaya benim daha ucuncu vitese atmadan cocugu ufukta kaybolurken gordum. Yolun bitimine kadar da yakalayamadim -dipgaz- gitmeme ragmen. Aranizda surustendir o yada 125likle 200 mu kiyasliyosun kardesim diyen olacak ama gecelim bunlari yeri geldiginde cok guzel son hizlari kilolarini karsilastiriyosunuz. Ha bu arada dukea bok atan arkadaslara son bi anekdot daha adam artciliydi bir de . Ktm surmeyen insanlarin kendi motorlarini savunmasini diger motorlara bok atmasini sindiremedim kusurumuza bakilmasin
    berkcigdem, ucanteneke5, namk ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Sen neden ktm i savunuyosun ki peki Ayrıetten bak demişsin cbr 125r ile duke 200 kıyaslanmaz farklı motorlar farklı ccler saçma değil mi? Kıyaslıyanlarda yanlış yapıyor bu kadar basit.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    senı suan ayakta alkıslamak ıstıyorum en sonunda bırısı yazdı bunu kaç kere bende yorumlarda söyledim duke 200 136 da kesıyor devırı ama 136 ya kadar yakalayamazsın o motoru diye. inanmadılar doğal olarakda. ktm duke 200 duke 390 duke 690 r kullandım ve suanda garajımda duke 200 duke 690r duruyor duke 200 satılıkta duke 390 alıcam tekrardan dıye. duke öle hafıfe atılcak bır motor degıl. he ayrıca 150 top speed yapmısım 136 yapmısım benım ıcın onemlı degıl ıstanbulda zaten yapılmıyor trafıgın ıcınde. hayatında hıc ktm kullanmamıs ınsanların ktm hakkına ileri geri konusmalarına bende uyuz oluyorum. yada kullanmadıgı bır motor hakkında konusmalarına uyuz oluyorum. motora bınersın test edersın o zaman dersınkı bu motorun şunları guzel şunları kötü. videoları ızleyerek yada verilere bakarak olmuyor işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen neden ktm i savunuyosun ki peki Ayrıetten bak demişsin cbr 125r ile duke 200 kıyaslanmaz farklı motorlar farklı ccler saçma değil mi? Kıyaslıyanlarda yanlış yapıyor bu kadar basit.

valla ben savunuyorum ktm yi cunku 5 senedır ktm den baska motor sahıbı olmadım. bunun ıcınde herkes ile bu konuyu tartısabılırım iyi taraflarınıda kötü taraflarınıda.
    atreyu ve ucanteneke5 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hyosung GV 650 Haojue 150-9 Mz 301
    KTM 400 kullandım çok güzel gidiyordu o motordan sonra ktm yi ciddiye almaya başladım 200 lüğüde iyi gidiyordur 25 hp olması zaten herşeyi fazlasıyla anlatıyor dünyayı bile gezer o motor ama biraz konfor eksikliği olabilir uzun yolda. Motor kısmına diyecek hiç bir şey yok 25 hp 200 lük bir motor için çok çok iyi

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Güzel motor fakat problemli. Onlarda olmayaymış değiştirmezdim

eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    125 LİK 125 yapıyorsa duk un 200 yapması gerekmiyor mu diyerek ilk sayfadaki yerimi alayım.
    berkcigdem, tekoklava, zaferce ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel motor fakat problemli. Onlarda olmayaymış değiştirmezdim
    ne gibi problem yasadınız paylasırsanız cok sevınırım...

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    O kilo o beygir o torkla bu cok normal insanlar bunu biliyor gel gelelim sehir disina ciktiniz duke 200 yetmez sehir disinda yani bu sahsi bi görüş ama 120 125 gitmek istemem ben alcagim moto 140 stabil gitmeli diye düşünüyorum bu duke de yok yoksa sehir ici cok zevkli bi motor baslangic icin uygin buna laf eden yoktur sanırım. Cbr 125 ile duke 200 kiyaslanamaz tabiki ama rc200 ve kawa 250 sl alin gidin bakalım yan yana duke 200 çok komik kalir yanında, ve ayni fiyattadalar kawa 250sl daha ucuz olsa gerek biz bunun derdindeyiz.

Motosikleti
    HD VS KTM
    Ya su slx kawayi ne sevdiniz arkadas. Adam amortisor yerine iki tane demir boru yaglamis. Ktm sana wp amortisor veriyo parca iscilik kalitesi desen eline su dokemez. Bi disli koydu son hiz uzadi diye ne goge cikardiniz bu motoru
    berkcigdem ve E-TEKİN bunu beğendiler.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Kendim ninja 300 kullanicisiyim amortisorden yanada hic bi sorunum olmadı. Uzun yolda 250 sl yanınızdan 140 ile rahat rahat uzayip kullanicisindanda konforlu motor bence lafi duyarsaniz anlarsiniz demek istediklerimi. Tamamen ne beklediginize bağlı

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    kullanım amacına göre tamamen.
    benim motor 100 km sa hızla giderken 7000 devir çeviriyor.
    sym wolf 100 le giderken 6-7 arası çeviriyor.
    duke ile 100 le gitmeye kalkarsanız demekki 8000 devir civarı çevirecek.

bu durumda uzun yolda motor bağıracak ve rahatsız bir yol olacak.
    bu yüzden uzun yolda wolf veya pulsar duke dan daha rahat yol alıyor diyoruz.

0-100 hızlanmasının çok olması açıkçası benim için bir şey ifade etmiyor.
    ben şehir dışında giderken müzik dinleyip manzarayı seyretmeyi seviyorum.

başka bir arkadaşım ışıklarda yanındakiyle kapışmak isteyebilir. bunun için düke daha iyi olabilir. bilemem. benim için değil.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O konuda yazarlardan biri de benim. 2011 modeli cbr ile yokuş aşağıya 151, düz yolda ise 140 km hıza eriştim. En kötü ihtimal 130-135 yapıyordu. Duke 200 Vs cbr 125 Rolling denemesi acayip komik olacağı gibi sizin dr o konuda bahsedilen hiç anlamadığını gösteriyor. Cbr 125 ile sabit 120 km hızda giderken, aynı hızı Duke ile yaparsanız muhtemelen motoru sesi kulakları rahatsız edecektir.
    Ve daha az paraya insanlar sizin kesiciye girdiğimiz hızda konforlu bir şekilde ilerleyebilecekler. İsterse dünyanın en iyi amortisörü olsun üstünde, diğer 250ccler layığı ile virajları alabiliyor, üstüne bir de KTM nin hiç göremeyecek hızda viraj dönebiliyorlar.
    Zaten Duke 200 ün viraj alabileceği hızla da oldukça düşük olduğundan uzay teknolojisini gerektiren amortisörlere ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Evet artıdır, fakat diğer 200-250 likler aynı işi yapamıyor mu? Yapıyor. Burada biraz var mı var olayı geçerli.

Kalite Vs girmiyorum, kimsenin zevkini de eleştirmem. Tipini beğenirsin alırsın, markayı seversin alırsın, üstünde WP amortisör var oluum derler alırsın, kıvrak dersin hafif dersin, sele yüksekliği düşük dersin alırsın ama bu bizim bahsettiğimiz konuların yanlış ve asılsız olduğunu göstermez.
    Evet, bana bir cbr verin ve Düzde yanınızdan geçeyim. İsterseniz yağlı Borusan amortisörü ile viraj ve frenlerde de kapışabiliriz.

Telefondan yazdım, bu oto düzeltme cümleleri epey bi devirmiş

Motosikleti
    Hornet 650
    Duke 200 ike cbr 125 arasında motor hacmi olduğundan, duke nin daha hızlı ivmelenmesi zaten herkesin beklediği bir şey. Bu arada 2013 senesinde sıfır km aldığım cbr 125 imle hafif eğimli ( bursa eskişehir yolunda bir yer) 143 gördüm göstergede. Göstergenin Ne kadar doğru oldugunu bilemem.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    o zaman benim motor da 150 yapsın :/
    atreyu bunu beğendi.

gokhanarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senı suan ayakta alkıslamak ıstıyorum en sonunda bırısı yazdı bunu kaç kere bende yorumlarda söyledim duke 200 136 da kesıyor devırı ama 136 ya kadar yakalayamazsın o motoru diye. inanmadılar doğal olarakda. ktm duke 200 duke 390 duke 690 r kullandım ve suanda garajımda duke 200 duke 690r duruyor duke 200 satılıkta duke 390 alıcam tekrardan dıye. duke öle hafıfe atılcak bır motor degıl. he ayrıca 150 top speed yapmısım 136 yapmısım benım ıcın onemlı degıl ıstanbulda zaten yapılmıyor trafıgın ıcınde. hayatında hıc ktm kullanmamıs ınsanların ktm hakkına ileri geri konusmalarına bende uyuz oluyorum. yada kullanmadıgı bır motor hakkında konusmalarına uyuz oluyorum. motora bınersın test edersın o zaman dersınkı bu motorun şunları guzel şunları kötü. videoları ızleyerek yada verilere bakarak olmuyor işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

valla ben savunuyorum ktm yi cunku 5 senedır ktm den baska motor sahıbı olmadım. bunun ıcınde herkes ile bu konuyu tartısabılırım iyi taraflarınıda kötü taraflarınıda.
    GT 250 R, Ninja ve CBR 250'de mi yakalayamaz
    efendy06 bunu beğendi.
    MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Duke güzel motor, şehir içinde güzel bir oyuncak. Uzun yol uyuz yol olabilir. Zira mantıken 120 ile gitmeye kalksanız 136 da kesiciye giriyorsa motor çok bağıracaktır. KTM kalitelidir diye düşünüyorum. Ama işte kullanım amacı önemli. Ben trafiğin yoğun olmadığı bir ilçede yaşıyorum. Duke 200'ün hareket kaabiliyeti çok şey katmaz bana. Ani ivmelenmesi iyidir ama genelde gezilerim en kısasından ilçeler arası olduğundan uzun yolda rahat edebileceğim, 110-120 km/h ile giderken bağırmayacak bir motor isterim ki duke 200 bunları karşlamıyor söylediklerinizden anladığım bu. İstanbulda yaşıyor olsaydım sevgilim bile olabilirdi bu motor. O trafik keşmekeşinde çok idealdir diye düşünüyorum.

CBR 125 top speed konusunda ise, aerodinami var vs. var yorum yapmak zor o konuda. Ama b.ktan kuba xcg150 ile 140 yapan bi arızalı var ilçede, cbr 125 de en az o motor kadar kaçar diye düşünüyorum.

Motosikleti
    600F
    Neyi tartışırsınız bilmem ki her motorun güzel yönleri var. Pasa pasa binin.Duke 200 200 yapsa ne olacak,naked motorda 110'dan sonra gram keyif kalmıyor,rüzgar tecavüz ediyor resmen
    berkcigdem ve TimFx bunu beğendiler.

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı gokhanarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GT 250 R, Ninja ve CBR 250'de mi yakalayamaz
    gt 250 r ninja cbr bunlar ktm duke 200 ün kıyaslanıcagı modeller degıl. çünkü bu motorlar duke 200 den hem yuksek cc hem daha fazla beygır guclerı var. bu arada duke 200 cbr 125 lede kıyaslanmaz. gt250r nınja cbr 250 r modellerini yakalayamazda bunu bılıyorum zaten. ama öylede arkalarından bakıp güle güle siz gidin ben geliyorum dedirtmez. ktm de bu motorlar ile kıyaslanıcak bır 250 cc motor yok zaten. duke 125 var - duke 200 var duke 390 duke 690 var yada rc 125 rc 200 rc 390 var şuan.enduro ve crosslarda var fakat onları bu kıyaslamaya sokmuyorum doğal olarak. zaten crosslar ve endurolar sınıflarında liderler. o yuzden bu motorların performansı ile ktm deki 200 lük motorların performanslarını karsılastırmak dogru degıldir. eğer olurda ktm bir gün 250 cc bir motor çıkartır (enduro - cross hariç ) işte o zaman derizki evet o bundan guzel şu bundan güzel yada daha hızlı vs vs . ayrıca bir arkadaşımızda uzay teknolojisi amortisörler falan yazmış. duke 200 ile cbr 250 nın tabıkıde viraja girişleri farklı olucagından dolayı aynı virajda aynı performansı rc 200 - cbr 250 ile kıyaslanması gerekıyor duke 200 tarz olarak zaten onlardan farklı oldugu ıcın gerek virajda yatışı gerek dengesı cok daha farklı bır motor. ayrıca bu sözlerinizdende sadece hız meraklısı yada yarışmak derdiniz oldugunu dusunuyorum ben. o zaman bende şunu söliyim sen 1 kere kaldırıma yada daha yuksek bır yere çık yada daha engebeli yolda kullan cbr 250 yi bende duke 200 ile yanından 5 kere o kaldırıma yada yuksek bır yere cıkıp ınıyım engebelı yolda 5 kere yanından gecıyım.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hızı severim ama meraklısı değilim. Benim takıldığı nokta şu; önceden açılan bir konuda Duke 200 ve kawa 250 karşılaştırmasında Duke un yavaş kalacağını, motor gücü olarak tatmin etmeyeceği söylenmişti. Bugünkü açılan konuda ise o gün yazılanlarla atıfta bulunularak konu başka bir yere çekilip söylenilenlerin doğru olmadığı ifade ediliyor.
    Bu seçimde tercihi Duke olan kişi, kendi seçim nedenini açıklAmak veya motosikletin artı yönlerinin kendisine daha çok hitap ettiğini belirtmek yerine karşı tarafa senin söylediğin yanlış diyor.
    Ben Duke u seçmek için de uzunca bir yazı yazabilirim, seçmemek için de... Ama sırf ben ktmyi beğendiğim için tutup da var olan bir gerçeğe yanlış, kafanızdan atmayın demem.
    Yoksa kawasakinin tek Silindirlisi dışında diğer motorları biliyorum. Hepsinin artısı var eksisi var. İyi ve kötü yanlarının ayrımını yapamayan adam, Duke 200 ve cbr125 ile sıfırdan veya belli bir hızda kalkış yapıp aynı gitmeyi uman adam, o gün yazan kişilere "b.k atanlar, sıkanlar" diyemez.

Motosikleti
    HD VS KTM
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hızı severim ama meraklısı değilim. Benim takıldığı nokta şu; önceden açılan bir konuda Duke 200 ve kawa 250 karşılaştırmasında Duke un yavaş kalacağını, motor gücü olarak tatmin etmeyeceği söylenmişti. Bugünkü açılan konuda ise o gün yazılanlarla atıfta bulunularak konu başka bir yere çekilip söylenilenlerin doğru olmadığı ifade ediliyor.
    Bu seçimde tercihi Duke olan kişi, kendi seçim nedenini açıklAmak veya motosikletin artı yönlerinin kendisine daha çok hitap ettiğini belirtmek yerine karşı tarafa senin söylediğin yanlış diyor.
    Ben Duke u seçmek için de uzunca bir yazı yazabilirim, seçmemek için de... Ama sırf ben ktmyi beğendiğim için tutup da var olan bir gerçeğe yanlış, kafanızdan atmayın demem.
    Yoksa kawasakinin tek Silindirlisi dışında diğer motorları biliyorum. Hepsinin artısı var eksisi var. İyi ve kötü yanlarının ayrımını yapamayan adam, Duke 200 ve cbr125 ile sıfırdan veya belli bir hızda kalkış yapıp aynı gitmeyi uman adam, o gün yazan kişilere "b.k atanlar, sıkanlar" diyemez.
    Senin gercek gordugun benim icin yanlis olabilir benim yanlisim da sana dogru gelebilir. Burda hic kimse otorite degil. Ama ne zaman duke ile baska bi motor kiyaslama- secim konusu acilsa altina ayni kawa fanatikleri honda holiganlari gelip son hiz mevzusu yuzunden duke alma da ne bok yersen ye demeye getiriyor. Bu durum sinir bozucu. Ktm fanatigi degilim ktmden cok daha fazla baska markalardan kullandim suanda da ktm motorum yok ve beni baglayan hic bir neden de yok suan. Acik gonullukle soyluyorumki dukein 136da kesiciye girmesi hyonun 180de krank kirmasindan bi marka icin daha utandirici degildir;)

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)