Motor ekipmanlarından hiçbirini birbirinden ayıramazsınız ki. Hepsinin ayrı ayrı önemleri var. Sanırım arkadaş bütün korumaları alacaktır ama burda sadece bu ekipmanları merak ediyordur diye düşünüyorum
Motor ekipmanlarından hiçbirini birbirinden ayıramazsınız ki. Hepsinin ayrı ayrı önemleri var. Sanırım arkadaş bütün korumaları alacaktır ama burda sadece bu ekipmanları merak ediyordur diye düşünüyorum
aerodinamik etkisi hakkında bir fikrim yok ama hörgüç yüksek süratli sürüklenmelerde kafanın yukarıda kalmasını sağlayarak kaskın asfaltla temas etmemesini sağlar isterseniz moto gp kazalarına bir bakın ben hörgüçlü model kullanıyorum iki parça tulum ve memnunum
Ben distan giyiyorun belligi (sirtligi) daha iyi oluyor gibi
Değil mafsallı, Dainese'nin en basit dizliği bile rahatsız edip terletiyor beni.
Forumda abuk subuk on yüz bin korumayı büyük bir zevkle takıp hiç rahatsız olmadığını iddia eden insan sayısı beni hayrete düşürüyor.
Rahatsız etmeden rahat kullanacağım bot bulana kadar canım çıktı. Rahat 30 cift denemişimdir. Dizlik artık kullanmıyorum, pantolonların entegre dizlikleri çok daha az rahatsız ediyor çünkü.
Extra belliktir boyunluktur hiç takacağımı zannetmiyorum. Zaten daha ne takanı gördüm, ne de mağazada satıldığını.
Bu dizlikler sürekli bir rahatsızlık hissi veriyor, terletiyor, altaki pantolon kırıştığı için acıtıyor, kaşınıyor vs.
Eğer dizler bükük oluyor ise (ss veya ona yakın) baldırlar uyuşuyor.
Sert olduğu için motoru kavramak zorlaşıyor ve motora temas ettiği yerde bir koruma yoksa (tankpad ya da grip gibi) çizme ihtimali yüksek.
Onun yerine motosiklet pantolonu veya tulum bence daha iyi seçenek.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)