Yamaha YZF R 125 TANITIM VİDEOSU
Reklamlar
-
yorumlar için çok teşekkürler.
yaklaşık 20 kişilik whatsap gurubumuz var yzf r125 e özel.
özellikle altın elbiseli adam hakkında yapmış olduğum yorum yzf r125 kullanıcıları arasında geçen yanlış anlaşılmaydı.
başlangıç motoru olmaz, kelimesini izah etmekti. ettiğimide düşünüyorum
alacak arkadaşların soruları,
başlangıç motoru olur mu?
cbr den hızlı mı
boyum kısa yetişebilir miyim
grenaj fiyatları vs vs.
genelde bu sorular soruluyordu bende cevapladığımı düşünüyorum.
eleştiriye açık olduğumdan yaptığınız her yorumu değerlendiriyorum
teşekkürler
son olarakta,
bu işi professonel olarak kesinlikle yapmayı hedeflemiyorum. tabiki kendimi geliştiririm ama, bu işten para kazanmayı veya vlogger olmayı vs. hedeflemiyorum. sadece insanlara kendi bindiğim motosikletimi tanıtmak istedim.
alacak insanlar neden tercih etmeli veya neden tercih etmemeli diye, bir kaç fikir verdim.
alacak arkadaşa eminim ki bu video etkili olur. en azından, internetten şunları öğrendim diyebilirler.
tekrar teşekkürler
Reklamlar
-
Kardeşim emeğine sağlık!Canını sıkma nasıl ki forumda marka fanatikleri varsa aea fanatikleride var.Barkın abi çok bilgili adam tartışmam haddime değil ama sırf o dedi diye bir motor iyide olamaz kötüde olamaz!O ilk çıktığında adama küfür bile etmişler nedenini bilmiyorum kendi bir videosunda anlattı.Bende nasipse motor alırsam böyle bir tanıtım videosu çekebilirim.Düşünsene herkes kendi motorunun tanıtım videolarını çekse artılarını eksilerini anlatsa forumdada böyle bir alan oluşsa güzel olmaz mı?İnsanlar biraz da kendileri bazı şeyleri araştırıp öğrenmeli mümkünse tecrübe etmeli ondan sonra ek olarak da ilave olarak youtube dan barkını dinlersin saffeti dinlersin genç bir çocuk daha vardı onu dinlersin şimdi ismini hatırlamıyorum inazumayı tanıtan o da güzel iş yapmış!
-
aynen Öyle hocam. herkes kendi motosikletini anlattığında, bilgi paylaşımı çok fazla olur. ve bu bize çok artı olur. yorumunuz içinde çok teşekkürler
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
aynen Öyle hocam. herkes kendi motosikletini anlattığında, bilgi paylaşımı çok fazla olur. ve bu bize çok artı olur. yorumunuz içinde çok teşekkürler
kişilerin kendi motorlarını anlatması eminim daha kafa karıştırıcı olacaktır. kimse yoğurdum ekşi demez. bizim ülkemizde adam markanın müşterisi değil ya sahibi yada avukatı gibi davranıyor.
AEA ile konuşuyorduk ne dese beğenirsin " xxx marka motorun videosunu çekmemiz için motorunu ödünç veren arkadaş çekimlerden sonra abi hemen yayınlamada önce şunu bir satayım dedi" diye anlatıyor bize. markanın ne olduğunu özellikle belirtmiyorum. sonra o vatandaş ile aynı motoru kullananlar yeni çıkan motorların özellikle 250 cc sınıfındakileri yerden yere vurmakla meşgul. neden? kendi motoru hüsran çıktı.
o yüzden motorları profesyonel olanlar, o motordan beklentisi olmayanlar anlatmalı bence. adam 5-6 bin liralık çin malı kullanıyor sorsan en kral japondan daha kaliteli....
-
Güzel olmuş eline sağlık diline sağlık keşke herkes böyle motorunu tanıtsa az çok fikir sahibi oluruz şahsen ben böyle birşey yapamam tebrik ediyorum
-
Herkes kendi motorunu adam gibi tanıtamaz bu ülkede çünkü herkese yavrusu şahin gözüküyor, bütün dünya bakın Türkiye değil dünya apache de vibrasyon var diyor ben burada forumda yazdım beni taşladılar hatta bi tanesi git motorunu servise göster bizde vibrasyon filan yok dedi şaka gibi
Videoda en beğendiğim laflarından birisi grenaj paraları olmuştu kimse motor alırken ya bunun grenajı ne kadar diye sormuyor ama ilk kazayı yapınca ben öldüm, ben bittim diyor masrafı duyunca sen çok güzel yerden yakalamışsın kardeşim tebrik ederim.
-
çok teşekkürler arkadaşlar.
iyisiyle kötüsüyle anlatmak gerek
ama şu bariz belli ki, çok zevkli makine
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
bir sorum olacak kafama takıldı.
17,44 de motoru çalıştırken marşa bastığımda görüntü gidiyor. motor çalıştığında geri geliyor. bu neden olabilir?
18,03 de gaz verip bıraktıktan sonra motorun sesi değişiyor. az daha stop edecekti orada. daha önce böyle şey başıma gelmişti, stop etmişti. sebepleri ne olabilir arkadaşlar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)