diecast motorsiklet kolleksiyonu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Diecast nedemek? Sözlükte bunun karşılığı yok mu?
-
-
harika koleksiyon. bi kaç sorum olucak bu koleksiyonun maliyeti ne kadar oldu ? ayrıca ne zaman başladınız koleksiyonu toplamaya cevaplarsanız sevinirim.
-
Daha çok yarı oyuncak olanlardan sanırım modeller ama ilk kez bu kadar çok modeli bir arada gördüm.
Bazılarından 2 tane var, sebebi nedir
-
Merhaba,
nazarım değer,benden söylemesi..Harika bir koleksiyon,ilk defa bu kadar çokk gördüm..
benim koleksiyonumda bir gün böyle olur mu acaba
-
Evrenalpar adlı üyeden alıntı
Daha çok yarı oyuncak olanlardan sanırım modeller ama ilk kez bu kadar çok modeli bir arada gördüm.
Bazılarından 2 tane var, sebebi nedir
hediye gelenlerden ötürü.oyuncak olarak değiller.içlerinde seri numaralı yüksek meblağlı olanlarda var,normal değerde olanlarda var.alt standlarıda var onları koymadım.
-
maşallah nazar değmesin.emeğine sağlık,raflarda güzel olmuş,bütün maaşı bunlara yatırmışsın belliki
-
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
harika koleksiyon. bi kaç sorum olucak bu koleksiyonun maliyeti ne kadar oldu ? ayrıca ne zaman başladınız koleksiyonu toplamaya cevaplarsanız sevinirim.
biriktirmeye uzun yıllar oldu başlayalı,lise yıllarından beri diyelim. içlerinde seri numaralı sertifikalı modelde var normal 25-30 liralık modelde var.benim için bu işin sonu franklin mint markadır.şuan 7 adet modelim var o markadan vitinde gözükmüyorlar.vitrindeki motorlar yıllar içinde biriktiğinden tam fiyat veremem ama bugünün şartlarına göre vitrinler hariç 10.000 lirayı buldu belkide geçti.
-
Sen bilirsin belki. Bu ducati panigale yi nerden bulucaz Türkiye de satan yer var mi
-
-
bende bukadar motosiklet yok ama 1980 de bu yana tüm harçlıklarımdan biriktiripte alabildiğim motosiklet araba jip minibüs otobüs karavan tır gibi bi 183 tane biriktirmişim benimkilerde vitrinde duruyobiara isteyen olusa resim koyarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)