bozulursa motoru nereden bulacaksın?
wankeller sorunsuzdur ama bozuldu mu motoru genellikle komple değştirmek zorunda kalırlar. haa diyelim tamir edilecek bir arıza ustası kaldı mı?
haa dersen ben Kara Havacılıktan Sikorsky MH60/UH60 ya da donanmadan Sea Hawk ustası tanıyorum eyvallah derim
kolay arıza çıkarmadıkları için artık sadece helikopterlerde ve çok özel araçlarda ( piyasaya değil yani ) wankel kullanılıyor. bir ara mazda rx7 ve rx8 de kullandı. artık o da bıraktı. piyasaya daha eski tek tük imalatlar var sunulan ama kayda değmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
yahu adamlar arızalanırsa tamir edemeyip komple motoru değiştirmek zorunda kalacakları şeyi niye bize satsınlar.
hali hazırda bize geçiriyorlar. wankel olursa biz onlara geçireceğiz. yaparlar mı hiç?
İyi güzel demişsinde ben öğrenciyim bu motorun satıcısı olmam gibi bi durum söz konusu değil şöyle ki sırf ybr almak için 1.5 yıldır para biriktiriyorum satıcısınıda tanımam sadece klasik motor ve arabaları sevdiğim için ilanlarına bakarken gördüm çok hoşuma gitti ve paylaştım ayrıca yaptığım yorumlara bakarsanız fiyatının çok yüksek olduğunu söyledim 4 ay uğraşmışlar kim bile ne kadar çok kâr koymuşlardır üstüne diye de belirttim satıcısı olsam veyahut satan kişinin arkadaşı olsam sence böyle bi yorumda bulunur muyum ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)