bugün başıma gelenler...
1.olayda körde kalmışmış gibisiniz galiba, otomobil sürücüsüde tabikide sinyal vermiyor
Kendini ifsa etmissin aslinda.., bu sekilde kullanmaya devam edersen kisa cöpü çekmen içten bile değil...
İzledikçe sinir olmamak elde değil. Ya arkadaşım bilmiyorum dalgınlıkta olabilir bazen enpati kurmak gerekiyorda ben bu kadar ileriye gidemiyorum ya, bazen gerçekten bunlar ÖKÜZ lükte master yapıyorlar ya.
agresif kullanıyosun .. onun haricinde öküz yine öküz..
valla kanalınızı yeni gördüm abone oldum,güzel şeyler paylaşmıssınız.
trafikde öküz çok maalesef,dikkat etmek lazım her şekilde.
adamın dibine cok hızlı girdin tabikide otomobil sürücüleri bizim kadar hızlı sağina soluna bakmıyor ve genel gördüğüm sanki aşırı agresif kullanıyorsun aman dikkat
Araçlar hatalı mı? evet hatalı ama sen hatalımısın? evet hatalımısın. Önemli kurallardan birtanesi sağda bağlantı var sen düz gideceksin o arabanın sağında ne işin var?
arabaların neler yapabileceğini anlamak için biraz araba gibi düşünün. Ben motor kullandığım için alışkanlık olmuş kafamı da çevirip bakarım araba geliyomu diye. Bugün yaklaşık 2 dakika bir motor benim kör noktam da sürekli durdu. eşime de dedim hatta bak aynadan hiç gözükmüyor ve adam ne ileri gidiyo ne geri başkası olsa çatırt diye sağa geçer kimse yok diye.
Özet: Önce sen kendi hayatını koru ondan sonra başkalarının korumasını bekle. Trafikteki herkesi salak her an hata yapacak öküzler olarak gör kisonra neden bu adam bana girdi deme.
Iki olaydada ifşalik bisey göremedim. İlkninde adam sinyal vermis sollama yapıyor seni gormesi imkansız cok geriden hizli bir sekilde geliyorsun. Trafikte cok basiyosun. İkinci olaydada sola doneceksin arabanin sagindan basiyosun. Biraz yavaşla dostum
gündüzleri uzun farla gezersen önüne kırmalar azalır.
ama genel sürüşünü ben de riskli bulmadım değil. senin kararın tabi nasıl süreceğin ama arabaya çarpma içeren bir kazanın can yakmadan bitme ihtimali çok az takdir edersin ki
İlk videoda iki kere yol çizgisi bitmeden yan şeride atlıyorsun bunu bana yapan şoförün tekiyle ben geçen e-5 te bildiğin alenen kavga ettim yolun ortasında motoru yavaşlattım inip ağzını burnunu orda eline verecektim çekti gitti.
İkinci videoda ilk arabanın sağından geçtin dedim eyvah gitti verilmiş sadakan varmış bişey olmadı ikinci arabanın da sağına daldın Allahtan adam yavaş döndü burası Türkiye bigün cart diye döner bi tanesi alkışlamaya fırsatın olmaz barkının son videosu gibi geçirirsin arabaya yandan.
Sen haksız olduğun için haliyle diğer adamlar suçlu mu değil mi yorum bile yapamıyorum önce sen bi kuralına uygun sür ondan sonra biz karşı tarafı eleştirelim.
Bu görüntülerde kendini haklı gördüğüne göre özgüvenin çok fazla
Bence çok acelecisin bu dünyanın işi bitmez
O zaman ben de ifşa edeyim bari. Akşam akşam sinirimi zıplattı öküz.
BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.
Bugün gerçekten acelen mi vardı yoksa her zamanki sürüş stilin mi bu ?
Biraz sakin kullan dostum. Defansif sürüş defansif sürüş dedikleri şeyi uygula. Cidden gereksiz bir sürü risk alıyorsun.
Arabalar konusunda birşey demeyeceğim. Alıştım artık. Hatta kurallara uyan insan görünce durdurup sarılasım geliyor.
Onları boşver. Sen yavaşla.
İlk olarak şurdan başla:
Yanından geçeceğin araba ile aranda en fazla 5-10 km/s hız farkı olsun. Adam 80 le giderken 120 ile geçme yanından.
Motosiklet kazasına karışan sürücülerin %80 ni motosikleti görmediklerini beyan etmişlerdir,,Lütfen motosiklet kullanırken çok dikkatli ve paranoyak olalım,yani herkesten herşeyi bekleyelim ona göre tedbir alalım.
06 EB 8036
09 R 5520
ilk video'da araçlar sinyal vermeyerek zaten hatalı ama uğurcan88 arkadaşın sürüş stilini agresif ve gereksiz riskli buldum.
kolokolo nick'li arkadaşın paylaştığı video'da araç sürücüsü şerefsiz ona diyecek laf yok ama onda da şeridi ortalamamasını hatalı buldum. yani ben en sol şeride geçicek diye bekliyodum ama halbuki orda sürüyodunuz galiba?
aynı olay motor sürmeye ilk başladığımda başıma geldi ışıklarda adama yetiştim niye dibimden geçiyosun diye bağırdım. hangi şeritten gideceğine karar ver sende o zaman dedi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)