Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Çin malı motorum olacak ben apaçi mi oluyorum?

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Korumalarını tak keyfini çıkar bişey diyen olursa yav hehe de geç

Egzozu kesip biçen amortisör kesen sağına soluna ıvır zıvır yazılar yazanlardanda olma motorda temiz bakımlı eli yüzü düzgünce olmalı

Korumalarımı takıp kendi halimde takılıyorum kimsede bir şey diyemiyor :d

ENİGMA ve erensipahi bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Motor apaçi yapmaz sen motoru kendin gibi apaçi yapar binersin.
    Apaçimisin. Hayır sa sorun yok.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korumalarını tak keyfini çıkar bişey diyen olursa yav hehe de geç

Egzozu kesip biçen amortisör kesen sağına soluna ıvır zıvır yazılar yazanlardanda olma motorda temiz bakımlı eli yüzü düzgünce olmalı

Korumalarımı takıp kendi halimde takılıyorum kimsede bir şey diyemiyor :d

http://i.hizliresim.com/pjPVno.jpg
    arka teker çok boş gözüküyor çamurluk yok mu?

Motosikleti
    Henüz yok
    Çinli almanın apaçilikle bi alakası yok, apaçiliği motosiklet değil kendiniz belirlersiniz. Kafanızda varsa zaten uygularsınız ama yine de aklımda soru kalmasın, kafam rahat olsun derseniz drift fiyatına çinli olmayanlarda var.

ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Apache olunmaz, Apache doğulur.
    İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Şöyle yapmadığınız sürece sorun olmaz heralde :D

Edit herzaman merak etmişimdir bu motor kasislerden filan nasıl geçiyor amortisör yok altı sürtmüyormu yoksa böyle ypaıp kullanmıyorlarmı biri beni aydınlatsa iyi olucak
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Var
    Alıntı ENİGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka teker çok boş gözüküyor çamurluk yok mu?
    Çamurluk var full+full orjinal Boş değil aslında orta sehpada ön teker yere basıp arka yukarı kalkıyor resmi yukardan çekmişim ondadnda olabilir yan ayaktayken daha dolu görünüyor

erensipahi bunu beğendi.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boş değil aslında orta sehpada ön teker yere basıp arka yukarı kalkıyor resmi yukardan çekmişim ondadnda olabilir yan ayaktayken daha dolu görünüyor

http://i.hizliresim.com/MXJZlg.jpg
    Belkide uzun süre pulsara bakmaktan onun enteresan çamurluğunu arar oldum :D

Motosikleti
    Kuba CR1
    yok kardeşim apaçi olmak demek kasksız aynasız korumasız motora binip bide egzozu açıp kendi annelerini pek sevmeyen kişilere deniyor bu forumda :D

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    sen tam koruma gezdikten sonra kimse altındaki motora bakıp sana apaçi demez diyemez.Ne adamlar var altında 20 bin liralık motor parmak arası terlikle biniyor asıl onlar apaçi sen öğrenip motoru uygun zamanda büyütmene bak.zaten 1-2 sürüşten sonra kıymetlin olur kimsenin dediği dokunmaz sana.bak benim motorumun adı direk apaçi ama takmıyorum

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Edit herzaman merak etmişimdir bu motor kasislerden filan nasıl geçiyor amortisör yok altı sürtmüyormu yoksa böyle ypaıp kullanmıyorlarmı biri beni aydınlatsa iyi olucak
    http://i.hizliresim.com/4DPMB0.jpg
    marş düğmesinin yanında özel bi düğme var süspansiyonları havaya kaldırıp geçmeni sağlıyor :D :D

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    marş düğmesinin yanında özel bi düğme var süspansiyonları havaya kaldırıp geçmeni sağlıyor :D :D
    yokk abi her zaman merak ettim hangi akla mantığa sığıyor bu :D
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen tam koruma gezdikten sonra kimse altındaki motora bakıp sana apaçi demez diyemez derse de o adamın kibirlidir.Ne adamlar var altında 20 bin liralık motor parmak arası terlikle biniyor asıl onlar apaçi sen öğrenip motoru uygun zamanda büyütmene bak.zaten 1-2 sürüşten sonra kıymetlin olur kimsenin dediği dokunmaz sana.bak benim motorumun adı direk apaçi ama takmıyorum
    Bayide onlarıda gördüm bi oturdum üstüne 2014 lerin fotoğraflarından daha heybetli gerçekten dikkat çekici ama yeşili bi başka zaten çok zengim olsam bı o yeşil apache bi pulsar bi de ktm duke 200 garajımda kullanmasamda olacak öbür motorlar r6 r1 olaraktan :D

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

ilk defa sizden duyuyorum,çin malı ürün kullanınca apaçi mi,herneyse ondan mı oluyormussunuz..O zaman dünyada apaçi olmayan insan yoktur diye bir genelleme yapılabilir.

TDK'ya göre lugatta apaçi kelimesine dair bir anlam ifadesi yok,ancak bilirsiniz ki, literatürü bazen biz kendimize göre anlamlandırırz, o halde oluroyle der ki : isterse bmw f 650 sahibi olsun,ekipmansız biniyorsa, o apaçidir. Motorun çinli olması , olmaması ile alakası yoktur

Motorunuzla keyfinize bakın , kazasız belasız

Motosikleti
    Var
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://i.hizliresim.com/4DPMB0.jpg
    Cuplarda görüyorum bazen eleman her şeyi sökmüş kaportayı bile dişlinin önünde kapak var onu bile söküyorlar bazen bakıyorum kaldırımdan kucaklayıp indiriyorlar

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

ilk defa sizden duyuyorum,çin malı ürün kullanınca apaçi mi,herneyse ondan mı oluyormussunuz..O zaman dünyada apaçi olmayan insan yoktur diye bir genelleme yapılabilir.

TDK'ya göre lugatta apaçi kelimesine dair bir anlam ifadesi yok,ancak bilirsiniz ki, literatürü bazen biz kendimize göre anlamlandırırz, o halde oluroyle der ki : isterse bmw f 650 sahibi olsun,ekipmansız biniyorsa, o apaçidir. Motorun çinli olması , olmaması ile alakası yoktur

Motorunuzla keyfinize bakın , kazasız belasız
    Tam olarak ifade edemedim kendimi bilirsiniz bu sitede motor önerisi isteseniz kimse mondial önermez ybr yada cbf der e param olsa zaten bende onları alacaktım aklıma böyle bi şey geldi bilmiyorum

Motosikleti
    F850 Gs
    Tam olarak ifade edemedim kendimi bilirsiniz bu sitede motor önerisi isteseniz kimse mondial önermez ybr yada cbf der e param olsa zaten bende onları alacaktım aklıma böyle bi şey geldi bilmiyorum
    Anlıyorum, bende ilk başlayacağım zaman kimse mondial önermedi ..Neden önermedi, çünkü ilk defa başlıyordum, parça kalitesi bakımından daha kaliteli olarak görülen markalar önerildi. Uğraşmayayım,kafam rahat olsun,sık sık servise gitmeme gerek kalmasın,kafam ağrımasın diye düşündüler çünkü.. ( ben düşünmedim, önerenler o şekilde düşündüler )

Hatta cross motor araştırırken, mondialin x treme maxını dahi önermediler reel yaşantımdakiler, mondial mi,aman aman dediler.. Neden dediğimde boşver gibi klasik bir cevap gelirdi. Böyle tipleri de umursamadım.Birşey söylüyorsan,bir dayanağın olmalıdır, boşver diye bir dayanak olamaz.. Ondan bundan duyuyorlar,kabulleniveriyorlar,kötülemek kolay çünkü..

Hi,mondial marka motorum oldu mu, hayır olmadı..Bu sebeple objektif yorum yapamam ama asıl önemli olan kullanıcı yorumlarıdır. Sonucta motoru kullanacak sizsiniz,paranız,durumunuz hangisine yeterse,gönlünüzdekilerden yettiğini alacaksınız,iyi de bakarsanız ben sorun çıkartacağını sanmıyorum ben...

Örneğin, dikkatimi çeken forumda cenkito var, X trema max kullanır, gayette savunur motoru.. Ama adam savunmasını da sebeplere dayandırır,neden dediğinizde tatmin ediici cevap verecektir,muhakkak..

Siz boşverin,güvenlik tedbirlerinizi alın,canınını koruyun,ekipmanlarınızı muhakkak kullanın,gerisi keyifli sürüşlerinize kalsın

Hoş forumlar
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlıyorum, bende ilk başlayacağım zaman kimse mondial önermedi ..Neden önermedi, çünkü ilk defa başlıyordum, parça kalitesi bakımından daha kaliteli olarak görülen markalar önerildi. Uğraşmayayım,kafam rahat olsun,sık sık servise gitmeme gerek kalmasın,kafam ağrımasın diye düşündüler çünkü.. ( ben düşünmedim, önerenler o şekilde düşündüler )

Hatta cross motor araştırırken, mondialin x treme maxını dahi önermediler reel yaşantımdakiler, mondial mi,aman aman dediler.. Neden dediğimde boşver gibi klasik bir cevap gelirdi. Böyle tipleri de umursamadım.Birşey söylüyorsan,bir dayanağın olmalıdır, boşver diye bir dayanak olamaz.. Ondan bundan duyuyorlar,kabulleniveriyorlar,kötülemek kolay çünkü..

Hi,mondial marka motorum oldu mu, hayır olmadı..Bu sebeple objektif yorum yapamam ama asıl önemli olan kullanıcı yorumlarıdır. Sonucta motoru kullanacak sizsiniz,paranız,durumunuz hangisine yeterse,gönlünüzdekilerden yettiğini alacaksınız,iyi de bakarsanız ben sorun çıkartacağını sanmıyorum ben...

Örneğin, dikkatimi çeken forumda cenkito var, X trema max kullanır, gayette savunur motoru.. Ama adam savunmasını da sebeplere dayandırır,neden dediğinizde tatmin ediici cevap verecektir,muhakkak..

Siz boşverin,güvenlik tedbirlerinizi alın,canınını koruyun,ekipmanlarınızı muhakkak kullanın,gerisi keyifli sürüşlerinize kalsın

Hoş forumlar
    aynısı işte benden bunları düşünerek aldım teşekkürler

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    bu forumdaki insanların %90 sana direk apaci yaftası yapıştıracak solda resminin altında çin motoru gördüler mi hiçbirşeyini ciddiye almayacaklar.. sende bir çoğu gibi drift sür ama profiline yamaha yaz

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    apaçiliğin yaşı yokmuş meğer

http://www.izlesene.com/video/dayi-o...n-kim/4571475#

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)