R25 hakkındaki bulutları bi dağıtalım -güncel fiyat haberi-
Reklamlar
-
2011 ile bugün arasında şişirilen fiyatın insanlar olduğunu sanıyorsanız, işin aslını bilmiyorsunuz
4 sene önce dolar kaç paraydı ? şimdi kaç para ?
bunuda mı biz şişirdik ? yada 2011 de asgari ücret kaç paraydı şimdi kaç para ?
ben söyleyim.
2011 de asgari ücret 690 TL
2011 de dolar 1 TL 45 Krş.
bugün dolar 2 TL 45 Krş
bugün asgari ücret 980 TL olmuştur.
eğer sorun aramaksa dert,
bunu merkez bankası ve türkiye ekonomi birliğine bildirmek gerekiyor.
Reklamlar
-
Bu rantçı Türk insanından harbi gına geldi.Gerçi biz kendimize kızmalıyız en çok.Bi Allah'ın kulu protesto edip almıyorum demiyoki...Hal böyleyken dırdır yapmaktan başka bişey yapmadığımız ortada.Tamam vergidir kıldır tüydür var ama bunları kullanıp üstüne daha bir sürü zırvalar ekleyip bu işten kâr+kâr+kârdan kâr yapan firmalar var.En üzüldüğüm şey ise buna inanan okumuş,kültürlü insanlar var.
-
sezerh adlı üyeden alıntı
yamaha 13.500 dediginde bitanesin yamaha, yamaha bir numara. Yamaha 15 dediginde ee kaka. Noldu ya hani r25 alinirdi diger 250likler alinmazdi :D
Her malın bir ederi olduğundan olabilir mi?
-
ilk parti o fiyattan gider. ama ilk partide kaç tane motor gelir bilinmez. olacaksa eğer sonrası için bir fiyat artışı olur.
gibi geliyor.
-
15 000 e bile alınır abicim bu makine teker parası falan filan hikaye armutun sapı üzümün çekirdeği derken pahalandı makine işte , hem alan alamayan belli olsun hocam , Kızılay dağıtmış gibi olmaz, 15 000 iyidir.. ederi o motorun bana göre
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
2011 ile bugün arasında şişirilen fiyatın insanlar olduğunu sanıyorsanız, işin aslını bilmiyorsunuz
4 sene önce dolar kaç paraydı ? şimdi kaç para ?
bunuda mı biz şişirdik ? yada 2011 de asgari ücret kaç paraydı şimdi kaç para ?
ben söyleyim.
2011 de asgari ücret 690 TL
2011 de dolar 1 TL 45 Krş.
bugün dolar 2 TL 45 Krş
bugün asgari ücret 980 TL olmuştur.
eğer sorun aramaksa dert,
bunu merkez bankası ve türkiye ekonomi birliğine bildirmek gerekiyor.
CBR250 nin satışına başladığı şabat ayında 1.60 serbestpiyasaymış yaz aylarında ise 1.65-1.70 miş.
euro 2.20 kusurmuş.
euro %22 artmış dolar, dolar % yüzde 37
cbr250 nin fiyatı ne kadar artmış? Yüzde %53
dolara artıından bağımsız %11.5 faiş fiyanlandırılmış 250cc honda(1.500 tl giydirme var)
euroya göre %25 kazıklaşmış
Asgarı maaş yüzde 40 artarken cbr250 yüzde 53 artmış.
ben sendeki mantığı anlamadım?
cbr250 daha zamlansın mı şimdi? R25 e zam iyidir mi yani?
-
Daha bu hafta lansmana gittik, bayiler de geldi, fiyat 13.500tl olarak aciklandi. Fuardan once satisa baslanacagi soylendi.
Buradaki sonu gelmeyen dedikodulari da bizzat sizin icin sordum, motorlarin hepsi 2015 model dediler.
Bayiler 13.500'den satmak istemiyor ve karaborsa yapiyorsa onu bilemiyorum. Bunun haricinde gercekten almak isteyen bu motoru fuardan once 13.500'e alabilecek, bence...
S.
-
Maslak adlı üyeden alıntı
15 000 e bile alınır abicim bu makine teker parası falan filan hikaye armutun sapı üzümün çekirdeği derken pahalandı makine işte , hem alan alamayan belli olsun hocam , Kızılay dağıtmış gibi olmaz, 15 000 iyidir.. ederi o motorun bana göre
Bide bir motorun çok kişide olmasından gocunan o yuzden az kişide olsun diye Türkiyede ki tekelci piyasayı tüketicilerin yıllardır hak ettiğinin üstü fiyatlara mal sahibi olmasını savunanlar var...
Bazen daha iyi anlıyorum...
bir kuryenin yanına gidiyorum adam montumun bozulan fermuarıyla bile ilgileniyor, eliyle takıyor, topkase sinin açıp fermuar arıyor,yardım istediğim herşeyi geri çevirmiyor, zamanını aldım kardeşim kusura bakma diyince, estafurullah kardeşim diyor.
Ama 1000 lik 800, 600 lük 4 silindirli motor kullananların bazıları bu 150cc motora binenler kadar adam olamıyor bu ülkede...
bu adamlar Allah korusun hepsi R25 falan alırlar mazallah... sonra R1 le gezerken kime hava atarız Etrafta rengarenk R25 ler dolanır sa motorumuzla kişiliğimizi nasıl yansıtırız
-
sanausbe adlı üyeden alıntı
Daha bu hafta lansmana gittik, bayiler de geldi, fiyat 13.500tl olarak aciklandi. Fuardan once satisa baslanacagi soylendi.
Buradaki sonu gelmeyen dedikodulari da bizzat sizin icin sordum, motorlarin hepsi 2015 model dediler.
Bayiler 13.500'den satmak istemiyor ve karaborsa yapiyorsa onu bilemiyorum. Bunun haricinde gercekten almak isteyen bu motoru fuardan once 13.500'e alabilecek, bence...
S.
Bu bayiler lansmanda uyumuslar heralde Ilk parti 2014 diyorlar hala
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
-
süpersport seven biri olsaydım 15 binde bunun tam hakkı der alırdım neden verilmesinki diğerlerinden çok daha ustun onlardan tabikide pahalı olacaktır bu çok normal.
-
Bence 13500 gerçekten iyi fiyattı yani pahali 13500 felan demeyin cbr nin hali ortada gerci bi kawasaki sl gerçeğide var ama. Genede iyiydi fiyati, ha şaşırdım mı şaşırdım beklemiyordum ben bu fiyattan. Alınır mı diye kendime sorsam ya hani ben tipini pek beğenmedim ama begendigim bi motor olsa oturur kendimi kandırmadan düşünürdum eğer biraz motor kullandiysam biliyorsam kendime guveniyorsam birde +2 3 yil binerim diyorsam ben r25 alırdım. Ha yeni motor alıyorum ben bunda öğrenicem hedefim 600 luk 1 sene sonra satarim diyosam ki 1 senede 600 luge geçilmez bencede cogu arkadaş böyle düşünüyor dogruya dogru kawasakiye yönelirdim. Hondadan hic bahsetmiyorum o paraya o motor alinmaz bence. Hala 13500 olucak diyen arkadaşlar var ben sanmiyorum 13500 olacağını şu saatten sonra. Ki arkadaş aramış sormuş. Bayiler karaborsa felan sanmiyorum hepsimi karaborsa yani.. ana siteden fiyat kaldırılmış hem.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Bide bir motorun çok kişide olmasından gocunan o yuzden az kişide olsun diye Türkiyede ki tekelci piyasayı tüketicilerin yıllardır hak ettiğinin üstü fiyatlara mal sahibi olmasını savunanlar var...
Bazen daha iyi anlıyorum...
bir kuryenin yanına gidiyorum adam montumun bozulan fermuarıyla bile ilgileniyor, eliyle takıyor, topkase sinin açıp fermuar arıyor,yardım istediğim herşeyi geri çevirmiyor, zamanını aldım kardeşim kusura bakma diyince, estafurullah kardeşim diyor.
Ama 1000 lik 800, 600 lük 4 silindirli motor kullananların bazıları bu 150cc motora binenler kadar adam olamıyor bu ülkede...
bu adamlar Allah korusun hepsi R25 falan alırlar mazallah... sonra R1 le gezerken kime hava atarız
Etrafta rengarenk R25 ler dolanır sa motorumuzla kişiliğimizi nasıl yansıtırız
Adamlıkla alakalı değil hocam para ile alakalı parası olanlar adam olamaz mı yani, bu verdiğin kurye örneğindeki yaşadıklarını yapamaz mı sence, tabikide kullandığın motor kişiliğinle alakalıdır. Bazen insan imkanlarını varsa kullanarak iyiye sahip olmalı tek düzelikten kurtulmalı bu nefsin hoşuna giden birsey, bu hayatta hep olacak hocam .. r125 ilk cıktığında cbr ile arasında çok fark vardı bu kalite farkı olsun o kadar adamların arge si cok iyi o paraları istemesi normal bence.. Ağzı olan konuşuyo bu normal parası olanda 3 e 5 e bakmadan alıp biniyo bu kadar basit..Bu arada ben bu motordan almıcam param yok ama sezarın hakkını sezara verecen
-
Adamlıkla alakalı değil hocam para ile alakalı parası olanlar adam olamaz mı yani, bu verdiğin kurye örneğindeki yaşadıklarını yapamaz mı sence, tabikide kullandığın motor kişiliğinle alakalıdır. Bazen insan imkanlarını varsa kullanarak iyiye sahip olmalı tek düzelikten kurtulmalı bu nefsin hoşuna giden birsey, bu hayatta hep olacak hocam .. r125 ilk cıktığında cbr ile arasında çok fark vardı bu kalite farkı olsun o kadar adamların arge si cok iyi o paraları istemesi normal bence.. Ağzı olan konuşuyo bu normal parası olanda 3 e 5 e bakmadan alıp biniyo bu kadar basit..Bu arada ben bu motordan almıcam param yok ama sezarın hakkını sezara verecen
Mesele biraz da fiyat oyunu yapılmasıyla alakalı. Lansman fiyatı diye bişey ortaya atıp o fiyattan nerdeyse hiç motosiklet satılmaması sinir bozucu.
-
Arkadaşlar az önce son olarak tuna motor ile görüştüm 13500 olanlar 2014 modelmiş ellerine sadece 3 tane geçecekmiş ve onlarda zaten satılmış, kaç adet gelecekti size dedim telefondaki arkadaş 3 dedi bildiğiniz "üç" bu kadarını honda bile yapmamıştı önce lastikler michelin dediler yalan çıktı, sonra fiyat 13500 dediler oda yalan oldu.
Fuara paramı cebime koyup gideceğim baktım R25 kazık 6-7 ay daha idare edip pulsar 400ss alacağım. Tepkimi ancak bu kadar gösterebilirim adım hıdır elimden gelen budur...
-
13500 den fazla olursa gider ninja alirim
-
Hop bunun fiyatı değişirse belki R1'inkide değişir inşallah
66.000Tl nedir ya 50 bine düşsün en azından
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
inşallah böyle bir hibinyoluk olmaz...olursa Yamaha da gözden düşer..itibar ve prestij kaybı..üç kuruş için değer mi bilemem...standına bile uğramam...
-
Benim anlamadığım bazı arkadaşlar fiyata iyi demiş. Cbr'a göre kıyaslayıp adamlar motoru yapmış bir zahmet diğerlerinden pahalı olsun gibi mi düşünüyorlar? Yani eğer öyleyse cbr zaten fiyatta aşmış kendini. Bence 250'lik motora 13.500 bile çok. Ha motor çok iyidir beğenir parası olan alır eyvallah ama 13.500 bile yüksek.
Gerçi hangi motor ucuz?
Freye adlı üyeden alıntı
Hop bunun fiyatı değişirse belki R1'inkide değişir inşallah
66.000Tl nedir ya 50 bine düşsün en azından
R25 13.500den 14 küsüre yükseldi ve fiyatı değişti. O zaman r1'in ki de değişsin 50 bine düşsün ben anlamadım mantığı. R25 yükseldi, R1 daha çok yükselmese dahi iyi. :D
-
Alsınlar başlarına çalsınlar.
-
250cc lik motor herkes de olsa ne olur olmasa ne olur? 250cc motor yahu niye rahatsız olalım
Motosiklet dünyası ne kaybeder ne kazanır dersek, ötv nin %08 olduğu bir segmentte insanlar daha kaliteli motorlara sıfır alıp biner(cbf150,ybr mi 2. el 600 lük mü ortası yoktu yıllardır) arkadan 110-120 ile giderken tamponuna 1 metre mesafeden süren senin canınla oynadığını anlayamayacak kadar eğitimsiz ve cahillerin olduğu bi trafikte sana kaçabilecek imkanı veriryor.
cbf150 den sonra kimse fazer almaz, R6 almaz çok acı şeyler yaşandı çünkü ve devam ediyor.
Varsın herkezde kızılay dağıtmış gibi olsun, tüm sıkıntı bu olsun.
25 yaş altı gençliğin yarısı bile, yamuk şaseli,kazalı, ölüm makinası R6 cbr600RR yerine bunu kullanıp pişse, bu motoru sıfır aldım 2-3 yıl binerim dese yeterli
Paramız olsada yeri geldimi eleştirmeyi bilelim. adam o 1000 tl farkın 700 ünü lastiğe 300-400 tl sini eğitime verse mesela? Bu motoru en pahalı kaçtan en çok satarım diyen satıcılar yerine... iyi olmazmı?
Bu motorun asıl hedef kitlesi gençler çünkü. Yüzde 80 böyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)