Evet yakın arkadaşlarım ve tanımadığım kişilerde aynı eleştiriyi yaptı.Haklılarda özellikle belirttim her zaman böyle sürmediğimi kaldırımlarda mecbur kalmadıkça sürmüyorum yada insanlar varsa girmiyorum.Videoyu çektiğim gün özellikle biraz daha agresif sürüyordum.Daha dikkatli olacağım.Övgüler ve eleştiriler için teşekkür ederim.Bu arada 2011 de ilk motosikletimi aldım.Daha sonra 690 ve 640 motoruna sahip çeşitli supermoto enduro ve naked motosikletlerin sahibi oldum.Sürüş tarzımı geliştiren en önemli faktörün supermoto hayranlığı olduğunu söyleyebilirim.Vakit kaybetmeden teknik becerilerimi bu alan üzerine yoğunlaştırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
Kesinlikle haklısın.Kaldırımlara daha özenli olacağım.Belirttiğim gibi her zaman bu yaklaşımda sürmüyorum motosikleti.Video için girmiş olduğum moddan olsa gerek biraz sınırı aşmış görünüyorum.Eleştirilerin ve yorumların için çok teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
Teşekkür ederim Wolkiie.Bende etkinlikten haberdar olsam ve tanıdığım insanlar orada pratik yapıp insanlara teknik yardımlaşma anlamında destek gösteriyor olsalar da henüz tam anlamıyla katılmış değilim vakit ayarlayıp.Her pazar buluşuyorlar sanırım istanbul parka ulaştığında onları görebilirsin.Tekniğinin gelişmesini istiyorsan pratik kadar teorik araştırmalara da vakit ayırmalısın.Ben ss motosikletleri sevsemde kendime almayı hiç düşünmüyorum.Tarz olarak daha kıvrak ve atik motosikletler ilgimi çekiyor.