Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Rüzgar Problemi (Diğer sürücüler)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bugün bir delilik yapıp Başakşehir-Gemlik gidiş dönüş yaptım (Gezi kısmına yazmaya çalışacağım) , Gidişte 1. köprüden geçerken pişman olmuştum bile ama geri dönmek istemedim.

Hızlı giderken yine görece durum iyi , Ybr125 rüzgar'dan etkilenen bir motor bilenler bilir yolculuk sörf yapar gibiydi belli açı ile genelde.Sorun şu genelde mecidiyeköy-Başakşehir arası sol şeridi kullanıyorum 90-110 km/h , arada enseme yapışanlar olduğunda arka frene dokunuyorum , ışık yanınca mesafeyi açıyorlar bende ilk fırsatta yol veriyorum.

Bugün ise hız bu civarlarda motor şeritte dansediyor ben rüzgarı az almak için nerede ise SS kullanır gibi motora yapışmışım bu enseye yapışanlara meydan okuma gibi geliyor herhaldeki mesafeyi açmıyorlar hele bir tanesi rüzgar beni sola kaydırmışken bariyer ile aramdan bir geçiş yaptı , o nasıl geçti ben nasıl kurtuldum aklım almadı.Böyle monta ledli bir yazı fikri geldi aklıma ama absürt , rüzgarın birde böyle tehlikesini yaşamış oldum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    125 lik motorla sol şeridi işgal edersen yanından değil üstünden bile geçerler. Kusura bakma ama hayatını tehlikeye atmaktan başka birşey değil. Tekerin düz bassın.
    estelik ve yusufozugenc bunu beğendiler.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

Motosikleti
    Sorun şurada 125cc'lik motorla sol şeridi yaklaşık 500-600 gündür işgal ediyorum böyle bir şey yaşamadım , genelde herkes 125cc ile 3-5 bin km yapıp yüksek hacime geçtiğinden unutuyor.125cc şehir içinde o kadar yetersiz değil.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Yetersiz hocam yetersiz. Bu gün araba ile yola çıktım, yolun sol şeridinden giden arabalara gıcık oldum. Sol şerit sollama yapmak içindir. Ben 90 la gidiyorum, o zaman sol şerit benim gibi bir yaklaşım yok. Sen 90 la gidiyorsun misal, ama ben 110 la gidiyorum, haliyle sol şeridin boş olması lazım ki seni rahatsız etmeden geçeyim.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Arkadan gelen sizden hızlı ve siz sol şeridi işgal ediyorsunuz bende caddede çevre yolunda soldan 100-110 la kaptırırken arkadan gelan hiç zorlanmadan beni tokatlıyor anlıyacağın o iş ybr ile olmaz

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Aynen, sonra benim gibi bir Broadway gelir selektör yapar arkanızdan, boşuna sinirlerinizi bozmayın :D :D

Motosikleti
    Yavaştan İnazuma konusuna doğru yol görünüyor o zaman bana
    Tek tereddütüm Ybr125'i çok hor kullanıyorum banamısın demiyor inazuma bu durumlarda hem banamısın diyecek , hemde cüzdana dokunacak bir alet gibi duruyor.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Ybrnin bana mısın demediği yerde inazuma mı bana mısın diyecek? Ayrıca inazumayı hor kullanmadan bile ybrden daha fazla performans verecek

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    125 lik il sol şeridte ısrarınız hayatınıza mal olabilir soldan dikkatsiz ve 180 - 200 basıp gelen spor arabalar sizi farketmez bile...

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilerde alın bi ss motor hepsini dökün sağ şeride

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Benim apache' yi satıp R25 almak istememin en büyük nedeni sol şerit. Ciğeri yetmiyor motorun e5' te. Zaten Allah var daha tem' de sol şeridi göremedim orda daha bi kuduruk gidiyor araçlar ama e5' te 120 ile giderken arkanızdan mavi mavi farları yanan audiler bmw' ler gelince adamlara da hak veriyorum. Neyse ki bunu ancak geceleri dönerken yaşıyorum yoksa gündüz vakti trafikte onlar da basamıyor.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    sol şeridi kullanmak için 125 yada 1000 falan farketmez sol şerit sollama şerididir yada cidden yoldaki trafiğin akış hızına göre çok daha hızlı gidiyorsunuzdur o zaman kullanılır. sizden hızlı bir araç geliyorsa bir sol şerit daha olmadığından dolayı sizi başka yollarla geçicektir yol vermediğinizden ötürü. bence hata sizde...
    efendy06 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)