hacı onu boşver az daha koy üstüne ybr al ashdhasdhahahah :DASDAS
hacı onu boşver az daha koy üstüne ybr al ashdhasdhahahah :DASDAS
Tabiki öyledir. Gerizekalı zaten motor kullananlar. O yüzden o kadar pulsar satıldı. Ben tvs apache forumunu da incelemiştim ilk motor alacağımda, kimsenin deposu sallanmıyor, bir tek senin baktığın motorun deposu sallanıyordur eminim ona da. Bindiğin inazumanın nerede yapıldığına bir bak istersen. Toplasan 20 tane plakalı motor var yaşadığım ilçede, 3 tanesi pulsar. Gittim, inceledim, hiçbiryeri sallanmıyordu. Adını yazamadığı motorun kalitesinden bahseden adama ne denir ki...
Hiçkimse mondial yamahadan iyidir demiyor zaten ama şu boktan aceyi övmekten vazgeçin. Adamlar utanmasalar gösterge koymayacakmış. Motoru uzun ömürlüymüş, Doğrudur, 80i geçemeyince sen kanser olur ölürsün o sağlam kalır!!
öncelikle arkadaşım aklına ilk gelen kavram buysa demekki daha öncedende acaba sorusu gelmiş akıllara
neyse latife yapmayı bırakalımda öncelikle bozuk ağzı bir düzeltsen çünkü yakışmıyor ha ben buyum diyorsan onada saygımız var elbet
inazuma çinde yapılmakta hondada birçok modeli ya da yamahada veya nike adidas şuan daki pc bile ben buna zaten birşey demedim ki o senın kelime haznenin sığlığından kaynaklanan savunma şeklinden kaynaklı bir savunma bugun parasını verirsen çinde çokta kaliteli ürünler çıkmaktadır ancak 3.sınıf markalarla ucuz adı altında nice kalitesiz ürünlerde çıkmaktadır kaldıki çinliye laf etmedim senın gibi sıg zihniyet bunu dedi age ve cbf150 zaten çinde yapılmaktadır bunu öğren.
sen önce gir bir bak pulsar sayfasınada sorunları bir bir oku hatta geçmişe git yaşanan en az 10 tane sorunu oku . gelelim senin türkiyenin en çok satan türk markana :D:D:D:d:d:D:d kaç yıldır üst üste en çok satan marka mondialdir valla helal olsun taş gibi satarkende sen kullanırkende mutlu olursun eminim buna ya da sana ne desekte boş sığ düşünen ,ağzı bozuk ne desekte yontulamayacak bir kardeşimizsin çok bile konuştum gereksiz yere
Mustafa Kemal Atatürk
Kaliteyi marka veya menşei olarak görmemek gerekli .Kalite algısı; fiyat,beklentiler ve sunulanlardan ibarettir.Anlaşılır şekilde ;hiçbir zaman 5 liralık bir maldan 20 liralık bir mal'ın kalitesini beklememek gerekli.Sistem bu şekilde işler.En iyisini,en güvenliklisi,en yeni teknolojilisi,en...,en.. olanı hiçbir zaman üretim'e geçmez.Arge'ye milyarlarca dolar harcayan firmalar her yıl modellerini makyajlar,bir iki detay ekler, ufak bir yeniliğin insanlara farklı bir teknoloji oldugu inandırırlar.Sonunda gezegen kaliteli ürünlerin çöplüğüne döner.Çinli,japon uzak doğulu muhabbetlerini artık bitirmek lazım.Son elli yılın taklitçi çekik gözlülerin yaptıklarından daha kaliteli işler yapılmıyor'mu?Niye bizde yapmıyoruz?Ayrıca sizin kaliteli oldugunu düşündüğünüz bir ürünün bir başkasının gözünde kalitesiz görülebileceği düşüncesini aklınızdan çıkarmayın. Neyse str edin motorunuzu sevin,sürün , keyif alın
hala kapanmadı bu konu ya
admin konuyu sile biliriz
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
1- Age dediğin motorun orjinal ismi ace
2- Hiçbir platformda veya hiçbir başlıkta çin malı motorlar çok kalitelidir demedim, hep parasına göre motor, alan adam yamaha almadığını biliyor zaten dedim.
3- Bahsettiğin problemleri hangi motorun sayfasına girersek girelim buluruz şikayeti olanı. Adam rodaj yağı ile 2 bakım süresini geçirmiş, motor honda olsa ne olur? Arkadaş öyle hızlarda vites değiştiriyor ki, 5. vitese 55-60 km/h arasında geçiyor, motor inliyor ivmelenmek için, bu motor japon olunca bozulmayacak mı? Bu motora bakmak ile ilgili bir durum. Tamam çoğu japon motorunun kullanım ömrü çin motorlarından fazla onu herkes kabul ediyor. Ancak 15-20 bin kmde dağılan japon dolu piyasa, suç motorun mu? Değiştirme bindiğin inazumanın yağını vaktinde (bakımı yapanın yanlış yazması sonucu arabamın yağını 5 bin km geçirdik, sonuçta turbo değişti) bakalım inazuma ne kadar arızasız çalışıyor.
4- TVS Apache motorda titreşim harici şikayet görmedim. Tamam parçasını bulmak zor onu biliyoruz, ama deposu sallanıyor nedir yahu? Sıkmamıştır servis, bunu sende biliyorsun. 1350 tlye satılan markası belirsiz 80cc motorların bile deposu sallanmıyor.
5- Türkiyenin en çok satan markası mondial ise ucuz sattığından ve ülkemin gelir seviyesindendir. Maddi kaygısı olmayıpta çinliye binen mazoşist varsa bile azdır eminim. Benim bahsettiğim bajajın pulsar modeliydi.
6- Hayatta sahip olabildikleri ile mutlu olmayı öğrenecek ve daha iyisine sahip olanlar için iyi dilekler sarf edecek kadar çok yaşadım. O yüzden mondialimle şimdilik mutluyum. Yakın zamanda 250cc çift silindir'e geçiş yapmayı da planlıyorum. O zamanda onunla mutlu olurum.
7- Üslup üslup diyorsun da insanları aptal yerine koyarsan alacağın cevap öyle olur. Kusura bakma. Ama 2 ihtimal var;
a- Grenajları ve kafası sallanan pulsara 7 bin küsür tl, deposu oynayan tvsye 5 bin küfür tl verenler gerizekalı
b- Söylediklerinin aslında öyle olmadığını sende biliyorsun.
Bunlara 3. bir şık ekleyememiş olmam üslup bozukluğu ise birşey demiyorum.
8- Sığ düşünmek konusuna gelince, sığ düşünmek nedir biliyormusun? Bütün çinliler kötü bütün japonlar iyidir yorumunu yapabilmek sığlıktır. Ben inazumaya biniyorum, memnunum, inazuma japon, o zaman japonlar iyidir. Bu mu derin düşünmek?
9- İkinci el demişsin ya güzel kardeşim, senin motorunun 2 ön amortisörü benim motorumdan pahalı, dert etme, satmak için değil bozmak için aldım. Çoğu kullanıcı, öğrenmek için çinliyi tercih ediyor, neden mi? Ben motordan düşünce motora ne olduğuna bakmıyorum bile. En fazla hurdadır, kendime bakıyorum sadece. Öğrenme aşamasında (Ankarada motorculuk iyidir, trafikte görmezler, sinyal kimse vermez, vasıtadan saymazlar, tamirci azdır, eğitmen yoktur) inazumaya binmek istemezdim. 1 kez önüme tali yoldan çıkan kamyonet yüzünden panik fren, 1 kez de düzde arka tekerin (zemine petrol ürünü birşey dökülmüş) tutunma kaybı neticesinde low side oldum. İlkinde önümde kayan motorun çarpabileceği tek şey kamyonetti umursamadım ve bakmadım, 2. sinde kayarak giden motorun yayalara değilde kaldırıma çarpmasını dileyerek baktım motora arkadan, kimseyi yaralamadığını görünce umursamadım. Sonra öğrendim. Amaçta buydu tam olarak, öğrenmek...
Haydi selametle....
Yahu beyler artık şu çin japon u bıraksak diyorum sonuşta her ikiside motor ve bizi burada buluşturuyor çinli binende bu forumdan yardımlaşıyor japon binende her ikisininde arızası oluyormu oluyor çinlinin plastiği vasat olabilir fakat çinli kadar hor kullanılan bir motor görmedim çoğu apaçinin altında çinli motorlar vardır ddevir kestirmekten ön kaldırmaktan bıkmaz usanmazlar motor bloğu dağılsa onlarda dağılır bu çin japon konusu hakkatten baymaya baaşladı iyi forumlar
Herkesin bindiği kendine güzeldir diyerek konuyu kilitleyelim kardeş kardeşi kırmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)