2015 Yamaha Yzf R125'in fiyatı ??!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mt-125 de 9950 den 13000 e gelmis.r25 in de bu fiyatta kalmayacagı asikar.Yeni cıkan modellere goz atınca kawasaki(ninja250sl,z250sl,z300) pazar payını arttıracak gibi duruyor.
-
Ahaha çok iyi 125 cc için biçilen fiyata bak .Sanırım bizi norveçle felan karıştırdı japonlar.La olm bizim ülkemizde hırsız çok millet aç
-
ABSli model olduğu için öyle sanırım
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
ABSli model olduğu için öyle sanırım
Aynen öyle absli olduğu için gayet normal.
-
Vay abs var diye 125 cc motosiklete türk halkı 13.800 verecek yani .Türk zihniyeti gitsin istiyor dursun değil vallahi anket yapılsın .Duran değil gitsin diyen binlerce adam buluruz .
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Vay abs var diye 125 cc motosiklete türk halkı 13.800 verecek yani .Türk zihniyeti gitsin istiyor dursun değil vallahi anket yapılsın .Duran değil gitsin diyen binlerce adam buluruz .
12.800 değil mi yaw???...1000 lirayı da kafadan sen mi zamlandırdın????...
-
yok x yamaha yok y yamaha ne uğraşıyorsunuz resmi siteleri yok mu bunların
http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...turestechspecs
-
Yahu 12 800 olsun koy 500 daha 1330 125 nedir .Ehey 250 cc arasında abs farkı var o zaman .r25 de aynı para abs ye kaç kişi plaka dahil bu parayı verecek.Benim 1000 tl fazla geldide 12000 normal geldi yani
-
R1'in fiyati kimsenin dikkatini cekmedi sanirim
-
Yahu 12 800 olsun koy 500 daha 1330 125 nedir .Ehey 250 cc arasında abs farkı var o zaman .r25 de aynı para abs ye kaç kişi plaka dahil bu parayı verecek.Benim 1000 tl fazla geldide 12000 normal geldi yani
Aslında fiyat abartılı haklısın da çaktırma!Ama şekil falan güzel motor yiğidi öldü hakkını yeme
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
r1 r1m ve yzf125 in fiyatları nedir ya
-
Yamaha'nın fiyatlarını severken çok geçmeden gösterdi yüzünü hondanın altında kalmadı tebrikler
-
R25 i merak ediyoruz kaporasını ödeyip sipariş verenler sonradan zam üstüne zam fiyat farkını fiyata eklenmesi (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Siz asıl vergilere bakın r1 de ötv 15.106 tl kdv 10.068 tl
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
R25 i merak ediyoruz kaporasını ödeyip sipariş verenler sonradan zam üstüne zam fiyat farkını fiyata eklenmesi (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
Siz asıl vergilere bakın r1 de ötv 15.106 tl kdv 10.068 tl
Temel reis fıkrası gibi ya
-
R25'in satislarini artirmak icin yapilmis bence bu uygulama r125'e 13 lira verene kadar r25'e 14 verir adam.
-
CxAnKACx adlı üyeden alıntı
R25'in satislarini artirmak icin yapilmis bence bu uygulama r125'e 13 lira verene kadar r25'e 14 verir adam.
R25inde fiyatı yükselir o zaman o paraları 125 cc ye yar etmem motosiklet zevk işiyse üzerine gider az buçuk banka kredisi şubu derken 2 el 600 cc alırım diye düşünüyor adam
-
Bu resmen Yamaha'nın "ben piyasada yer almak istemiyorum, sen buyur Kawasaki'cim" demesidir! Bu fiyat politikasıyla Türkiye gibi bir ülkede nasıl pazar payı kapacak merak ediyorum! Düşük fiyattan sattığı için elde ettiği satış rakamları fazla heveslendirmiş Yamaha'yı. Bu saatten sonra tövbe yamaha almam bu fiyatlara!
-
Bunların hepsi kawasaki kazansın diye heralde başka açıklaması olamaz.
Durucak olsak motosiklet mi alırdık? :D
-
125 cc motorlarda bir yaslama söz konusu! vurgun yedik! gün, acı gün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)