Selam arkadaşlar 4 ay önce Yamaha Ybr Esd 2014 model 0 motorsikletimi aldım.Şuanda 3500 kmyi geçmiş durumda 1000lik bakıma götürmedim yağınıda hiç değiştirmedim bir zararı olurmu motora ? Yardımcı olursanız sevinirim
Selam arkadaşlar 4 ay önce Yamaha Ybr Esd 2014 model 0 motorsikletimi aldım.Şuanda 3500 kmyi geçmiş durumda 1000lik bakıma götürmedim yağınıda hiç değiştirmedim bir zararı olurmu motora ? Yardımcı olursanız sevinirim
Yok bu memleketten 2. El motosiklet alınmaz
hiçbirşey olmaz ybr nin bakımı zaten 6000 km yapılıyor
kardeşim hemen acilinden değiştir kendin değiştiremiyorsan kendi servise götür orada değiştirsinler. 1000 bakımı yapılmadığını anlat onlar gerekeni yaparlar
bakımlarını yaptır.
motorunun uzun süre sorun çıkarmamasını istiyorsan bence hemen değiştirmen gerekiyor, rodaj da oluşan metal parçacıklarımı (tozlarımı desem) onları temizlemiş olursun.
:O Maaşallah yebereye
Gitmişken zincirleri de yağlat. Balataları da temizlet.
Birde arkadaşlar 100 kmyi zor basıyor neden acaba yağla ilgisi varmı
İkinci el motosiklet almayacağımız birini daha listeye ekledik.
acele etmeyin nasıl olsa satarsınız, yeni sahibi ilgilenir.
adam bugün üye olmuş ben dahil hepimizi trollüyor.
Bu zamana kadar değiştirmemişsin bari bundan sonra daha fazla yazık etme motora. Biran önce git bakımını yaptır.
Sonra "Ybr'de bilmem kaç km'de motor yaptırdım!" diye konu açarsın.
Olmaz kardeş ne zararı olucak ki,motor çalışıyormu çalışıyor,yolda gidiyormu gidiyor sen bas gaza devam et..Yağ değiştirmekte neymiş..
06 EB 8036
09 R 5520
Hiç gerek yok, yağ da neymiş. Eskiden yağ mı vardı
Satma gibi bir niyetim yok bazı arkadaşlar kendi kendine düşüncelerde bulunuyor şimdiden ben bilmediğimden soruyorum sizler kadar derin bilgiye sahip değilim kusura bakmayın ben uzun süre kullanıcam diye 0 aldım zaten normal trafikte şehir içinde 100 kmye geliyor ancak otobanda 115 falan gördüm ama ben bastımmı hemen 115 falan geliyim diyorum
İlk iş servise git 1000 km bakımının yapılmadığını belirt. Yapmayın usta araba değil bu sevgiliyle ilgilenir gibi ilgilenmek lazım motorla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)