Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 Ehliyet

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R-25
    Merhaba ,

A2 ehliyet için piyasa araştırması yapıyorum. Kadıköyde gelişim sürücü kursundan emmineyete verilecek para dahil totalda 650 lira gibi ücret çıktı(6 saatlik vitesli motor eğitimi dahil). Sizin bildiğiniz daha ucuza ehliyeti alabileceiğimiz bir yer var mıdır IST-Anadolu yakasında?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    ben bandırmada bsınıfına ek olarak 350 tl verdim

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı Kunduzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ,

A2 ehliyet için piyasa araştırması yapıyorum. Kadıköyde gelişim sürücü kursundan emmineyete verilecek para dahil totalda 650 lira gibi ücret çıktı(6 saatlik vitesli motor eğitimi dahil). Sizin bildiğiniz daha ucuza ehliyeti alabileceiğimiz bir yer var mıdır IST-Anadolu yakasında?
    hacım genelde o paralara geliyor ehliyet daha ucuz olsun dersen adam en fazla 50 lira düşer ondada kim bilir nerede birde ararken git gel git geller derken vereceğin yol parası filan derken aynı rakama gelecek.

obk11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yaza inşallah
    Ben total 848,85 tl ye aldim.Bilecikteyim ben. Benimde bir sorum var.Simdi A2 ye ek B sinifi alicam fiyat ne olur tahmini ucuz olurmu

Motosikleti
    Yamaha YZF R-25
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacım genelde o paralara geliyor ehliyet daha ucuz olsun dersen adam en fazla 50 lira düşer ondada kim bilir nerede birde ararken git gel git geller derken vereceğin yol parası filan derken aynı rakama gelecek.
    O zaman tek çare kadıköy e gitmek kalıyor eyv hocam

Fatihunak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MG Classic
    Bende 650 liraya aldım ehliyeti, evine en yakın, en uygun fiyat neyse oraya yazıl. 50 lira için a ilçesinden b ilçesine gittiğine deymez

mehmetenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X-2014
    Alıntı obk11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben total 848,85 tl ye aldim.Bilecikteyim ben. Benimde bir sorum var.Simdi A2 ye ek B sinifi alicam fiyat ne olur tahmini ucuz olurmu
    Hayır sizde bir sorun yok,Anadoluda ehliyet fiyatları her zaman istanbuldan fazladır,
    Çünkü anadoluda nüfus daha az olduğu için fiyatlarda buna paralel yüksektir ama eğitimleri daha kalitelidir yaklaşımları daha insalcıldır İstanbulda çoğu sürücü kursunda kayıt olduktan sonra muhatap bile bulamazsınız.
    Arkadaş yazmış emniyet dahil 650TL,bir arkadaş yazmış 350TL bu fiyatları görünce nasıl eğitim veriliyor merak ediyorum.
    Sonra buralarda yazıyorsunuz a2 sınavında motosikletin gidonu yamuk vites geçmiyor eee ne bekliyorsunuz ucuz etin yahnisi misali.

Siz ucuza kaçtıkça daha çok yazarsınız

toprakg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Bende gelişim sürücü kursundan aldım ehliyetimi, direksiyon dersleri sınav parkuruyla birebirdi 2 derse gitme şansım oldu sadece ama çok rahat geçti direksiyon sınavı bütün hocalar sıcak kanlı zaten, pişman olmadım verdiğim paraya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)