İstanbul'daki motorlardan sadece bunlar kalmış
http://www.maliye.gov.tr/tasis/yeni/neotas/aracs.asp
Bunalrda Gebze'deki Harputlar
İstanbul'daki motorlardan sadece bunlar kalmış
Bunalrda Gebze'deki Harputlar
gebzede satılan motorlardan almak isteyen kaçırmasın derim, bu sabah saat 09.30 da yeşilköydeki araçların satıldığı ihaleye gittim, araçlar açıkartırma ile satılıdı motosiklet alan olmadı, yeşilköyde satılan hayabusa'yı yakından gördüm sordum satıldı dediler motorda en ufak çizik yoktu.. alan kişi çok şanslıymış..ben yeşilköyde satılan araçlar için önümüzdeki satış ihalesine katılacağım ama motor için değil aklıma yatan bir araba vardı bu ihalede alan olmadı..
gebzede satılan motorlu taşıtların ihalesine girmek isteyen arkadaşlar bugün teminat ödemeleri gerekiyor eğer motor almazsanız ödediğiniz teminatı geri alıyorsunuz..
Ben de az sonra Yeşilköy Tasiş'e gidip bir bakıp, inceleyeceğim.
Motosikletlerden alınabilecek durumda olan hiç mi birşey yok?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yeşilköyde işe yarar bişey yok sadece gebzede kalmış onların fiyatıda epey düşük olacak çünkü bu 3. satış ve %50 daha ucuz olacak, 585 ytl istiyorlar yani yarın 293ytl den satılacak..
hayabusa'yı kaçırdık 5.390 ytl ye gitmiş,
SYM Voyager 250'ide kaçırdık sıfır motor 3.270 ytl ye satılmış..
harput star 125cc lerde(sıfır km) daha önce 2005 yılının 3. satışlarında 375 ytl ile 400 ytl arasında satılmış... ve bu seneki 1. ve 2. satışlarda bu motorlar satılmamış 3. satış yarın walla kaçırmayın ben işlerim dolayısıyla gidemiyorum,
işe yarar makinalar olsa bile o ihaleyi kazanamazsınız boşuna çabalamayın yedirmezler çünkü burası türkiye her yerin bi götürücüsü vardır bu işleri kovalayan
slm arkadaşlar bana acıl yardım ben almak istiyom ne varmış şimdi orda ve nerden almalıyız
bunu baba süleyim para peşin ama 6oo lük olsun yoksam almam ben
+1 ne yazik ki @ashes kardes dogru demis burasi Turkiye yok oyleashes adlı üyeden alıntı
olurmu yaw bu resmen açıkartırma kim yüksek teklifi verirse o götürür, okadar motordan mutlaka bizede 1 tane düşer alıcılarla ihale başlamadan konuşmak gerek ben 1 tane alacağım fiyatları fazla yükseltmeyelim demek lazım, herkese yetecek kadar motor var..
tabi teklifi verirken bu motorun size kaça mal olacağını hesaplamak lazım bu linkten hesaplayabilirsiniz..http://www.maliye.gov.tr/tasis/yeni/...it_maliyet.htm
yok işte o iş öyle olmuyomuş.benim kayınpederim gebzede oturuyor.ona sordurttum 2 gün önce.bu yerle işi olan arkadaşlarına sormuş.aldığı cevap şu olmuş.
1 tane alıyorsan genelde pek şansın olmuyor.alsan bile büyük ihtimal parçaları eksik oluyor ve sen itiraz edemiyorsun.ama bu aşamaya kadar gelmek için bile içetrden adamın olması gerekiyor ki arttırmaya katılabilesin.
diyelim ki katıldın ve aldın.o zaman motorun eline geçmesi en az 1-2 ayı buluyor.bu süreç içinde bir sürü yere git gel olayı da cabası.
ben o yuzden vazgeçtim valla...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
bırakın açık arttırma kapalı arttırmayı benim biri var adam her türlü alıyor kardeşim içerde herşey dönüyor filmlerdeki gibi açıkarttırma degil bu neyse adamlar araba alıcan diyimi motor alıcan yada günler öneden giriyor içeriye inceliyorlar motorları sonra tam altına yada motorun demirine yanmış kalın yağ sürüyorlar sen almaya gidince görüyorsun bişi olmuş buna vaz geçiyorsun falan her tür dümeni biliyorum ben o yüzden dedigim gibi isterseniz gidin almaya sadece gümrügün yanında bi köfteci orda köfte yer geri gelirsiniz
bunuda göz ardı etmemek lazım....ashes adlı üyeden alıntı
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Şimdi Yeşilköy Tasiş'ten dönüyorum, orada bulunan motosikletlerin hepsi satılmış. Gebze'de hala satılacak olanlar varmış, fakat ben VOGGY'nin uyarısı üzerine Yeşilköy dışında bir sundurmada olan araçlardan almaya sıcak bakmıyorum.
İncelenebilecek makul arabalar var. Ve yarın herhalde bunlardan biri için teminat yatıracağım, maksat almasam veya alamasam da ortamı tanımak.
Bu arada satış 25.05.2006 Perşembe günü Yenibosna'da bir düğün salonunda.
bende ihaleye katılıyorum umarım aynı araba için katılmayız..olcan138 adlı üyeden alıntı
sen hangi araba için teklif vermeyi düşünüyorsun üstat.. bak beyaz renault 19 benim ve 1993 opel astra. fort fiestayada katılabilirim..
valla ben de nerdeyse 1 yıldır takip ediyorum net üzerinden tasişi ,işe yarar pek motor geçmedi.geçenlerde antalyada yapılan bi arttırmada 2001 model varadero 7150 liraya gitti.para olsaydı antalyada alacaktım soluğu ama nerdeee.
arkadaşlar ayrıca cağaloğlu valilik yokuşunda(sirkeci tarafından çıkarken) solda yamaha ekipmanları satan bi dükkanın olduğu bi sokağın sonuna doğru ;tasişin perakende satış bürosu var.elden düşme giyim kuşam,hırdavat ,zerzavat gibi şeyleri bulmak mümkün.ama ekspertiz çalışması iyi yapılmadığı için abuk sabuk fiyatlı tonla ürün var.örneğin üretimi bitmiş 15 inç hp monitöre 170 lira fiyat biçmişler...bunun gibi şeylerin yanısıra 10 milyona kıyak bi aiwa walkman bulmak da olası.
@ferrari_tayfur;
Ben Opel Kadett'le Peugeot 306 XR'ı düşünmüştüm ama zaman ayıramayacağımdan bu defalık vaz geçtim.Bir sonrakine artk...
Bu arada katılırsan daha sonra uygulama hakkında sana birkaç sorum olacak.
Şimdiden iyi şanslar.
Not:Katılmak isteyenler teminat yatırmak için bugün 16.30 son.
Yarın ve 27 Haziran günlerinde Tasiş'in 2 satışı daha var. Temmuzu sonuna kadar da 5-6 tane daha yapılacakmış.
Bu ikisinde yok ama daha sonrakilerde yine bol motoisklet satışı olacakmış.
Daha önce burada bahsettiğimiz o Hayabusa hakkında yeni şeyler öğrendim bugün bakmaya gittiğimde.
Motor fuara katılmak için getirilmiş ve vergilerden... muaf olmak için çalışabilecek durumda olmaması gerekiyormuş.İçinde MOTOR YOKmuş.
Bu tabii ki belirtilmemiş Tasiş'in evraklarında ve ihalede 5000 küsür lira veren adam şimdi motoru almamak için uğraşıyormuş.
Ucuza gitmiş be, bilsek biz alırdık diyenler, şimdi hem seviinn hem ağlayın...
merhaba arkadaşlar,
ilgilenenler için ekim ayının 3 ünde yine harputların satışı var.
almak isteyenlere tavsiyeler
sadece plaka 300 ytl yi buluyor,ürünü kazandıktan sonra ürünün üzerine %50 kadar vergi ekleniyor (400ytl ye kapatırsanız 660 ytl civarı toplam maliyetiniz oluyor) plaka masrafınız hariç tabi
motor genel olarak güzel farları çok kuvvetli (h7 kullanıyor 55/90w olmalı),motoru da gayet keyif verici hızlanmaya sahip 110km yapıyordu en son tem de rüzgara karşı yardırdığımda ,aracın kadranı honda innova 125 ile aynı ,sadece ön teker ve gidon sökük halde kolisinde veriliyor,saklandığı yer ise gebze ile alakası olmayan şekerpınarda İLÇE lojistik'e ait kapalı depoda durmakta,korozyon vs. hiçbişi yoktu ben motoru aldığımda
yan yatırarak bagaja sığdırmıştık düşünün motorlar gerçekten 0km de .
merak ettikleriniz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
StormlorD , anladığım kadarıyla daha önce bu satışlardan edindiğin bir motosikletin var.
VOGGY'nin yazısı dışında çok da hakim değiliz bu konular hakkındaki bilgilere.
Burada ya da teni bir topicte ,1., 2. veya 3. satışın avantaj ve dezavantajlarını, ihalelere katışlmak için yapılması gerekenleri, ihale sırasındaki işleyişi, hangi ürünlerin artırımına katılabileceğimizi ve kazanırsak bizi bekleyen işlemler hakkında bizi bilgilendirebilir misin?
ben de merakla deneyimlerinizi aktarmanizi bekliyorum.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
ben bu işi daha once duymustum bu tıp ıhalelerın yapıldıgı acık otopata calısan beledıyeden adamlar la konsutum tek motorsıklet ıhalesı yapılmıyor herzman toplu satıs yapılıyor demıslerdi bu toplu satışlardada da zaten 3-5 gurup var kımseyı araya alamazlar dedı yanı ıhaleye toplu da almak ıstesen gırsende ya karokolda ya hastanede bıtecek ıhale yanı tanıdık olmadan olmaz dıye bılıyorum ben ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)