merhaba arkadaşlar forumunuzu takip ediyorum ama ancak üye olabildim.. Çok güzel bi forum.. emeği geçen herkese binlerce kez teşekkürler..
Benim henüz bi motosikletim yok ve almaya kararlıyım.. Uzun süre ne almalıyım die düşündüm az çok aklımda netleşen bişiler var ama şu sıralar aklıma bi soru takıldı. Daha önce hiç motosiklete binmedim.. Bendeki kendi kendine başlayan bi heves yıllar önce babamın bi mobileti vardı onu sürerdim.. ama şimdiki motorlar gibi olmaz heralde ) aklımda cbr 125 var ama bu motora binme olayı için özel bilmem gerekenler var mı? yani saçma bi soru olabilir kusura bakmayın acemiliğime verin nolur ama mesela vitesleri kendi mi değişiyo (otomatik mi) yoksa biz mi değiştiriyoz.. bu zorlanacağım bi konu mu.. yoksa motorun üstüne oturduğumda biri bana neyin nerde olduğunu gösterse yapabilir miyim? İnanın bi motor bayisine gittim motorlara bakmak için ve birinin üstüne oturdum.. adamdan çalıştırmasını istedim ve motoru çalıştırmayı bile o an öğrendim.. (çok mu acınacak haldeyim)
Bu tarz yeni başlayanlar için verebileceğiniz bi kaç bilgi varsa verirseniz çok sevinirim.. Şimdiden çok teşekkürler.. Çalışmalarınızda başarılar