İnceleme demişsiniz ama bunun neresi inceleme ? Barkın reis motor hakkında hiçbirşeyden bahsetmedi. Herkesin bildiği 1-2 şeyi söyledi ve sonra yapması gerektiği gibi motoru övdü de övdü. Barkın reis değilde başka biri aynı videoyu çekse yerin dibine sokacaktı millet. Bu motorun fiyatı 15bin tl olsa ve Barkın reisi lansmana kabul etmeselerdi. 3-5 ay sonra birinden bulduğu motoru incelerken bu motoru yerin dibine sokacaktı. Bütün özelliklerini 600cc-1000cc motorla kıyaslayacak sonrada Kawa 250sl yada cbr250 fln alın diyecekti malesef. Herzaman yaptığı gibi...
malezya lansmaninda test eden japon abiler barkin gibi gocart pisti yerine gercek yaris pistinde gazlama imkani bulunca yorumu. cbr250 virajlarda daha iyi daha stabil r25 ise ust devirlerde cbr dan daha guclu demis
demek ki honda da biliyor işi biraz
bide ingiliz abiler cbr300 u torkunu gaz tepkisini ve pistteki surusunu ove ove bitiremiyorlardi gurup testte
Bu millete bu kadarı bile fazla. Sizin ihtiyacınız olan şey motorun resmine bakarak karar vermek sonra "ben neye para vermişim yahu " demek.
Ayrıca bilginiz olsun bu bir inceleme videosu değil. Inceleme videoları sabah 8 de başlayıp gün ışığı yetersiz hale gelene kadar Sürüyor. Her şeyi deniyorlar yetmezse 2nci gün yine deniyorlar. Bu video ise ilk izlenim tadında olmuş. Bir iki saatte çekilmiş gibi duruyor.
Hanım kızımızın Kurduğu Cümleye gelince. Ulan hepimiz motoru iki bacağımızın Arasında zapt ediyoruz. Benim eşim bile motoru yorumlarken aynı cümleyi kurdu!
Eşime bak bizim insanımız bu cümleyi farklı algılamak ister dediğimde bana verdiği cevap Şahane idi "onlar motorları iki bacakları arası yerine başka yerlerinde mi taşıyorlar , ayrıca bu kadar normal bir cümleyi farklı algılayacak kadar hayvansa yapacak bir şey yok. " ah dedim keşke bunu o cümleyi farklı algılayacak mal da duysaydı. Neyse bu vesile ile duydular.
Motora gelecek olur isek. Motorun teknik kısmına edecek laf yok. Şu anda en güçlü 250cc lakin dizayn olarak 2014 cbr ve Kawasaki 250sl daha güzel duruyor. Ben alır mıyım? Hayır zaten alacak olsam 2 ay sabreder onu alırdım 13000 ile 15000 arasında büyük bir fark yok nasıl olsa. Ne bileyim belkide motosiklet tutkum oluştuğundan beri kawasakiye baktığımdan bilinç altımda bir ön yargı oluşmuş olabilir diğer markalara karşı (bu da öz eleştiri olsun kendime)
inceleme iyi güzel de bir çok detaydan bahsetmedi.
mesela daha önce paylaştığı fotoğraflarda "elde kalmayan depo kapağı" diye bir fotoğrafı vardı, mesela ondan hiç söz etmedi.
onun dışında aynalardan olsun, gidon mesafesi, dönüş açısı felan olsun bunlardan da söz etmedi ki çoğu motosiklette bunlara değinir.
bence aceleye gelmiş bi video olmuş.
düşme mevzuna gelirsek de gerçekten acemice bir düşüş olmuş gibi düşünüyorum. çünkü zaten yolun dışından gitmiş, yer parlak, o lastiklerde eminim ki çok ısınamamıştır, o yüzden kayıp düştü. Aynı lastikle İstanbul Parkta diz değdiren, ayaklıkları yere sürttürüp kıvılcım çıkartan adamlar var, hem de hiç düşmeden.
kız ile ilgili yorumum ise; çok yapmacıksın yav.
oturuş pozisyonun bi kere ofsayt.
şöyle bi baktım da 2. vitese geçmemiştir sanırım, 25-30 la gidiodu hep.
O kız sertifikasını almış artık bmw s1000rr'a geçiş yapıyormuş. Kendisine ileri seviye sürüş sertifikası veren ve bmw s1000rr'a bişey demeyenler neyin kafasını yaşıyor merak ettim.
Motosikletin gücü sağ elimdedir benim iki bacağımın arasında değil ok
Ayriyetten şu aea daki kıza Motosiklet sürmeyi öğretsinler önce birde yorum yaptırıyor hayret bişey
İpek Süleymanoğlu olduğunu 100 metre öteden bildim daha önceden yzf 125r kullanmışlığı varda ona nasıl bir sürüştür öyle 40-50 ilemi gidiyon viraja motoru yatıramasanda kendin iyi kötü sarkmaya çalış motosiklet konusunda uzmanız diye geçinmiyoruz sağlam css eğitimi sürüş teknikleri ileri sürüş şunlar bunlar gibi eğitimler alamalı
Videolarını izleyip yorum yapmak istiyorum...
Ama nedense bir gülme tutuyor yazamıyorum....
Konumuz kızın motosiklet sürememesine geldi.
Ondan bahsetmiyorum ben.
Birde bazı arkadaşlar şunu söylüyor ha bire.
O cümleyi kullanmasındaki amaç farklıymış. (Sanki cinsellik içeren bir cümleymiş gibi)
Potansiyel müşteri için filan oradaymış. "Vay efendim, kız ya hani, millet böyle kızın her cümlesine kadar art niyet arasın" bunu düşündüler demi adamlar.
Şu kızcağıza, 1000 cc yarış motosikletinin üstünde oturmuş, bikinili, sarışın, dolgun kalçalı hatun muamelesi yapmayın ayıptır.
motora bok atamayanlar kıza bok atıyor hadi bakalım :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
AEA'ın videolarındaki eski amatör ruh yok oldu gitti artık...
Çektiği her video "ve şimdi reklamlar" haline geldi bence.
herşey bir kenara, AEA'mın her zaman yapığı inceleme videolarından daha yüzeysel olduğu kesin. Neden öyle yaptığını bilmiyoruz.
Barkın abinin düşme videosunu izlerken açıkçası üzüldüm daha doğrusu acıdım!Sanki ben düşmüşüm gibi İNŞAALLAH bir daha düşmez!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)