Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Çin Malı Kalitesiz Değildir!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ampul mü? Bir sefer.
    Sigortanın nerede olduğunu geçen kitapçıktan buldum. Başka bir şey için lazım oldu.
    Konjektör de ne? Hiç arızalanmadı.
    Ateşleme bobini gayet sağlıklı çalışıyor.
    Titreşimden eksilen vida yok. Gevşeme var mı? Evet, ama 6500 kmden sonra kendim geçen ay sıktım vidaları. 6500 kmde bir vida sıkılamaktan gocunmam.
    Silindir contalarında şimdilik sorun yok. Sorun olunca yazarım buraya hepimiz bilgileniriz. İşin güzel yanı, yağ çubuğunu sadece yağ değişimlerinde açıyorum. Kontrol etme gereği hissetmiyorum.

Ben motorum çok kaliteli demiyorum, mesela boya işçiliğini beğenmiyorum, elektrik tesisatının işçiliğini beğenmiyorum. Ama yağ yakıyor mu? Hayır. Bence herkes dürüst davransın. Mesela Honda 125 acenin benim motorumdan daha kaliteli olduğuna ikna olmam, peki ya fiyatı?
    Yazcam demiştim sorunlarımı, yazıyorum.

Arka fren müşürü bozuldu, stop ara ara yanmıyordu, kontrol ettim, sorun müşürde, aldım yenisini taktım. 5 TL
    Egzoz manifoldu ile egzozun arasındaki contanın değişmesi gerekiyordu, aldım, bugün yarın takarım, 2 tl.
    Sinyali sökerken ampulü düşürdüm, teli koptu, 1 tane alacağıma yedekledim 2 tane aldım, 3 tl verdim.
    Toplam 10 tl verip çıktım.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Adam gelip , sansasyon konu açar , milleti troller , ben gibi gariban hali hazırda konuya soru sorarım , konu ilgilileri sorduğum soruyu askıda bırakıp soru ile mukabele eder.

Bir gariblik/tutarsızlık var emme, mevsimsel herhal..

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Parası olupta Japon almıyacak adam yoktur bence herşey bütçe ile ilgili 2 bin tl daha olsaydı bende YBR 125 alırdım sıfır,ama yoktu CR1 aldım.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı demirkask adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Parası olupta Japon almıyacak adam yoktur bence herşey bütçe ile ilgili 2 bin tl daha olsaydı bende YBR 125 alırdım sıfır,ama yoktu CR1 aldım.
    O tartışılır, belkide bmw, ducati falan seviyordur adam niye ille japon alsın?
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)