Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

R25 Fiyat Konusunda Net Bilgiyi Yazıyorum

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    .

Değerli argadaşlar...şimdi öğrendiğim bilgiyi aktarıyorum...bilgi Yamahaya çok yakın bir kaynağımdan...İlgili kişi dedi ki...

"Sevgili Mete Han...motor 13.500 lira...doğru...ama tanıtım fiyatı dedik buna...Fiyatın artacağını da açıkladık...

Fuara kadar olan sınırlı adedi bu fiyattan vereceğiz ki her bayiye 2 şer adet falan düşer..."

bence bu bir satış stratejisiydi..pazarlama tekniği tuzak çakallık ne derseniz deyin...ama ben rahatsız oldum şahsen...ben ss asl akullanmam kendi adıma üzülmedim..sizlerin adına üzüldüm...

açıklama kısa ve net..anlayacağınızı anlayın ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum...sonucta yanlış anlamayın ama şartları zorlayan alan alır ...daha düşük paraları olan en azından 2.el piyasasını bekler...

o her bayiye düşecek iki adet sizin olma olasılığı yok gibi birşey...hatta imkansız..bayiler o iki taneyi kendine saklar veya eşe dosta satar siz yine zamlı fiyattan alırsınız...

yani benim sizlerin adına olan heyecanım şahsen kalmadı..Yamaha ayıp etti..Honda da aynı şeyi yapmıştı..tamam malına güveniyorsun bende markaya saygılıyım ama en azından şu makina konusunda biraz daha kar marjı aşağıya çekilebilirdi...

kesin ve net bilgidir...
    Deeplord ve Shrieker bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Kaç para olacak yani
    mete_han bunu beğendi.

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    Başka bir konuda yazdığım mesajım.

ilk parti 2014 model olarak 13.500 TL den satılacak. ikinci partı 2015 olarak 14.500 TL olması bekleniyor.
    Bu normal şartlardaki durum. Bir de komplo teorileri var. Buna göre;

1- Bayi, ilk partide geleni satmayacak, yok çekecek. Sonrasında 13.500 yerine 14.500 den dayayacak.
    2- 2014 modeli 13.500 TL den çok az sayıda satacaklar (ağızlara bal çalmalık). Bu aynı motorun 2015 olarak yüksek fiyattan satılması için de zemin oluşturacak.
    Aslında 2015 ile 2014 arasında hiçbir fark yok. Sadece kağıt üzerinde model yılı var.

Motor gönül işi ama binene gönül, satana ticaret

Bu arada ben 1 bayiye adımı yazdırdım. Kesin alıcı değilim ama düşünüyorum dedim. Kapora da almıyorlarmış.
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    işte o belli değil...yani bu fabrikanın isniyatifinde..talep olursa ki bence olacak...bu motoru 13500 den değil herkes en az 15.000 den alacak...bu benim kişisel tahminim..bende ters köşe oldum...16 olsa bile şaşırmam artık...

Alıntı Motor_Derili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka bir konuda yazdığım mesajım.

ilk parti 2014 model olarak 13.500 TL den satılacak. ikinci partı 2015 olarak 14.500 TL olması bekleniyor.
    Bu normal şartlardaki durum. Bir de komplo teorileri var. Buna göre;

1- Bayi, ilk partide geleni satmayacak, yok çekecek. Sonrasında 13.500 yerine 14.500 den dayayacak.
    2- 2014 modeli 13.500 TL den çok az sayıda satacaklar (ağızlara bal çalmalık). Bu aynı motorun 2015 olarak yüksek fiyattan satılması için de zemin oluşturacak.
    Aslında 2015 ile 2014 arasında hiçbir fark yok. Sadece kağıt üzerinde model yılı var.

Motor gönül işi ama binene gönül, satana ticaret

Bu arada ben 1 bayiye adımı yazdırdım. Kesin alıcı değilim ama düşünüyorum dedim. Kapora da almıyorlarmış.

başgan sen olayı çözmüşsün...Hondanın yaptığı şey buydu zaten...al birini vur ötekine diyelim artık...ben Yamahayla güvenmekle hata etmişim...Hondanın izinden gidiyor...

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    Ben SS meraklısı değilim benim için 13.500TL üstü bu motor için gereksizdir. Meraklısı olan 15.000 TL verir buna.
    GP500-1st ve mete_han bunu beğendiler.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Fiyati talep belirler. Insanlar almamak icin birlik olsa seve seve fiyati 13500 e cekerler.
    mete_han, manofsteel ve Shrieker bunu beğendiler.

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    şimdi mete_han hocam sen mevzuyu anlamışsındır da.ben de kendimce anladığımı aktarayım.(kaynağının güvenilir olduğunu düşünerek yazıyorum)
    yamaha türkiye ,bayileri,servisleri vs.. cümbür cemaat yamaha, burada türk motosiklet kullanıcısına sesleniyor.diyorlar ki:'biz sizin 3.dünya ülkesi olduğunuzu biliyoruz.fiyatı kafamıza göre belirleriz,arttırır,azaltır,her türlü dalgamızı da geçeriz.marka imajımıza da hiçbirşey olmaz.bi yoklarız piyasayı,baktık tutulacak model, hemen yaslarız zammı daha piyasaya motor sürmeden.hadi ucuza verdik size yanlışlıkla motoru.olmazya oldu diyelim.hemen aksesuardan,yedek parçadan,servisten yaslarım ki şanım yürür.ben bunların hepsini yaparım ama marka imajıma hiçbir zarar gelmez.'
    şimdi bu arkadaşların yaptığı hareketleri,yamaha hadi yiyorsa İngiltere'de yapsın,azıcık yiyorsa İtalya'da yapsın.kaç tane satıyormuş motosiklet görelim.ama türk insanına her türlü pislik mübah.nasıl olsa kimsenin yaptığı şeylerden rezil olduğu görülmemiştir.
    son olarak yamahanın yaptığı bu stratejiyi ayakta alkışlıyorum.en güzelini,en doğrusunu yapıyor.yamaha verecek 13'e atıyorum.2.ele düşünce vatandaş başka motorcudan 15 isteyecek.motorcu motorcuya acımıyor,kazıklamak için elinden geleni yapıyor,yamaha'mı yapmayacak.sonuna kadar destekliyorum yapılanı.
    not:şahsen 1-2 daha verip kawasaki-Z300 alırım.
    Blackjet bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı bilginozi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyati talep belirler. Insanlar almamak icin birlik olsa seve seve fiyati 13500 e cekerler.

gardaşım ben bişey diyim mi...tamam Yamaha ticaret adına tabiri caiz se orası burası oynadı...ama birde motora bakıyorum...makina şahane..değer mi bence değer...yani en azından r25 gibi çift silindirli br makinadan kazık yiyoruz bu bir teselli bence...cbr 250 yi gördün aga...bi halta benzemiyor...bence bu makinanın fanları olacak bu segmente imza atacak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

Alıntı hamzarat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi mete_han hocam sen mevzuyu anlamışsındır da.ben de kendimce anladığımı aktarayım.(kaynağının güvenilir olduğunu düşünerek yazıyorum)
    yamaha türkiye ,bayileri,servisleri vs.. cümbür cemaat yamaha, burada türk motosiklet kullanıcısına sesleniyor.diyorlar ki:'biz sizin 3.dünya ülkesi olduğunuzu biliyoruz.fiyatı kafamıza göre belirleriz,arttırır,azaltır,her türlü dalgamızı da geçeriz.marka imajımıza da hiçbirşey olmaz.bi yoklarız piyasayı,baktık tutulacak model, hemen yaslarız zammı daha piyasaya motor sürmeden.hadi ucuza verdik size yanlışlıkla motoru.olmazya oldu diyelim.hemen aksesuardan,yedek parçadan,servisten yaslarım ki şanım yürür.ben bunların hepsini yaparım ama marka imajıma hiçbir zarar gelmez.'
    şimdi bu arkadaşların yaptığı hareketleri,yamaha hadi yiyorsa İngiltere'de yapsın,azıcık yiyorsa İtalya'da yapsın.kaç tane satıyormuş motosiklet görelim.ama türk insanına her türlü pislik mübah.nasıl olsa kimsenin yaptığı şeylerden rezil olduğu görülmemiştir.
    son olarak yamahanın yaptığı bu stratejiyi ayakta alkışlıyorum.en güzelini,en doğrusunu yapıyor.yamaha verecek 13'e atıyorum.2.ele düşünce vatandaş başka motorcudan 15 isteyecek.motorcu motorcuya acımıyor,kazıklamak için elinden geleni yapıyor,yamaha'mı yapmayacak.sonuna kadar destekliyorum yapılanı.
    not:şahsen 1-2 daha verip kawasaki-Z300 alırım.
    dostum sen daha iyisini bilirsin...rekabet had safhada...doğru...ama aslında Rekabet Kurumuna şikayet edilse bir araştırma olabilir...yani Rekabet Kurumu bir nevi tüketici dostudur..aleyhte bir durum varsa müdahil olur ve çok ciddi cezalar verir...yani herkes Tüketici Mahkemelerinin bu konulara el attığını zanneder ama ticari etiğin dışında bir iş yapıyorsan muhatabı Rekabet Kurumudur...

yine de bize müstehak diyorum...

bu arada kaynak yüzde 101 yani ilk ağızlardan emin olabilirsin...
    bilginozi bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Mete abim bana yalancı mı dion sen ömrüm gitti fiyat araştırmayla bende doğruları yazmıştım

Bu arada bu olaydan sonra çok miğdem bulandı yamahadan daha düne kadar mavi yamaha t-shirtleri bakarken an itibari ile 12900' e sıfır hyosung almanın eşiğindeyim bakalım fuardan bi cacık olmazsa tek gözlüye dönücem ben
    mete_han ve Shrieker bunu beğendiler.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Yine aynı düşünce o kadar diyoruz.Herkez 15 bine alacak 16 olursada şaşırmam diyor.Ne 15'i ne 16'sı mübarek 13,5'tur bu makinenin fiyatı üstü olursa ambargo koyarız almayız.Dün kahramanlrda motorsiklet mağzasında 2000 km'deki mt07'i 17 bine sattılar sıfır gibi makinedi.Akıl var mantık var 16+lastik+plaka ruhsat 17,5 aklın alıyormu.Afedersin sokarım öyle işe.13.5 bu makine 2016'ya kadarda zamlanmaz.
    computeus ve mete_han bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abim bana yalancı mı dion sen ömrüm gitti fiyat araştırmayla bende doğruları yazmıştım

Bu arada bu olaydan sonra çok miğdem bulandı yamahadan daha düne kadar mavi yamaha t-shirtleri bakarken an itibari ile 12900' e sıfır hyosung almanın eşiğindeyim bakalım fuardan bi cacık olmazsa tek gözlüye dönücem ben
    yoo ben sadece bir güvenilir kaynak belirttim ki kafalar karışmasın su bulanmasın...senin konunu okuduktan sonra bende araştırma yaptım zaten..sen yol gösterdin bana...

Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine aynı düşünce o kadar diyoruz.Herkez 15 bine alacak 16 olursada şaşırmam diyor.Ne 15'i ne 16'sı mübarek 13,5'tur bu makinenin fiyatı üstü olursa ambargo koyarız almayız.Dün kahramanlrda motorsiklet mağzasında 2000 km'deki mt07'i 17 bine sattılar sıfır gibi makinedi.Akıl var mantık var 16+lastik+plaka ruhsat 17,5 aklın alıyormu.Afedersin sokarım öyle işe.13.5 bu makine 2016'ya kadarda zamlanmaz.
    haklısın aga..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

İçimden bir ses 125 serisinde ki gibi emsalleriyle asadinda epey fark olacagini soyluyor.
    Cok satmasada piyasasi olacagindan eminim parasin olan hava atmayi seven alir ki boyleleride var.
    dyavol-77 bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Altın elbiseli adam , Altınlı gece'de az önce R25 videosunu yayınladı ve dediki . Fuar zamanı tanıtım amaçlı 13.500'den satılacak . Daha sonra fiyat zamlanacak dedi . Haberiniz olsun .

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konu baya ciddiyeni kaybetti, lansman fiyatı satıcagın 10-20 motor için olmaz, diğer konular da yazdım.

Bu lansman hikayesinin ardından baya kötü niyet çıktı.

Bir 13.500 lafını ortaya atalım iyi tepki alırsa kaçtan iteleriz en çok onu bileleimin forum araştırması oldu.

yani lansman olayıda Türk satıcısı tarafından , çıkarcı bir bakış açsından müşteriye silah olarak kullanıldı.

Kardeşlerde sponsor olmuşken altınelbiseli çocuk bakalım motoru övmekten müsteriye yapılan fiyat dansözlüğüne değinebilecek mi? Canlı yayın da galiba

14.500 de 15 de oynama dansöz gibi
    dyavol-77, hamzarat, Shrieker ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS '14
    Zaten Yzf-125 "12.800" tl iken bu motorun 13.500 tl olarak kalmasını beklemek ne kadar mantıklı ki?
    dyavol-77 bunu beğendi.

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Eskiden otomobil firmaları bu tür alicengiz oyunları çok yapardı. Sınırlı sayıda Lansman fiyatı derdi, giderdin almaya lansman adedimiz bitti isterseniz bu fiyat olur derlerdi. Çok merak ettim bu yamaha da aynı oyunları yapacakmı.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    hondada 125 lik 8650 lira, 250 lik 13500 lira
    yamahada 125 lik 12800 lira iken 250 lik 13500 lira olması çok ucuz olurdu

kawa_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25 2015 RB
    Bayilere test motoru da dağıtılacakmış. İstayenler almadan önce test edebilme şansı yakalayacakmış.
    Fiyat 13,500. Şimdilik fiyat değişikliği yokmuş. Stok sorunu yokmuş.

xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler hadi şu motoru almayın da batsın şu yamaha.Birlik olun kimse almasın R25 ve diğer motorları. Bitsin şu yamaha piyasadan bir çakal daha gitsin. Herkes honda alsın. Herkes honda ve kawasakici olsun. Benim istediğim bu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Dikkat ediyorum burada 6-7 kişi var. Bu motoru almayacaklar/alamayacaklar/isteyenler falan falan, neyse, konuşuyorlar ediyorlar. İşte fiyat böyle almayın, şunu alın falan.Bu markalar böyle gösterir sonra kazığı atar. Yahu zaten senelerden beri böyle bu iş. Sadece 2015 yılına özel mi bu olay? Protesto etmeniz güzel, koyun olun susun demiyorum fakat, motoru almayın da fiyatları düşsün konusunda geleceğim. KENDİ GÖRÜŞLERİM : Bu motoru alacak adamların çoğu bu foruma üye bile değil.Bugün bi tanıdığın yanına gittim. Hepsinde 125 cc (yzf'si cbr'ı) vardı. Hepsi R25 alacağını söylüyor. Lastik cart curt önemli değil hepsini değiştirirler. Maddi durum endişesi olmayan 250 cc düşünen her insan düşünmeden alır.Biri kawa alır biri yamaha alır.Orası ayrı. Sizler burada ne kadar almayın, etmeyin deseniz de dışarlarda alacak adamlar bekliyor bile, işte burada demek istediğim böyle prostestolarda asıl gitmesi gereken yere maalesef mesaj gönderemiyorsunuz:/

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    Alıntı kawa_20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayilere test motoru da dağıtılacakmış. İstayenler almadan önce test edebilme şansı yakalayacakmış.
    Fiyat 13,500. Şimdilik fiyat değişikliği yokmuş. Stok sorunu yokmuş.
    Merhaba, hangi bayi 13.500 TL'ye satıyor acaba? Bu fiyata bulursam hemen alacağım.
    Teşekkürler,

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)