Anlıyorum, bende ilk başlayacağım zaman kimse mondial önermedi ..Neden önermedi, çünkü ilk defa başlıyordum, parça kalitesi bakımından daha kaliteli olarak görülen markalar önerildi. Uğraşmayayım,kafam rahat olsun,sık sık servise gitmeme gerek kalmasın,kafam ağrımasın diye düşündüler çünkü.. ( ben düşünmedim, önerenler o şekilde düşündüler )
Hatta cross motor araştırırken, mondialin x treme maxını dahi önermediler reel yaşantımdakiler, mondial mi,aman aman dediler.. Neden dediğimde boşver gibi klasik bir cevap gelirdi. Böyle tipleri de umursamadım.Birşey söylüyorsan,bir dayanağın olmalıdır, boşver diye bir dayanak olamaz.. Ondan bundan duyuyorlar,kabulleniveriyorlar,kötülemek kolay çünkü..
Hi,mondial marka motorum oldu mu, hayır olmadı..Bu sebeple objektif yorum yapamam ama asıl önemli olan kullanıcı yorumlarıdır. Sonucta motoru kullanacak sizsiniz,paranız,durumunuz hangisine yeterse,gönlünüzdekilerden yettiğini alacaksınız,iyi de bakarsanız ben sorun çıkartacağını sanmıyorum ben...
Örneğin, dikkatimi çeken forumda
cenkito var, X trema max kullanır, gayette savunur motoru.. Ama adam savunmasını da sebeplere dayandırır,neden dediğinizde tatmin ediici cevap verecektir,muhakkak..
Siz boşverin,güvenlik tedbirlerinizi alın,canınını koruyun,ekipmanlarınızı muhakkak kullanın,gerisi keyifli sürüşlerinize kalsın
Hoş forumlar