R25 hakkındaki bulutları bi dağıtalım -güncel fiyat haberi-
-
şöyle bir gerçek var. toplumun %80 i hesap kitap bilmiyor. bu foruma bakıyorum da arkadaşın birine zabıta 9 tl fazla ceza kesmiş diye feryadı figan ediyor. bizler kılçık adamlarız. 3 e 5 e pazarlık eder kafamıza taktığımız servisi mahkemeye verir, araştırır okur danışırız. bizlere tehlike yaratan sürücülerle uğraşırız. ama hepi topu kaç kişiyiz? 18-19 yaşında ergen babasına gidip diyecek ki "baba çoook güzel alsana beee" diyecek. fiyat ilk başta yüksek gelse de bir hondaya bir kawasakiye bakacaklar. sonra alışacaklar fiyata ve gidip 14-15 bini verecekler. ha bu forumdaki ve bu forumdakine benzer moddaki arkadaşlar, motorlarını satmaya kalktıklarında durum değişiyor. o zaman hunharca fiyat yazıp ellerindeki motoru fahiş fiyata satmayı biliyorlar. iyi de naçizane yamaha da bizler kadar akıllı be. yazar 14ü 15i cayır cayır da satar.
misal ben: aldığım fiyata sıvayacağım x maximi kısmetse
Reklamlar
-
R125 alın o daha ucuz, sadece ve sadece 12800 TL
-
-
CBR 250 ile 190 yapan arkadaşlar bu makina fabrika verileri 190km.diyosa demekki bizim insanımız bunla en azından 220 görür o zaman 15.000 tl bile az buna çünkü bizim hızlı arkadaşlara göre bu R25 in tek rakibi 1000cc super sportlar olucak oda fiyat farkına bakılırsa gayet mantıklı bi makina 16000 olsa bile alın gitsin.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
54RR adlı üyeden alıntı
Her yeni motor geldiğinde aynı muhabbet
Bu motor 13500 de olsa 15000de olsa illaki birileri alacaktır kimse kendini yormasın
Siz fiyattan önce yakıtını düşünün, 250cc 14bin devire kadar çıkan alet herhalde 3-3,5 tl yakıtla yetinecek değil
Ee bu motorun espirisi ne o zaman
Supersport kullanan adam yakıt düşünmesin yav bence )
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
Makinada şekil 10 numara, 13.500 den yukarı olursa fiyatı satarmı? Tabiki satar. Ama bir cbr kadar satamaz. Hah cbr bu saatten sonra satarmı? O devirde bitti
-
Milletçe komplo teorilerini ne kadar seviyoruz değil mi ? Bir iki tane bayinin söz birlği edip uydurduğu desteksiz bilgiye herkes sazan gibi atlıyor. Doğru çıkabilir ama desteksizdir. Yamaha motorun fiyatını sitesinde ne açıklarsa eşşekler gibi ( 2 ş'li eşek) o fiyattan vermek zorundalar. Fakat haber doğru olmasa da, bizim milletin doyumsuzluğunu, aç gözlülüğünü gösteren çok güzel bir örnektir. Bazı arkadaşlar da bunu ticaret, serbest ekonomi falan diye desteklerler, çünkü kendi ellerinde olsa kendileri de aynı şeyi yapacaklardır.
-
xbuky adlı üyeden alıntı
Supersport kullanan adam yakıt düşünmesin yav bence
)
Supersport ? yzf r125 tamam da bu değil
-
Biraz is bilen adam bu aletin lansmanı fiyatının 13500 olduğunu bunun bir parmak bal çalmak olduğunu anlar. Ha belki sonra karta taksit kampanyasıyla fiyatı artar belki direkt artar. 300 artar 500 artar o ayrı bir hesap. Bekleyip görürüz. 13500 e alan bir sezon biner tekrar 13500 e satar. Bunu da buraya yazıyorum.
-
13500+plaka 500=14000 tl fiyatı fuardan sonrada en az 500 tl daha artar fıyatı keseın olur 14500
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
CBR250 nin satışına başladığı şabat ayında 1.60 serbestpiyasaymış yaz aylarında ise 1.65-1.70 miş.
euro 2.20 kusurmuş.
euro %22 artmış dolar, dolar % yüzde 37
cbr250 nin fiyatı ne kadar artmış? Yüzde %53
dolara artıından bağımsız %11.5 faiş fiyanlandırılmış 250cc honda(1.500 tl giydirme var)
euroya göre %25 kazıklaşmış
Asgarı maaş yüzde 40 artarken cbr250 yüzde 53 artmış.
ben sendeki mantığı anlamadım?
cbr250 daha zamlansın mı şimdi? R25 e zam iyidir mi yani?
ne demek istediğimi sen anlamadın galiba?
diyorum ki fiyatı şişiren biz değiliz. merkez bankası ve hükümettir.
isyan edecekse mağdur pilotlara değil de, hükümete ve merkez bankasına isyan edin diyorum?
ayrıca,
fiyatların düşmesinden yanayım.
niye zamlanmasını isteyim?
-
Mardin İl Temsilcisi
Üstünden biraz "çıkarın" ybr alın bence :D asdfjklas
-
Fiyat/Performans denilen bir olay var. umarım 13500 ile satılır
-
Arkadaslar biraz once ankara yamaha bayisi baydar yamaha'yi aradim. Subat ve mart ayinda gelicek motorlarin bittigini simdi isteyenleri nisana yazdiklarini soyledi. Nisanda da fiyati 13.500 olacakmis. Bu motor alinmaz tartismasinin cok anlami yok bence, alan aliyor.
-
Tüketiciler olarak marka fanatikliğimizi olduğu ,. ağzımız açık salyalarımızı akıtır bir şekilde beklediğimiz müddeetçe bize semer vuran çok olacaktır.Bunu söylerken elbetteki kalitesiz, ne idüğü belirsiz motorlara binelim demiyorum (ki yıllarca honda ve yamaha kullanan birisiyim) ama şunuda söylemekte fayda var ilerisi için güzel şeyler vaadeden,servisiylen, fiyat politikasıylan ve tüketiciye yaklaşımıylan pozitif olan firmalara destek vermemiz lazım.Bunun yakın ve güzel örneklerinden birisi Bajaj.Geçen sene piyasaya girdipğinden beri iyi bir yer edindi, yarışda bende varım dedi buda en azında piyasada devamlı o borusunu öttüren markaların gardını almasını sağladı.Ama tabi bu yeterli değil tüketiciler olarak bizlerin biarz daha karakterli kişilkli olup onların her getirdiğini alan sazan müşteri kimliğinden çıkmamız lazım tabiri caizse okkalı bir tokat atmak lazım.Ama malisef bizde o irade yok gelene ağam gidene paşam diyoruz
-
14500 tl mi nedir ki capon bu motor capon capon 13500 tl ye satıyodunuz abi ne oldu yamaha bu abi istanbul borsasında altın dolar birde yamaha fiyatları saatlik değişiyor bilmiyornusunuz capon icadı bu alet kolaymı buna bilnmek herkez binmiyecek bu alete özel ,tüzel,pek möhterem fiyatı hiç sormayacak adamlar binecek fiyatı neyse verin diyecek insanlar binecek o yüzden 15000 tl olursa daha saygın bir kitle kazanırsın yamaha sonuçda capon değilmi.
-
xbuky adlı üyeden alıntı
Supersport kullanan adam yakıt düşünmesin yav bence
)
Bunlar supersport görünümlü şahin değil mi? Yoksa 100 beygir falanda ben mi bilmiyorum.
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Bunlar supersport görünümlü şahin değil mi? Yoksa 100 beygir falanda ben mi bilmiyorum.
BENİM DÜŞÜMCEM : 100 Beygir olmasına gerek yok. Ben ileride yüksek cc supersport düşünüyorum ve bütçemden 15.000 TL verip bu küçük cc R25'i alabiliyorsam zaten yakıta bakmak çok saçma. İster 100 beygir olsun, ister 35. Kimisi vardır ne alırsa alsın yakıtı az olsun diyendir. Belki siz onlardansınızdır. Bende çok abartmamak şartı ile aslanına yemini vereceksin diyenlerdenim. ( Tabi bu örnektende hemen bumuymuş aslan falan diyebilirsiniz fakat bu motordan da 2-3 lt yakmasını beklemeyin, demek istediğim nokta bu )
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
-
Bende siyahını alacaktım, lansmana özel 1. partide sadece mavi varmış, umarım siyahı beklerken fiyatı artmaz :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)