Gaziosmanpaşa Şahin motor para gönderdiğim halde hergün aradığım halde aralık ayının 12 sınden beri dalga geçiyor benle Kesinlikle uzak durun.Dolandırıcı ve allah korkusu olmayan kişiler.
Gaziosmanpaşa Şahin motor para gönderdiğim halde hergün aradığım halde aralık ayının 12 sınden beri dalga geçiyor benle Kesinlikle uzak durun.Dolandırıcı ve allah korkusu olmayan kişiler.
niye para gönderdin ? niye dalga geçiyor ? niye allah korkusu yok ? öyle yazmışsın ki anlamak için teori üretmek lazım hocam.
aralık ayının 6 sında ön amortisor siparişi verdim.Siteden baktım aradım elimizde var dediler.175 lira gönderdim.O günden beri uğraşıyorum.Tam 192 kez aramışım dalga geçiyorlar.Suratıma kapatıyorlar.O sizi arayacak bu sizi arayacak diyorlar.İnternette de o kadar çok ilan var ki boşluğuma geldi araştırmadım bu adamları.
Gene şahin motor ulan nasıl bir yermiş
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/140704-sahin-motor-dolandiriciligi.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/140704-sahin-motor-dolandiriciligi.html
Gidip olay cıkarıcam az kaldı
İşte bu yüzden bilinmeyen yerlerden alışveriş yapmam, bir keresinde kıyma makinesi aldım adam eksik parça yollamış birde bana telefonda artistlik yapıyor.
n11 ve sanalpazar gibi yerlerden de uzak duruyorum, buralar da site sadece aracılık yapıyor. Yani şerefsizlik yapacağım diyen çok rahat yapar.
Yurt dışından 50 den fazla alışveriş yaptım, Çin den tut, Almanya, Kanada ve Amerika ya kadar, hiç sorun yaşamadım. Ülkemde bu oran çok daha yüksek.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Bu kaçıncı şahin motor dolandırıcılığı.
Bi gün harbi bir delikanlıya denk gelip dükkanı dağıttırıcaklar haberleri yok.böyle esnaflık olurmu
Sitesinden baktım kapıda ödeme var diyor parayı neden gönderiyosunuz...
Son haftalarda devamlı aynı firma. Neye güvenip bu tarz hareket yapabiliyolar.
Vay arkadaş ne kadar pişkin ,ne kadar karaktersiz miş bunlar yahu.Ar namus sanırım bunların dna larında yok.
Arkadaşlar duydum ki şahin motor bizlerin parasıyla 2 ev 3 araba 1 gemi 4 supersport motosiklet almış
şaka bir yana adam paranın dibine vurdu almayın ya şuradan bir şey.
netten bir şey alırken her zaman araştırma yapın
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Savcılığa verdim herşeyi.hiçbir sonuç çıkmadı bu kadar işte hak hukuk inşallah fazlasiyla cikar bir yerden.Kafayi bozdum 170 lirayla ne batarim ne cikarim ama yikicam dukkanlarini baslarina.
bende 20 liralık bir malzeme almıştım. Tüketici hakem heyetine dilekçe verdim, icraat yok.
şimdi egm.gov.tr ile dolandırıcılık ihbarını verdim.
bu konuyu bi kaç gün önce acsaydın ben yırtmıstım ama bende kaptırdım paramı
Arkadaşlar paranızı banka havalesi ile resmi kanaldan yaptuysanız ve size herhangi bir ürün gelmediyse
muhtemelen size herhangi bir fatura da gelmemiştir. Bu sebepten bu firmayı adliyeye değil maliyeye ihbar edebilirsiniz.
Orda bu firmanın hangi hesabına para yatırdığınızı ve karşılığında fatura kesilmediğini bildirin. Hiçbirşey olmasa maliye bu firmayı incelemeye alır. Mail yoluyla firmalar maliye ye şikayet edilebiliyor. tavsiye ederim
hatta konuyu sabah acsan ben zaten elden ödeme ile aldım ptt den hiç ellemezdim bırakırdım orda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)