emeğin için teşekkürler
bu araçlar genellikle uyumluluk belgesi olmadığı için ya da harputtaki gibi sahte(olduğu idddia ediliyor) olduğu için,gümrükten geçemiyor ve burada kalıyor,bir süre sonra tasiş mallerı satışa çıkarıyor.
arkadaşlar aracı almak sorun değil,asıl sorun aldıktan sonra plaka+ruhsatta çıkıyor.bu ürünler uyumluluk belgesine sahip olmadığı için mühendisler odasından teknik belge çıkartıyorsunuz (sanki motoru siz üretmişsiniz de test edeceklermiş gibi proje çiziyorlar vs. vs. ve size 250ytl ye maloluyor)
bu belge çıktıktan sonra aracın muayenesini yaptırmanızı şart koyuyorlar, bu işlemlerin yapılması kolay değil,bu işi yapan firmayı bulmak ta çok zor.Ben çıkarmadığım için size bilgi veremeyeceğim.
ekte verdiğin araçlar gerçekten güzel ama dediğim gibi,haftalarca posta bekliyorsunuz,motora binemiyorsunuz,gereksiz bir sürü bürokrasi..
ayrıca parçası olmayan,başka servislerin deneme yanılma yoluyla müdehale edecekleri bir araca sahip oluyorsunuz
Gümrükten az km yapmı$ 2. el japonlar alınabilir BELKİ araçlara çok kötü davranıyorlar yağlı boya ile kaportasına ihale nosunu yazıyorlar,üstü açık yağmurda bırakıyorlar.Alırsanız da çok ucuza almalısınız ki verdiğiniz paraya ağlamayın
5 sene gümrükte beklemiş bir motordan bence birşey beklemeyin,motoru karıncalanmış,şasesi paslanmış,kısaca mahvolmuş bir motora sakın para vermeyin,ya da dediğim gibi hurda fiyatına yakın bir fiyattan kapatıp alın
bu konuyu düzenleyip ayrı bir başlıkta açmayı düşünüyorum,almak isteyenlere bilgi mahiyetinde
saygılar
arkdaşlarbenim amcamda 2000 yılına kadar kovalıyordu bu işleri kendisi galericidir bu işlerde aşırı rüşvet dönüyor iyi malları zaten öyle halka yedirmiyorlar ayrıca belli ürünler cazip diğerlerinde astarı yüzünden pahalıya çıkıyor vede kaldığı yerleri görmenizi isterim malların bazıları yıllarcana yatmış temiz gibi görünsede hepsi bir arıza çıakrtıyor rutubetli pis depolarda yatmakdan.
biz kışın motoru nasıl koruruz. arada bir çalıştırsak mı? yok aküsünü sökelim, yok kısa dönem çalışırsa içinde su buharı oluşur diye düşünürken bu tür 1 yılı 5 yılı depoda geçirmiş motor karşınıza neler çıkarır bir düşünün.
Bunlar icra sonucu el koyulan araclarsa,
isterseler 3/1 fiyati olsun
benim vicdanım izin vermez binmeye.
Valla bu iş benimde kafama yatmadı.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
kafama takıldı,
12/05/2006 ihale tarihleri sanırım
eylül ayında konuşup yazışmak niye
BEYLER O HAYABUSA VARYA, EYER BENİM BİLDİGİM HAYABUSAYSA,2002 YILINDAN BU YANA GÜMRÜKTE ,O HAYABUSANIN MOTORUNUN İÇİ BOŞ YANİ NE KRANK NE PİSTONLARR NE BEYNİİ,NEDE SANZUMANI ,,,HİÇBİŞEY YOKKYANİ ÜZÜLMEYİN KACIRDIK DİYE, İİ BİŞEY OLSAYDI 2002 YILINDA BEN ALIRDIMM DİKKAT ETTİYSENİZ EKSOZDA YOKK
Ağlayanın malı gülene hayretmez arkadaşlar...onun için en iisi gidip bayisinden alacan hiçbişeylede uğraşmıyacan.
Araçların maliyeti için tasiş sayfasında araç maliyet tablosunu okuyun ona göre artırım yapın arkadaşlar. Satıştan çıkınca yandım allah diye bağırmayın. 500 e aldığınız mal için bir sürü vergi ödüyorsunuz unutmayın.
Tasiş'in vergi hesaplama tabloları:
(Ötv zammından sonra güncel değiller sanıyorum.)
Tabloların üzerine tıkladığınız zaman, okunabilir boyuta gelecekler.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ben de buradan bir motor almayı düşünüştüm ama sonra çalıştığım şirketin gümrük müdürüyle konuştum bişeyler yapıp bizde alsak diye... o da arabalar için bakmış zamanında... iyileri karanlık güçlere gidiyormuş ve çoğunun da motor bölümünden gümrükteki adamların tamirci arkadaşlarına yedek parça alınıyormuş... aynı HAYABUSA daki gibi...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)