Egzozda ki battaniye yanığı nasıl temizlenir ?
Reklamlar
-
Egzozda ki bu battaniye yanığı nasıl temizlenir arkadaşlar? Kemik gibi olmuş öyle tırnakla falan çıkmıyor. egzoz sıcakken belki çıkar dedim ama nafile. Metylan denemedim ama ona benzer bi parlatıcı malzeme kullandım o da çıkarmadı. Zımpara deneyim dedim o da felaket çiziyor, önceden denemişliğim var. Önerilerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
Hocam denemekte fayda var isterseniz bildiğimiz cif ile gider diye düşünüyorum. Cifi sürün biraz bekletin hem yanığı kırsın hemde cila gibi parlatır orayı
-
Merhaba,
Egsoz ciziklerini nasil gideririz ?
-
Sanırım bu işini görecektir , headerslarımı parlatmak için kullanıyorum yanık falan tertemiz yapıyor.
http://www.koctas.com.tr/insaat-kimy...0-gr-tup/8136/
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Sırt çantam yapışmış ve çıkkmıyor idi, usta arkadaş PÜF noktayı öğretti sağolsun.
Egzoz'un en sıcak olduğu zamanda yarım JİLET ile , eriyik yapışık plastiği kazıdık , Cif/Zımpara yapmayın pas yapıp daima uğraşırsınız.
-
sıcakken sert üstündeki kalın tabakayı jiletle kazıyıp ince dişli zımparayla yaparsan çıkar sanrım dostum
-
Geç oldu sanırım cevap biraz ama Dediklerinizi uyguladım bir kısmı çıktı. Teşekkür ediyorum cevaplar için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)