arkadaşlar ne kadar uğraşırsam uğraşıyım motosikletimin arka jantındanki zincir yağlarını geçiremiyorum hangi madde ile geçer bilen varmı yardımcı olursa sevinirim
arkadaşlar ne kadar uğraşırsam uğraşıyım motosikletimin arka jantındanki zincir yağlarını geçiremiyorum hangi madde ile geçer bilen varmı yardımcı olursa sevinirim
Benzin 100% çözüm test edildi onaylandı
Yünlü eski çorap var ise deyme keyfine, yünlü/bezi benzin ile ıslatıp sil, bu kadar, lastiklere bulaştırma diye uyarmaya gerek yoktur herhal.
Mazot ile temizleyebilirsiniz . Jantta kir denen bir şey kalmaz , ilk günkü gibi tertemiz olur .
Motorcu Muhabbeti nde bulaşık süngeri ve şu an hatırlayamadığım bir maddeyle temizliyordu. Videodan daha net bilgi alabilirsiniz, ne kullanıyordu hatırlamıyorum ama boyalı janta benzin zarar vermez mi hocam?
Buralarda veriyorlar..
Ne için alacağınızı söylerseniz verirler.
Bazı yerler benzin vermiyor millet kendini yakar diye
XV
bazı istasyonlar veriyor
bazılarıda ruhsat bilgisi alıp o sekil veriyor.
polis kontrolünde yolda kalmıs araç muamelesi yapıyorlar
Depoyu aç bi boru bul, az hüplet , sür beze-sünegere sil gitsin bu kadar basit
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Zincir temizliğini hangi maddeyle yapıyorsan onu kullanabilirsin. Zincir temizleme spreyleri veya gaz yağı olabilir.
mazotla değilde benzinle temizlesem bi zararı olurmu arkadaşlar ?
jantın sonradan boyalıysa sökebilir, inceltici özelliği var
Ama öle ahım şahım bi zararı yok, zaten az bi sürüp sileceksin
facebook.com/SalcanoMotosiklet
yıllrdır mazot ya da gaz yağı kullanırım hem zinciri hem de jantı temizleyebilirsin hele mazotu bi bezle janta sür çıkan sonuca sen bile inanamazsın
Aynı sorun bende de vardı. Metrodan 8 liraya balata temizleyici sprey aldım. Foş foş sıktım. Ne yağ kaldı ne toz, lastik ilk günkü gibi oldu. Bez felan da kullanmaya gerek yok, sıktığın yüzeydeki tüm kiri yağı uçuruyor. Tavsiye ederim. Bi sonraki İncir temizliğini de bu spreyle yapasım geldi. O ringlere zarar verir mi araştırmam lazım ama.
1 litre gaz yağı alıp diş firçasıyla zinciri temizliyorsun... pırıl pırıl oluyor ..
Temizlik malzemeleri satan yerlerde Asprin diye camsil tarzında bir madde var.Tamamen zararsızdır (Evlerde koltuk lekeleri vs kullanılıyor)ben onu kullanıyorum.Zincir temizliğide dahil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)