neyse sorun etmeyın zaten servıse gıttıgınde kayıda gırıcek ılk 1000 e gelmedı yada geç geldı dıye. muhtemelende garantıden cıkıcak zaten motor. o yuzden 2 . el olarak alıcak arkadas dırek yamaha servısınden bunu öğrenıcek ve motoru almıcaktır.
neyse sorun etmeyın zaten servıse gıttıgınde kayıda gırıcek ılk 1000 e gelmedı yada geç geldı dıye. muhtemelende garantıden cıkıcak zaten motor. o yuzden 2 . el olarak alıcak arkadas dırek yamaha servısınden bunu öğrenıcek ve motoru almıcaktır.
olan olmuş zaten. Şimdi anı anına seninle yanyana, aynı benzin, aynı yol, aynı hava, aynı gaz, aynı frenle, aynı vitesle sürülmüş ama zamanında bakımı yapılmış bir başka motoru söküp oluşan hasarı seninkiyle karşılaştırma imkanın olmadığına göre gereksiz ve anlamsız bir soru değil mi bu?
Diyelimki olur ( bence olur başkası da diyebilir ki olmaz ) ne yapacaksınız şimdi. serviste yeni motor bloğu mu takacaksınız?
geçmiş olsun kardeş senin motorun ömrü yarı yarıya azaldı mı diyelim? neye dayanarak söyleyecğiz söylediklerimizi, elimizde ölçüm mü var?
bizlerden ne dememizi bekliyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum...
yağını değiştir hemen 160 km hıza ulaşırsin (!)
Kullanma klavuzu dıye bırsey var bılmem motoru alırken verdıler mı onda ne yazıyorsa yapmalısın yoksa motor elınde kalır zamanla sonra sorun cıkartıyor dıye dert yanarsın
buralar şenlenmiş.. Trol avı var galiba..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Tamam işte hiçdeğiştirme, satarken yağı dahil orijinal fabrika dolumu duruyor diye satarsın :D
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Bişi olmaz ya korkma en fazla infilak edersiniz :D
Yamaha YBR 125 Kullanma Kılavuzu
Sayfa 35
17 Numaralı İşlem
Engine Oil (Motor Yağı)
Ne güzel benim motorum bana özel satan yok zaten gelin güvey olmayın kendi kendinize ben bakımını yaptırırım bana yoldaşlık etmeye devam eder nereye kadar ederse artık Allah bilir kim kalıyorki bu dünyada oda gider birgün bende giderim bu forum kalır belki sizlere ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)