Bi kaç video izleyip yatayım yarın iş güç var derken dikkatimi çekti uzun zamandır da konusunu açmayı düşünüyordum şimdi nasip oldu.
Türk' ün Türkten başka dostu yok derler, Türkler birbirine çok bağlıdır derler, ne hikmetse motorun üstüne çıktım çıkalı bunların hiç birini göremedim ben arkadaş. Yahu elin gevuru her videoda yanında başka bi motorcu geçtimi selam veriyor karşıdaki daha karşılık beklemeden oda selam vermiş oluyor adamlarda refleks olmuş artık ama benim güzel ülkemin insanı iki tekerin üstüne çıktımı herkese düşman kesiliyor sanki.
Ya şimdi Allah var ben herkese selam vermiyorum, başında kask yoksa vermiyorum, ayağında terlik varsa vermiyorum ama diğer tüm motorculara mutlaka bi kere bip yaparım, bu selamı 10 kişiye veriyorsam 2 tanesi ancak geri dönüş yapıyor. Scooter, racing ayrımı da yapmıyorum ama şimdiye kadar yolda kalmış iki kişinin yanına çektim ikisinde de teknik bilgim olmamasına rağmen belki lastikleri patlamıştır da koltuğun altındaki tamir kitini veririm diye durdum tamam her zaman bende durmuyorum ancak ikisinde de işim acil değildi vaktim vardı o yüzden yardım etmek için durdum ama arkadaş başka bi kişi bile en azından yanımızdan geçerken kafasını çevirmez? Yahu bi kafanızı çevirin bi selam verin bi konuşun yolda duran insanla niye bu kadar odun arkadaş bizim milletimiz?
Bana mantıklı bi açıklama yapabilir mi lütfen birisi neden yabancılar birbirine bu kadar kenetlenmişken selam verirken biz bırak selamı darda kalan adama bile yardım etmez olduk? Motorcu motorcuya selam vermiyosa çektirsin gitsin arkadaş! Taksici, servis şoförü, minibüsçü, diğer 4 teker sürücüleri bile bu kadar organize olup içlerinden birisi yolda başına bi iş geldimi arı gibi onun başına üşüşebiliyorken bu motorcuların kibiri olayı kime?