Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

R25 hakkındaki bulutları bi dağıtalım -güncel fiyat haberi-

REKLAM ALANI
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o motora 13.500 ü veriyosun 15 lirayı mı vermiyosun ) biraz gözünü açsan inazuma gibi bi motoru görüceksin ama..
    dyavol-77, Deeplord ve Motor_Derili bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    4. motor Honda
    inazumadan pahalı olması normal ki hem daha güçlü hemde daha teknolojik hemde grenajlı grenaj olmasa hadi tamam niye pahalı filan denebilir ama beygir olarak inazumadan %30 daha fazla...

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    inazuma fazla ağır ve tutulmuyor, Yamaha bir süre R25 için zam yapmasa iyidir. Ben siyah modelini istiyorum zam olursa Yamahayı silerim.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Yamahaya faceook üzerinden bi şikayet mesajı atmıştım bugün cevap gelmiş aynen yazıyorum.

Ben:
    Merhaba, sayın yamaha yetkilileri bu mesajım ajanstan geçip elinize ulaşırmı bilmiyorum ama size bir şikayetimi iletmek istiyorum. R25' i 13.500 lansman fiyatı ile duyurdunuz ama istanbul içinde hangi bayiyi aradıysam bana ön satış yapılmadığını çünkü fiyatının 13.500 olmayacağını söylediler. Lansman fiyatından almak istiyorum fuarda cebimde para ile geleceğim dediğimde ise fuarda satış yapılmayacağını sadece motorun tanıtılacağını bu yüzden de çabamın boşa olduğunu belirttiler.

Sorum şu sevgili yamaha, motorun çıkışına 20 gün kalmışken daha fiyatı belli değil, hadi üstündeki lastik michelin' di değişti irc oldu ona tamam dedik ama bu motor söylendiği gibi zamlı olacaksa Türk halkını kandırır gibi 13.500 diye belirtip sonra bu fiyattan bir motor bile satmamak nedir acaba?

Yamaha' nın büyüklüğü ortada kurumsal yapınıza güvenerek size bu canı gönülden gelen potansiyel müşteri sorusunu soruyorum cevaplarsanız sevinirim.

Yamaha Türkiye:
    Merhaba Yaşar Bey,

Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

YZF-R25 modelimiz lansman fiyatı ile birlikte sunulmuştur. Gelen ilk parti ürünler bu fiyattan bayi showroomlarına girip bayilerimizin daha öncesinde kaporasını vermiş ya da tamamını ödemiş -beklemekte olan müşterilerine- teslim edilecektir. Diğer partilerdeki ürünler bir miktar fiyat artışıyla birlikte sunulacaktır.

Saygılarımızla, Yamaha Motor Türkiye

Ben soruyu tam 1 hafta önce sormuştum gelen cevap hepinizin görmüş olduğu üzere sadece bir geçiştirme. Bu cevaplarına başka bir soru sorma zahmetine bile girmeyeceğim çünkü az çok verecekleri cevaplar ortada. Yazık gerçekten çok yazık yolunacak kaz gibi görüyor bütün uzakdoğu bizi.
    Redmoon ve Motor_Derili bunu beğendiler.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamahaya faceook üzerinden bi şikayet mesajı atmıştım bugün cevap gelmiş aynen yazıyorum.

Ben:
    Merhaba, sayın yamaha yetkilileri bu mesajım ajanstan geçip elinize ulaşırmı bilmiyorum ama size bir şikayetimi iletmek istiyorum. R25' i 13.500 lansman fiyatı ile duyurdunuz ama istanbul içinde hangi bayiyi aradıysam bana ön satış yapılmadığını çünkü fiyatının 13.500 olmayacağını söylediler. Lansman fiyatından almak istiyorum fuarda cebimde para ile geleceğim dediğimde ise fuarda satış yapılmayacağını sadece motorun tanıtılacağını bu yüzden de çabamın boşa olduğunu belirttiler.

Sorum şu sevgili yamaha, motorun çıkışına 20 gün kalmışken daha fiyatı belli değil, hadi üstündeki lastik michelin' di değişti irc oldu ona tamam dedik ama bu motor söylendiği gibi zamlı olacaksa Türk halkını kandırır gibi 13.500 diye belirtip sonra bu fiyattan bir motor bile satmamak nedir acaba?

Yamaha' nın büyüklüğü ortada kurumsal yapınıza güvenerek size bu canı gönülden gelen potansiyel müşteri sorusunu soruyorum cevaplarsanız sevinirim.

Yamaha Türkiye:
    Merhaba Yaşar Bey,

Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

YZF-R25 modelimiz lansman fiyatı ile birlikte sunulmuştur. Gelen ilk parti ürünler bu fiyattan bayi showroomlarına girip bayilerimizin daha öncesinde kaporasını vermiş ya da tamamını ödemiş -beklemekte olan müşterilerine- teslim edilecektir. Diğer partilerdeki ürünler bir miktar fiyat artışıyla birlikte sunulacaktır.

Saygılarımızla, Yamaha Motor Türkiye

Ben soruyu tam 1 hafta önce sormuştum gelen cevap hepinizin görmüş olduğu üzere sadece bir geçiştirme. Bu cevaplarına başka bir soru sorma zahmetine bile girmeyeceğim çünkü az çok verecekleri cevaplar ortada. Yazık gerçekten çok yazık yolunacak kaz gibi görüyor bütün uzakdoğu bizi.
    Önceden bakkallar sigara stokçuluğu yapardı,evini barkını satıp,tekele yatırır, malını ikiye katlardı bu sayede.Bahsettiğin bayiler bunların torunları heralde
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

007semihbond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyat 2015 yılında açıklanıyor 13500 deniliyorsa ve gelen talepleri görünce biz bunu 14000 dende 15000 dende yaslarız türk milletine diye aynı yıl içerisinde bir ayda hemen zam vuruluyorsa bir ürüne ben o işte art niyet ararım arkadaş Bu resmen biz bunu 13500 dende satsak kar ederiz ama gözümüz aç doymuyor az daha geçirelim bu millete demektir. gider 12500 - 13000 verir absli 250 sl e binerim ama yamahaya 13500 den bir kuruş fazla vermem. HİÇ OLMADI GİDER 20000 VERİR ARABA ALIRIM
    turkish39 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ben distribitor olsam fiyati net 15 yaparim, hepsi satilir ne olsa, zaten rakibi yok en iyi 250 lik tartismasiz. Tek silindir kawa yada honda alinacagina hem parca hemde iscilik kalitesi daha iyi diger tum rakiplerinden.

13500 e hondayi havada kapanlarin 15 ede yamahayi hayli hayli kapmasi lazim.
    manofsteel bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Bende bu durumdan sıkıntılıyım bazılarımız yine muhattap bulabilmiş ama ben Yamaha için bayiler dışında bir muhattap bulamadım, onlarda pek yardımcı olamıyorlar, diyorum ki benim param hazır 13500 liraya almak istiyorum, ama yok diyorlar, Siyahı hele ilk partide bile yok. Siyahı ikinci partide de satmaya başlayacaklar. Umarım 14000 lirayı geçmez yoksa Kawa 250Sl yolu görünür.
    turkish39 bunu beğendi.

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    Marka model fanatizmine bence hiç gerek yok Honda neyse yamaha da aynısını yapacaktır almayı bende düşünüyordum fakat fiyat motora yüksek birde servis kısmı var ki evlere şenlik olur

Kişisel düşüncem henüz pulsarın modası geçmiş değil biraz bütçesi olana kawasaki de model çıkarmış ön gördüğümüz fark 2.500 tl dainese mont arai kask parasıdır yazın 1 haftalık 5* otelde tatil parasıdır düşünün arkadaşlar
    turkish39 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    Fiyatını 14.500 TL falan gibi bir şey yaparlarsa Z300 bakacağım ben de. Lastik parası ile kafa kafaya geliyor neredeyse ve Kawa kağıt üsütünde bir tık daha iyi gibi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyat 14.500

lastikler hyosung lastiği olacakmış

IRC ler fazla size
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı kolokolo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatını 14.500 TL falan gibi bir şey yaparlarsa Z300 bakacağım ben de. Lastik parası ile kafa kafaya geliyor neredeyse ve Kawa kağıt üsütünde bir tık daha iyi gibi.
    valla haklısın ninja 300 16.500 tl' de ona da lastik lazım irc ile geliyormuş.

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    15 i geç, 16 binden çıksın peynir ekmek gibi satar, salatalık çok olduktan sonra tuzlayıp yiyen de çok olur.
    turkish39 ve Deeplord bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla haklısın ninja 300 16.500 tl' de ona da lastik lazım irc ile geliyormuş.
    Z300 de mi peki?

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Bizdeki serbest piyasa ekonomisi, rekabet kurumu ve tüketici koruma kanunları tirt..

adamlar da bunu bildiği için milletin gözünün içine baka baka emlak sitelerine yalan emlak ilanı veren emlakçılar gibi 13.500 yazıp almaya gelene abi simdi sattik ama 500-1000 daha cikartirsan elimde su var" der gibi kucağa alıyorlar..

Bence fuard standi ziyaret eden herkes "oha bu kadar etmez" falan desin belki o zaman zamlamazlar :D

Bu arada kuralkan da fırsattan istifade 8500 yapmış hayret edersin :D
    kolokolo bunu beğendi.

250cc motora 13500 verilmez diyor insan,
    ikinci el cbr250 lere bakıyorsun fiyat 10.000 lerde.
    Şundan da emin olun ki. 13500 e bu motoru alsan 1 sene sonra 13500 e satarsın.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Motoru bulursan 13500 lirayı verirsin Bulamazsan yeni fiyatıyla 1 ay sonra o seni bulur :(

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat 14.500

lastikler hyosung lastiği olacakmış

IRC ler fazla size
    Çakar'ım ''çinko'' gibi SHİNKO'ya...
    The Power of The Dreams.

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    Ben bugun itibariyle bayiye istemediğimi bildirdim. Alacak arkadaşlara yada alabilenlere hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız İnşallah.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı Motor_Derili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bugun itibariyle bayiye istemediğimi bildirdim. Alacak arkadaşlara yada alabilenlere hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız İnşallah.
    Ben onu fuar sonrası tek tek adını yazdıran müşterilerini aradıklarında söyleyeceğim, hani lastik michelin di, hani fiyat 13.500 dü diye, yukarıdaki arkadaş doğru demiş motorun fiyatını 2015 yılında modelle beraber tanıtıp ama bu yılın modelleri zamlı olacak demek sizi daha fazla nasıl yolabiliriz bilemedik böyle bişi uydurduk demekle aynı.
    Motor_Derili bunu beğendi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)