Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şu Motorun Güzelliğine Bakar mısınız :)

REKLAM ALANI
    ///MPOWER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan arkadaş sanırım satıcının arkadaşı ve hatta ta kendisi galiba. ilanı güzel ön plana çıkartmış tebrikler
    ilan izmirde ilanı veren kişinin adı onur
    konuyu açan izmirde niki onurhan
    ilginç bir tesadüf
    FBI mode -on-

Valla maşallah hocam günlük hayattada heleki motosiklet üstünde de bu kadar dikkatliyseniz çok sanşlısınız.
    "The Ultimate Riding Machine"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    pulsar 200 NS
    Alıntı ///MPOWER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FBI mode -on-

Valla maşallah hocam günlük hayattada heleki motosiklet üstünde de bu kadar dikkatliyseniz çok sanşlısınız.
    ilandaki bayan gerçekten çok güzel
    www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tarzı hoş, dergide görmüştüm galiba bu motoru ama wankel motorlu motosiklet candır :D
    bozulursa motoru nereden bulacaksın?
    wankeller sorunsuzdur ama bozuldu mu motoru genellikle komple değştirmek zorunda kalırlar. haa diyelim tamir edilecek bir arıza ustası kaldı mı?
    haa dersen ben Kara Havacılıktan Sikorsky MH60/UH60 ya da donanmadan Sea Hawk ustası tanıyorum eyvallah derim
    kolay arıza çıkarmadıkları için artık sadece helikopterlerde ve çok özel araçlarda ( piyasaya değil yani ) wankel kullanılıyor. bir ara mazda rx7 ve rx8 de kullandı. artık o da bıraktı. piyasaya daha eski tek tük imalatlar var sunulan ama kayda değmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wankel motorunu motosiklette kullanmaya devam etmeliler bence. Ustası yok, zahmetli, pahalı da olsa bazı şeyler mantıkla ölçülmüyor :D
    yahu adamlar arızalanırsa tamir edemeyip komple motoru değiştirmek zorunda kalacakları şeyi niye bize satsınlar.
    hali hazırda bize geçiriyorlar. wankel olursa biz onlara geçireceğiz. yaparlar mı hiç?

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan arkadaş sanırım satıcının arkadaşı ve hatta ta kendisi galiba.
    ilanı güzel ön plana çıkartmış tebrikler
    ilan izmirde ilanı veren kişinin adı onur
    konuyu açan izmirde niki onurhan
    ilginç bir tesadüf
    İyi güzel demişsinde ben öğrenciyim bu motorun satıcısı olmam gibi bi durum söz konusu değil şöyle ki sırf ybr almak için 1.5 yıldır para biriktiriyorum satıcısınıda tanımam sadece klasik motor ve arabaları sevdiğim için ilanlarına bakarken gördüm çok hoşuma gitti ve paylaştım ayrıca yaptığım yorumlara bakarsanız fiyatının çok yüksek olduğunu söyledim 4 ay uğraşmışlar kim bile ne kadar çok kâr koymuşlardır üstüne diye de belirttim satıcısı olsam veyahut satan kişinin arkadaşı olsam sence böyle bi yorumda bulunur muyum ?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)