Valla kendisinin yalancısıyız...
Ama dediğin gibi acemi değil..
İlk motoru da değil zaten...
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Henuz motor piyasada bile yokken R25 baslikli konularin 5 sayfadan uzun tartisilmasi su anlama geliyor:
Gecen yil orta ve ciplak segmentte Yamaha nasil ortaligi yakip yiktiysa, bu sene 250lik segmentte diger tum markalari aglatacak. Budur.
Aynen öyle arkadaşım...
İlginçtir ki kimsenin düşünmediğini düşünmüşsün....
İlk yorumu atan arkadaş ,
Kızın bacağımın arasındaki gücü hissettim kelimesini söyledikten sonra ,
Kendi kendine ''ahanda pot kırdım , Keşke söylemesemiydim '' gibi ,
tavrından dem vurmuş...
Öyle namus polisi gibi hemen olaya müdahaleye gerek yok....
Gayet normal , ve esprili bir mesaj olmuş...
Boşu boşuna yatakta , yorganda pire arama kardeş...
Herkesin Eşi, nişanlısı ,kardeşi bacısı, anası var...
Bir tek sen değilsin...
Baştan sona baktım mesajlarına...
Ama inceleme hakkında en ufak bir yorumun yok....
Kendi kuruntularınla insanları zan altına atma boşa...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben bu önincelemeden pek memnun kalmadım. daha iyi olabilirdi.
AEA ,
Bu sefer IRC değil, apaçiliğinden düştün. Geçmiş olsun. Panelvan ile de ölümden dönmüşsün. Pocketbike ile de bodoslama araca girdin, bir tatil yap bence stres altında motosiklet kullandığın, yoğun programınız olduğu için "kafa temiz" süremiyorsun.
r25,
Satmaya niyetleri var, gidon yüksekliği ,sele-gidon mesafesi CBR gibi şehir içi sport-touring diyebileceğimiz bir noktada.
Gelelim herkesin gözüne batan hanım kardeşimize ;
Murat bey, söylediklerinize katılıyorum. Bir cinsiyeti beceriksizlikle suçlamak doğru değil, çok iyi araç,motosiklet kullanan bayanlar var. Ama bu arkadaş hakikaten SÜ-RE-Mİ-YOR !. Kendisi 2005 yılından beri motosiklete bindiğini söylemişti , Cbr 125 ile kaza yaptım, Duke 125 ile daha iyi anlaşıyorum dediği bölümde , motosiklete oturuşu,dönüşü,bakışı her şeyiyle falso. Evet hepimiz ana rahminde öğrenmedik, iyi bir sürücü değiliz ama ben çıkıp da koca bir camianın takip ettiği bir ekibe katılmıyorum bildiğimi iddaa ederek. Eşiniz ve siz motosiklette yenisiniz, ve bunu belirtiyorsunuz. Yorumlarınızı beğeniyle takip ediyorum, umarım kazasız belasız kilometreler yaparsınız.
Bu videoda 2 şey dikkat çekiciydi. AEA'ın düşmesi, yine tabi ki LASTİK çok kötü diye çıktı işin içinden. İkincisi ipek hn'ın video incelemesi. Ona çok bir şey demek yanlış olur kanaatimce. Ben motosiklete yeni başlayan biri olsam benim gibi yeni başlayan birinin, işin kurdu olmamış birinin görüşleri daha çok ilgimi çeker. Uzun süre yüksek CC motosiklet kullanmış bir kişiye ybr testi yaptırsanız, bu ne b*ktan motor diyip çıkar işin içinden. Bu YBR nin öyle bir motor olduğu anlamına gelmez. Yeni başlayan, iş amaçlı kullanan adam için en iyi motordur. Yeni başlayan birinin test edip yorum yapması, kullanım kolaylığı ve diğer detayları açısından bence yerinde olmuş. İzleyen bir kızın motosiklete heveslenmesini sağlayabilir. Kendine yakın hisseder.
Şu Barkın Bayoğlu kazalarına dönersek, ben henüz hatalıydım düştüm dediğine şahit olmadım. Yada her hangi bir konuda ben hatalıyım dediğini hiç görmedim. Devrim ve Fuat Beyler ile ayrı düştüğü bir kaç konuda da gördük bu egosantrik vaziyeti. Tutupta AEA nın kişilik melekelerini yargılamak işimiz olmadığından geçelim bu konuyu. Ama özetle, pistten çıkmış düşmüş... MSX ile de o cüssesi ile biraz yavaşken sert viraj almaya çalışıp düşmüştü. Deseydi ki böyle böyle dikkat etmezseniz siz de düşersiniz. Ama yok hayır. O düştüğünde hep lastikler kötü, yollar tu kaka oluyor. Bu antipatik hadiseye dikkat çekeyim dedim. Yoksa iyi adam. Ailecek takip ediyoruz.
Yamahanın bu modelini beğendim, hatta siyahını almak istiyordum fakat şimdilik sadece mavisi gelecekmiş, bende siyahımı beklemeye karar verdim, umarım Yamaha siyahını getirmeden fiyatı yükseltmek gibi bir hata yapmaz.
şuan an bu motoru satan bayi vs. varmı yada alıp kullanan bilgilendiriseniz minnettar kalırım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)