2000_2002 model 600cc alinirmi?
-
Artk yavas yavas 600cc lere bakmaya basladimda. Maddi durum okadar iyi degil ancak ilanlara bakiyirum 2000_2001 model suzuki gsx600r ninja zxr600 lar 9000_10000 hatta 8000 tlye bile var. Benm gt250r i 6000tl ye versem uzerine 4000 lira falan eklesem hayalimdeki 600 cc ye gecis yapabilmis olucam. Tabi bunlar alinmaz diyebiliriz ama insanlar bir şekilde bunlara biniyor kullaniyor. Yani 600cc racing e binmek icin illaki enaz 20000 tl mi vermeliyiz baska oluru olmuyormu bu isin. Okadar verecek param yok ve 250cc motor cok az gelmeye başladı tat vermiyor yani artk. Yada satip motor macerami noktaliycam napsam bilemedim
Reklamlar
-
Konuya hakim olanlar gelecektir fakat ben kendi görüşümü belirtiyim 15 yaşında makinelerin çoğu yorulmuş olur ve problemli olabilir ve size baya sıkıntı çıkarabilir bu yüzden pek yorulmamış makinesi olan tanıdığınız var ise ondan satın almanızı tavsiye ederim hem herşeyi bilindik olur sorunu en aza indirirsiniz
-
şimdi kullanmak istediğin tip motorların 3bilemedin 5 yaşında kini bile vatandaş almaya çekiniyor yani 15 yaşındakş motor senin baya keyfinin içine eder
ama şöyle tuning veya endoru baksan 15 yaşındaki motor alınır
-
Oyle bir tanidigmda yokki iste. Sahibindene falan bakiyorum
-
Kardeş böyle birkaç konu açıldı kimi alma diyor kimisi alınır ama bakımı zor olur usta biri olman gerekir diyor genel okuduklarım böyle bu ara hyo yu ne zaman satacaksın
-
10 yaş üstü motor hele sürat amaçlı makinalar ilan bakılarak tamamen kumar maalesef.2005-2006'nın altına pek inmemek lazım bence.
-
2005 in altindaki 600cc racing lerde 17_18000 den basliyor iste :/ alınıri 20000 tl normalde. Burdan dürüst biri varsa takasa girebilrm benm motorla. 10000 tl ye kadar vericem 2001_2002 suzuki gsxr600 e
-
Her malın bir alıcısı olur, kimi alır kimi almaz. Ama ben kendi adıma konuşayım, ne araba ne motor. 10 km kullanılmış ikinci el bile almam. Ancak ve ancak motorun ilk alındığı tarihten itibaren kimin kullandığını bileceğim, motorun geçmişini bileceğim. Öyle bir ihtimal. Kaldı ki 10 seneyi devirmiş makine loto oynamak bildiğin.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hyosung ile ne kadar tecrübeniz var ? Kaç km yaptınız ?
-
piysada çok elden ele gezen motor bellidir..bunun dışında eskiden olsa eski model motordan korkardım ama artık elimizden her iş geldiğinden midir her yerde bi ustamız olduğundan mıdır 2001-2002 değil 97 model thunderace var gözüm kesmiyor değil diyeceğim o ki alınır ama bişey oldumuilk müdaheleyi sen yapabileceksen al usta usta gezeceksen alma
-
Takasta degerlendirmek istiyorum aslnda ama heranda satabilrm tabi.
-
Özet olarak yazarsam, çöptür.
-
ümitersoy adlı üyeden alıntı
Takasta degerlendirmek istiyorum aslnda ama heranda satabilrm tabi.
Beğendiğim motorun ilanını koy ustalar yorum yapsın böylesi daha iyi her eski motor alınmaz diye bi kural yok Barkın abi bile 97 model motora biniyor
o satsa almayacakmısın misal..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Kumar oynamış olursun bir yerden çatlarsa sapır sapır dökülmeye başlar sürekli sorun yaşarsın onu yaptırırsın başka yer patlar sonunda da çile olur elinden çıkarmak için birisini bulur adamın canını yakarsın olacak olan %80 bu olur.
çok şanslıysan yorulmamış ve fazla hor kullanılmamış bir alet bulursun o zaman fazla sorun yaşamaa bilirsin ama ihtimal düşük
-
Begendigim motor sahibindende 2001 model suzuki gsxr600 mavi beyaz. Telden giriyorumda buraya link atamadim. Bakma imkani olan bakabilrmi yorum icin. Tek o zaten orda hemen cikar
-
ilan numarasını yaz ancak motorun resmine bakarak hiç kimse birşey diyemez anca tanıyor olması lazım
-
-
3 tane 2001 model motor var 3 üde mavi beyaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8702945/detay/
Sana bi favorimi paylaşıyım bu kıyağı herkese yapmam işine yararsa sağlam pazarlık et bunla ..
-
benim akrabam r1 almıştı 2000 model 5 bin tl masraf yaptı gene adam olmadı.
şansına güveniyorsan al
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Evet time_shift linki paylaşmış. O motor iyi anlamissin sagol dostum. Buna bi yorum yapabilrmiyz arkadaşlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)