Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni Cross Alacağım Ama Hangisi!!??

REKLAM ALANI
    CROSS_MROSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 HONDA CRF 250 L
    Herkeze selamlar, biz aktif olarak offroad yapıyoruz. Taki çamurda 3 tonluk araçla cebelleşirken yanımdan pire gibi geçen cross cu bi arkadaşın gidişine sevdalanana kadar.. 1 aydır yamaha xt 125 son zamanlarında bir motor var elımızde ona bınıyoruz ve bu yaşıma kadar (yaş 31) neden motor kullanmamısım dıye gecen yıllarıma yanıyorum.. Max. 4000 tl bütçe ayırdım bu iş için, 250 cc ye kadar hangı motoru (2.el mi sıfır mı) onrırsınız degerlı ve terubelı arkadaslar?

sıfır alınacaksa mondial x-treme max onerıyor cevremdekıler, bu motorun artı ve eksılerı nelerdır ayrıca?

bilgi verecek tum arkadaslarıma sımdıden sonsunz tesekkurler,

4 teker 4 sorun, 2 teker 2 sorun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    tvs rtr 150 hyper edge
    mondial x-treme max ilk etapta sizin için doğru tercih olacaktır diye düşünüyorum.

ama 6 yıllık mondial müşterisi olarak şunu söyleyebilirim, servis yok unutun, usta sizsiniz.

gücü şimdilik sizi tatmin edecektir diye umuyorum, sırtüstü düşene kadar (artçısız) dik rampa tırmanabilirsiniz.

yolda da çok sizi üzmez, en az bi 10.000km sonrasında da güzel bi 250cc'ye geçersiniz diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Bi donem mondial kullanmistim xtrem max bence aşırı yüksek bu arada boyum 1.79 ayrıca motor çok fazla isiniyor bacağını rahatsız edecek şekilde ısıyı hissedebiliyorsun. 3-4 ay kadarda mondial 150 ut kullandım eski olmasına rağmen bana çok daha rahat geldi tabi bu benim düşüncem.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    xtreme kullandım şimdi bir arkadaşımda kullanıyor.150cc arazide çok cansız tekere bile zor geliyor.ben şimdi cross alcak olsam yuki 250cc izci alırdım.sizin bütçe civarlarında fiyatları.

Motosikleti
    2015 HONDA CRF 250 L
    şimdi arastırırken KUBA STR 250 yi gordum, aynı motoru salcano getırıyormus sanırım, bu nasıldır?

yanı sıfır yada sıdıra yakın , daha yıpratılmamıs max. 4000 tl ye motor lazım bıze, Çamurda bırakmasın, dık rampada baymasın yeter, atlama zıplama ısı yok bızde vede 26 subatdakı moto fuarından uygun secenekler cıkarmı acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------

şu 3 unden bırını avantajları ve dezavantajları ıle bırısı onerırmı bana Allah hakkı ıcın?

Kuba str 250
    Mondıal x-treme max
    Yuki İZci Cross 250

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Arkadaşım bende CRF 250'yi satıp Inazuma'ya geçtiğimden beri her kaldırımda, asfaltın kıyısındaki her patikada iç çekiyorum. Lifan yeni bir kasa getirmiş. Lifan X-plore 200M diye. Diğer ülkelerde 17" jantlar ile SM kasası da mevcut sanırsam. Buradaki 18"-21" dişli lastik gözüküyor. Depo büyük ve motor basit bir motor. Kolaylıkla bakım yapılabilinecek bir alet. 4500 TL civarı sıfırı. ben 2. motor olarak ona bakıyorum. Sana da tavsiye ederim.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

Motosikleti
    2015 HONDA CRF 250 L
    fuarı beklesek mı acaba oradan uygun fıyatlı alınabılırmı bu çinli modellerden?

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Ne demek x treme maX almıtyorum ? Alacaksın! dere tepe gazlayacaksın!

Motosikleti
    XTreme-MAX
    Merhabalar, 7-8aylık xtreme max kullanıcısıyım benden kaynaklı problemler dışında hiç sorun yaşamadım. gayet sağlam ve gücü kuvveti yerinde bi motor.
    Hiç gücünün yetmeyipte bayıldığı rampa görmedim ( defalarca kafama geçmeye kalktı ) alıştıktan sonra gayet başarılı bi motor bence. Özellikle ön frenine hayranım (orjinal lastikle) Öyleki yüksek hızlarda 100-110km/h ön freni dibine kadar sıkmama rağmen amartisörler son noktaya gelse dahi hiç kaydığına şahit olmadım zemin farkı gözetmeksizin.
    Bi kaç fotoğraf atayım ne şartlarda kullandığıma siz karar verin.

Başlangıç için kesinlikle önerebileceğim bir motosiklet.
    Allah izin verirse 7ay sonra askerim. Dönüşte de direk crf 450'ye atlamayı düşünüyorum.
    hakanuygun, CROSS_MROSS ve memer bunu beğendiler.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    eski bir str kullanıcısı olarak;sadece arazi içinse 2. el kuba str250 sizi fazlasıyla tatmin edecektir.dediğiniz gibi salcano getiriyor yani yedek parçada sıkıntı olmaz.
    sıfır almanızı önermem maddi olarak zarar etmeyin 2. el temiz bulun..

Motosikleti
    2015 HONDA CRF 250 L
    idoolümsün

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

akşam gittik 3500 km de temiz 2013 xtreme max aldık 2.el plakalı ruhsatlı. Orjınal yıpratılmamıs oynanmamıs, bıraz kullandım gercekten bu paralara bu kadar tatmınkar olması şaşırttı benı.. 2500 tl ye aldım bu arada. (Once magazaya gıttık nakıt son 4000 tl olur dedıler 2015 ıne, kafama yatmadı)
    Şimdi asıl mesele kask, mont , moruyucular vede cross bot almaya.. Ucuz yollu nerden alınır bunlar? 2 tekere yabancıyım, once guvenlık tabi. İstanbuldayım , mağazamı ınternetmı mantıklı ve de marka model tavsıye varsa memnun olurum.. Tum yorumlar ıcınde ayrıca tesekkurler dostlar,
    cenkito, Ahmanamra ve memer bunu beğendiler.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı CROSS_MROSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    idoolümsün

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

akşam gittik 3500 km de temiz 2013 xtreme max aldık 2.el plakalı ruhsatlı. Orjınal yıpratılmamıs oynanmamıs, bıraz kullandım gercekten bu paralara bu kadar tatmınkar olması şaşırttı benı.. 2500 tl ye aldım bu arada. (Once magazaya gıttık nakıt son 4000 tl olur dedıler 2015 ıne, kafama yatmadı)
    Şimdi asıl mesele kask, mont , moruyucular vede cross bot almaya.. Ucuz yollu nerden alınır bunlar? 2 tekere yabancıyım, once guvenlık tabi. İstanbuldayım , mağazamı ınternetmı mantıklı ve de marka model tavsıye varsa memnun olurum.. Tum yorumlar ıcınde ayrıca tesekkurler dostlar,
    sen konuyu acmıssın ama işi bilmiyorsun arkadasım

bu konu için önce bu sayfayı okumanı isterdim

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

ondan sonra fiyat performans olarak zaten max a kayardın.

sonrada burayı

http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.com.tr/

hayırlı olsun.

güle güle kullan
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    2015 HONDA CRF 250 L
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen konuyu acmıssın ama işi bilmiyorsun arkadasım

bu konu için önce bu sayfayı okumanı isterdim

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

ondan sonra fiyat performans olarak zaten max a kayardın.

sonrada burayı

http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.com.tr/

hayırlı olsun.

güle güle kullan
    tesekkurler, aklın yolu bır.. guvenlık ekıpmanlarınıda tamamlarsam h.sonuna araziye hazırım

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hayırlı olsun bu bütçeye göre doğru bir karar vermişsin. sahibinden sitesinde 2. el ekipman bulabilirsin.Önceliğin kask dizlik ve kesinlikle bot olmalı. Botta cross botlarından olmalı turing botu alma ucuza denk gelirse bile. 30 liralık bir cross eldiveni işini görecektir. Kıyafet ise karda kışta yağmurdada binecem ben diyorsan ve terlemeyi çok takmam diyorsan sıradan bir 4 mevsim enduro montu ve pantolonu yetecektir. Ama yok ben hararete gelemem dersen jersy mi neydi onlardan al üstüne altınada body armor fazlasıyla yetecektir. Atlayıp zıplamayada girmeyin hemen Motorun biraz tadını çıkarın sonra haşatını çıkartırsınız Tekrar hayırlı olsun.

Motosikleti
    2015 HONDA CRF 250 L
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun bu bütçeye göre doğru bir karar vermişsin. sahibinden sitesinde 2. el ekipman bulabilirsin.Önceliğin kask dizlik ve kesinlikle bot olmalı. Botta cross botlarından olmalı turing botu alma ucuza denk gelirse bile. 30 liralık bir cross eldiveni işini görecektir. Kıyafet ise karda kışta yağmurdada binecem ben diyorsan ve terlemeyi çok takmam diyorsan sıradan bir 4 mevsim enduro montu ve pantolonu yetecektir. Ama yok ben hararete gelemem dersen jersy mi neydi onlardan al üstüne altınada body armor fazlasıyla yetecektir. Atlayıp zıplamayada girmeyin hemen Motorun biraz tadını çıkarın sonra haşatını çıkartırsınız Tekrar hayırlı olsun.
    eyw kask marka model tavsıyede olsa ıyı olurdu 200-300 tl

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Arkadaşta ariga var 250 tl idi sanırım gayet memnun.

http://www.motomaxonlineshop.com/ari...-kaski-pmu3059
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    Asya cros rx 250
    Asya cros var bende sorunlari su;
    Karburetor dandikligi, iki kisi ile ziplamalarda camurluk surtmesi, karburetor tahliyesinden benzin akitmasi, birde egzoz percinlari acilmasi. Yerinde olsam kubadan alirdim

atreyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 Ktm EXC 250
    Merhaba aramıza(off-road) hoşgeldiniz ekipman hakkında kişisel tecrübelerime dayanarak enduro marketi öneririm. Nakit alımlarda güzel indirimler sağlıyor. Korumalıklar, bot ve kaskınızı burdan edinebilirsiniz. Kıyafet almayı düşünüyorsanız size kendi jersey setimi aldığım bir Amerikan sitesini öneririm. Özel fiyatlı ürünleri bulunuyor ve bedeninize uygun denk getirirseniz gerçekten Tr ye göre çok ekonomik. Ben kendime Google+ Jersey setini kargo dahil 110 dolara satın aldım ve 4. günün akşamında kargom ulaştı. Ptt ile özel kargo arasında 5-10 dolar fark oluyor dolayısıyla özel kargo daha makul gelmişti bana. Site ''www.btosports.com''. Korumalıklarda genelde kalite/fiyat ortalamasında en ideali Acerbis markası oluyor genelde. Kask için bütçeye bağlı olarak Acerbis ve ya Airoh tercih edebilirsiniz. Tabi bu iki marka dışında da iyi markalar vardır sadece şahsi sıralamamı paylaşıyorum. Unutmadan eklemek isterim; motosikletiniz için muhakkak kaliteli bir elcik korumalığı(demirli)alın. Arazide çok işinize yarayacaktır.

Dipnot: Benim bildiğim, Türkiye'de off-road alanında en fazla seçeneği bulabileceğiniz 2 adres var; 1- Enduromarket (İstanbul, Ümraniye), 2- Yıldırımmotosiklet (Sakarya, Pamukova).

Motosikleti
    2015 HONDA CRF 250 L
    hoşbulduk off-road un her turlusune varız tavsıyeler ıcın tesekkur edıyorum, arayısa basladım, kazasız gunler dılerım hepınıze..

Motosikleti
    XTreme-MAX
    Yerinde ve güzel bir karar olmuş hayırlı olsun bol zıplamalı ve çamurlu günler
    Kesinlikle kasksız ve dizliksiz çıkmayın araziye. ben dizliksiz çıktım cevabımı verdi kayalar (hiç affı yok)

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)