bu konuda en güzeli bandana bence.
yazın boynu kapatmaya gerek olmadıgı için bandana hem terlesen bile kolay kuruyor hemde 4-5 tl oldugu içn birkaç tane alıp yedekleyebiliyorsunuz
bu konuda en güzeli bandana bence.
yazın boynu kapatmaya gerek olmadıgı için bandana hem terlesen bile kolay kuruyor hemde 4-5 tl oldugu içn birkaç tane alıp yedekleyebiliyorsunuz
Ben de fiyat/performans diyerek venom balaklava aldım 26 liraya. %95 pamuk %5 elastan yazıyor. Pamuk sentetik bir ürün olmadığı için daha rahat nefes alır diye düşünerek aldım. Kullanımdan sonra düşüncelerimi aktarırım. Memnun kalmazsam iki katı fiyata satılan motomax'in bambu balaklavasını deneyeceğim.
ben kullanamıyorum bunu kullanınca boğuluyorum gibi oluyor siz nasıl takıyorsunuz
Yazın özellikle uzun yolda balaklava kullanın arkadaşlar. Ayvalıktan balıkesire dönerken 100-110 hızlarda, emin değilim ama boğazıma eşek arısı ya da ağustos böceği çarptı. O anki acıyı hala hatırlarım.
buff bandana yeterli, ben balaklava kullanmıyorum.
Yaz kış farketmiyor, boynuma buff takıyorum. Kaskı giyerken kulaklar katlanıp rahatsız ettiği için de ikinci bir buff'u bandana gibi ama kulakları kapatacak şekilde kafama takıp kaskı öyle giyiyorum. Hem kafa terleyip kaskın içi kirlenmemiş oluyor hem de kaskı giyip çıkarması kolay oluyor.
Geçen hafta 60 70'le Göztepe tarafında ağaç falan olmayan bir yerde giderken nereden geldiğini anlayamadığım bir arı -normal arı değil, ya bombus ya sarıca, anormal büyük bir cinsti- çarptı göğsüme. Benzinlikte durup su yardımıyla kazıdım cesedinin parçalarını. Boyna çarpsa morartırdı sanırım. Bugün gidip motomax'tan bambu balaklava alayım diyorum yazın kullanmak için. Tavsiye eder misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)