bu ürün yeni çıkmış .. bu ürünün muadilleri çok vardı ama çoğu sim kartla çalışıyordu yada çok büyüktü.. bu ufacık bir şey güzel olmuş..
ürünün fiyatı 25 dolar o kadar pahalıda değil..
https://www.thetrackr.com/sticker/checkout?locale=en
bu ürün yeni çıkmış .. bu ürünün muadilleri çok vardı ama çoğu sim kartla çalışıyordu yada çok büyüktü.. bu ufacık bir şey güzel olmuş..
ürünün fiyatı 25 dolar o kadar pahalıda değil..
https://www.thetrackr.com/sticker/checkout?locale=en
USA dışına +10$ nakliye de var.
güzel ürün,türkiyede olmasını isterdim şahsen ama burada motor çalanlar zaten bu tip şeylere dikkat ediyor bir şekilde.
Merhaba,
Şaşırttı, ama BlackGhost'un dediği gibi belki. Gözle görülmeyecek,kolay ulaşılamayacak bir yere yerleştirmek daha mantıklı.
Tedbir, tedbirdir.
Toplaşıp alacak varsa, beşliden alıp, kırışalım
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
bu minnacık görülmiycek bir yere gömülür motorda..
Sim kart yok ise içinde, iphone nasıl veri gönderiyor? Yok eğer wifi üzerinde çalışıyorsa da kapsama alanı çok ama çok düşük olacaktır.
burda çalışma prensibini yazmışlar..
https://www.thetrackr.com/#howitworks
sanırım ürüne özel app yani yazılım yapmışlar.. ürün yakınsa wifi uzaksa gps üstünden çalışıyor.. sanırım her ürünün bir id nosu var app o id noyu gps den takip ediyor..
Merhaba,
kapsama alanı düşük olsada, motosikletin çalınması halinde genelde yapılan araçla,motorla dolaşmak motoru aramak oluyor yapılanlardan biri.
Güzel bir noktaya değindiniz. Acaba sadece ıphone mu olması gerek,bu uygulamayı kullanabilmek için vs, İngilizcem çok iyi değil,siteden faydalanamadım ben şu an.
Anlayabildiğim kadarıyla
hangi cihazlarla uyumlu old :
iPhone 4s & Later
iPad 3rd Generation & Later
Android 4.4 & sonrası with Bluetooth Low Energy
100 fite kadar bulunabilir.
1 yıla kadar bateri ömrü varmış.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
hem android hem ios için var..
Bende varım. 1 adet revize
1-Oluroyle
2-Ahmetkorkmaz
3-darkfriairs
4
5
bu alet gerçekten sim kart falan olmadan çalışıyor mu?
eğer öyleyse burayı yıkarlar
Ben anladım, cihazın yanında başka cihaz ve bu cihazın yazılımın yüklü olduğu telefon varsa onları baz istasyonu gibi kullanıyor. Böylece wifi nin kapsama alanından çıkmış oluyor. Bunun için bu cihazın çok yaygınlaşması gerekli ama.
Yinede kısa mesafede olsa kullanmanın bir zararı olmayacağı düşüncesindeyim.
bende almak isterim ama menzili nedir? oluroyle 30 metre yazmış doğru mudur?
Aküye bağlanmalı zaten, motordan motora farklılık gösterir tabi ki de ama geçen hafta patronun motoruna taktık aküden enerjisini aldık çift taraflı bant ile akünün üst kısmına yapıstırdık taş gibi oldu. Kimsenin farketmesi mümkün değil.
Tabi bunlarında motor çalındıktan sonra 5 saatten fazla ömrü olmadığını unutmayın çünkü çalınan büyük motorlar büyük ihtimal parçalara ayrılır. Eğer şansınız varsa bulursunuz
yalnız gps mantığı nasıl çalışıyor o mühim.. araba teyplerindeki gibi direk uydudan bağımsız ps üstünden yerini konumlandırabiliyorsa telefonun app sinden o süper.. ama 100 fit ise sadece gps de dahil.. 100 feet gene 30 metre civarıdır.. etrafda aranırken 30 metre civarında bir arama alanı olurki iyi bir şey..
ben bunu anlamadim yaa, simdi sim kartsiz nasil.haritadan gorucez
Anladığım kadarıyla anahtarlık bu, kayıp olan anahtarlıkları kolaylıkla bulmak için, bisiklet işin sıradışı olanı. bizim motorlara konacak bişi değil:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)