apaçiler motoru yere basıyor ya ben de apaçi sanmasınlar diye iyice yükselttim geçen haftalarda. :D 15 cm falan farketti çok eğlenceli oldu :D
apaçiler motoru yere basıyor ya ben de apaçi sanmasınlar diye iyice yükselttim geçen haftalarda. :D 15 cm falan farketti çok eğlenceli oldu :D
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Başlık biraz tuhaf olmuş ama yaşadığın sorun ülkemizin gerçeği.İlk motorum 100cc cup;bisiklet muamelesi yapıyordu herkes,sonra cbf 150;kurye muamelesi ışıklarda bile adres soruyorlardı,sonra scarabeo;şimdi'de scuterci olduk motordan saymıyorlar
Bir anımı paylaşayım;cbf'in 12 bin bakımındayım serviste bana uygulanan muamele standart ekstra bir durum yok yani.Bir abimiz geldi motorla 'honda crosstourer' park edene kadar canı çıktı,oraya da nasıl geldi şaşırdım doğrusu neyse içeriden görevli bir arkadaş geldi selam sabah izzet ikram vs..
İşte o zaman acı gerçeği anladım Adamına göre muamele değilde Motoruna göre muamele
Hadi diyelim orası servis ticari çıkar var,ama malesef bu durum her yerde böyle...
Apaçilik bir yaşam tarzıdır ayrı bir kafası vardır doğuştan gelen bir yetenektir sen ben apaçi olurmuyum dediğine göre olamazsın :D
Bence apaçiliği ne olarak tanımladığınıza bağlı. Ekipmansız süren herkes apaçi değildir bana göre. Ama bilgisiz ve eğitimsiz olduğu kesindir.
Apaçilik motordan değil, kullanma tarzından olur.
hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile inşallah, sen soluk benizlilere aldırma
Çin'den motosiklet alınca apaçi olunmaz..
Apaçiler Amerika kıtasında yaşıyorlar/dı.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Apa%C3%A7iler
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
) kardeşim sesli kahkaha attım başlığı okuyunca.Apaçilik kullandığın araçlarla değil karakterle olur )Karşıyakalı adam apaçi mi olur..
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)