Her Japon kaliteli değildir!
Reklamlar
-
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
-
İnternette paylaşılan en ufak bişey büyüyüp ülkeyi karıştırıyorsa,bizde büyük bir aileysek,neden olmasın? Ki niyetimiz ülkeyi karıştırmak değil...Tutmazsa ondan tutmaz
-
Çorum İl Temsilcisi
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Hocam o motorlar da fena
sizin begenmediginiz motorun biz hayalini bile kuramıyoruz
bu R1 benim çocukluk hayalim kaç senedir para birikitiryordum şimdi fazeri alıp biraz daha pahalıya satıcam çünkü arkadaşımdan alacağımdan motoru ucuza gelmiş olacak biriktirdiklerim + fazerin parası + baba parası =1000cc
-
birisi bana çıkıp honca cb 125 ace kalteli diyorsa onla hiç üşenmem sabaha kadar tartışırım.. motor uzamnı değilim hatta 1 aydır kullanıyorum ama cb 125 ace bizzat sürdüm inceledim. malzeme kalitesine baktım dokundum... bence mondial vulture o motoru her anlamda 2 ye katlar.
-
cb125 acene kadar dandikte olsa, gitmiyoda olsa, hatta hiçbişeyi olmasa bile gösterge tablosunda uzun ömürlü bi motordur.
-
burakofly adlı üyeden alıntı
birisi bana çıkıp honca cb 125 ace kalteli diyorsa onla hiç üşenmem sabaha kadar tartışırım.. motor uzamnı değilim hatta 1 aydır kullanıyorum ama cb 125 ace bizzat sürdüm inceledim. malzeme kalitesine baktım dokundum... bence mondial vulture o motoru her anlamda 2 ye katlar.
cb 125 ace nedir ki koskoca bir japon motorsiklet pazarını sadece bu motora göremi belirleyecez?
-
Tamam parça kalitesi o kadar iyi olmaya bilir ybr'den daha düşük olabilir ama motosikletin motorunun ömrü çinlilerden daha uzundur orası kesin
-
Konu amacına ulaşmadı birbirine gireceğinize neredeyse 7 kişi ortak danaya gireceksiniz ,beklenen tepki gelmedi
-
-
Beyler sazanlık yapmayın. Konu sahibinin art niyetle konuyu açtığı belli.
Yav he he deyin.
1 aylık motorcular tester olmus amk.
-
puskevit adlı üyeden alıntı
Beyler sazanlık yapmayın. Konu sahibinin art niyetle konuyu açtığı belli.
Yav he he deyin.
1 aylık motorcular tester olmus amk.
takılıyoruz hocam öyle zaman iyi geçiyor gel aramıza
-
Çorum İl Temsilcisi
Hocam kaliteli olup olmadığını bize mi inandırmaya çalışıyorsunuz yoksa kendinize mi?
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Hocam kaliteli olup olmadığını bize mi inandırmaya çalışıyorsunuz yoksa kendinize mi?
japonların kaliteli olduğunu konuyu açan arkadaşa inandırmaya çalışıyoruz (galiba bende anlamadım)
japonlar bile bu kadar dert etmedi yav
-
Biz lisedeyken paso seksten konuşurduk. Hepimiz uzmandık. Sizin durumda bu.
Honda kalitesiz mi ?
Adam gibi Servisi var, 10 numara 2. eli var, arıza durumunda sizi ciddeye alıcak bir firma var.
Bunların hiç biri Türk montajlı çinlilerde yok.
Üzgünüm ama durum bu. Bu gün motor alacak olsam çok düşünmem honda alırım.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Beyaz Futbola döndü burası.İddia ediyorum telike ile freye uzaylıdır.
Ooooooooooooooovvvv oooooovvv
Al o zaman ahmet çakar a girelim
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
telike adlı üyeden alıntı
bu adam siyasete katılmasın biteriz
-
-
her japon değil 'her honda kaliteli değildir'
-
age dediğin motor bile kullandığın motordan daha kalitelidir:D
tvs apache yeni kasası ilk çıktığında bakmaya gitmiştim depo sağa sola oynuyordu neden bu dediğimde titreşimi azaltmak için demişlerdi gülmüştüm sonra pulsar almaya gittiğimde heryeri plastik bir motorla karşılaştım.gaz verdiğimde elektirik kesme tuşu gövdesi komple oynadı.motorun devri kapalıyken 3 te takılıydı kafa grenajına dokununca yukarı aşağıya hareket ediyorlardı o gün anladımki honda ya da diğer japon alınca aldığın paralara satıyorsun ama sırf gençlik ateşiyle bu daha iyi gazlıyor mantığıyla gidince ikinci eldede kalitedede ödün verip çıkıyorsun maceraya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)