ve beklenen oldu. motorumu bağlattım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kardes cok gecmiş olsun en kısa zamanda moturna kavusmak dileğiyle diyelim. Sanırım A2 ehliyetli birini bulursan motorunu parktan aldırabilirsin ama mahkemenin vereceği para cezasından yırtman söz konusu değil. Allah kaza bela vermesin bunlar gelir gecer üzülme.
-
geçmiş olsun arkadaşım. inan bu ara çok oluyor bu olaylar üzülüyorum.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
geçmiş olsun geçenlerde bende yemiştim ehliyetsizlikten ama motoru bağlatmadım,keişke ehliyetli birini çağırıp alsaydınız motoru...
neyse olan olmuş artık..
sabah sınava giriyorum direksiyon sınavına pazartesi salı gibi de ehliyet elimde olur artık hayırlısıyla deli gibi gezeceğim heryeri:D:D
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
geçmiş olsun bilirim o polisleri çok haindirlerrrr!!!!
-
ehliyetsizlikten 600ytl,peşin ödersen 450 oluyor(15gun süresi var)
ruhsat senin ise problem yok ama başkasının üzerineyse 200ytl ye yakında ondan yiyeceksin...
39/1a.......bu yazı rüyalarıma girdi kaç gün.....
yani bu demek oluyorki boşver motor orda kalsın hiç çıkartma satsan anca o kadar eder zaten eğer km'si yuksekse...
-
peki çıkarmasam cezadan yırtacakmıyım
-
Geçmiş oLsun arkadasım.En kısa zaman da ehLiyet aLmaya bak...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
ilk once kurallara uyacaksin , sana bu can sikintisi yetmistir zaten ..
gecmis olsun bakalim
-
geçmiş olsun...
demek ki benim yaptığım gibi ara sokaklardan şaşmayacakmışsın
ehliyet alana kadar civardaki tüm ara sokaların adlarını falan ezberlerim herhalde
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
iyi, ben de almiim o zaman eylule kadar motor. cunku ehliyet anca gecer elime. yoksa ben de arkadas gibi yaparim.her seyi goze alir cikarim yola. mantigim durur bazen:(
cok gecmis olsun:( cok uzuldum. tahmin edebiliyorum:(
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
gdm adlı üyeden alıntı
ilk once kurallara uyacaksin , sana bu can sikintisi yetmistir zaten ..
gecmis olsun bakalim
GDM arkadaşım. senin motorum yokya hani. o bakımdan sen bilemezsin nasıl bir duygu olduğunu heralde. eğer motorun varsa ve ona birazda olsan ilgiliysen asla yerinde duramayacağına eminim.
-
geçmiş olsun arkadaşım en kısa zamanda ehliyet almaya bak
-
-
geçmiş olsun kardeş ama otoparktan motorunu almasanda o parayı ödeyeceksin ve geciktirme derim.bari katlanmaz.2001 de ben yedim,polis 123 yazdı,sigorta da geçmişti.üzerine binilip 150 metre otoparka götürülen motora çekme parası+otopark ücreti 22 lira aldılar.mahkemede de 192 yedim.3 aylık hapsin paraya çevrilmesi.yani ortalam 350 lira.o zaman bu parayla 2 tane a2 alırdım.dikket etmek lazım...
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
-
Büyük geçmiş olsun....
Önümüzdeki hafta ben de bir Dylan alıcam ama ehliyet Ağustos başında.. Eksik belgeyle yakalanmamak dilekleriyle..
-
gazkesmes adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun bilirim o polisleri çok haindirlerrrr!!!!
Polisler kesinlikle hain değiller bence , Görevlerini yapıyorlar !
Geçen yazdan beri 3 tane ehliyet sınavı oldu . Alsaydınız ehliyeti !
Ben 26 kasımdaki sınava girdim , Aldım A2 yi !
-
Aman , ara sokaklara da dikkat.
Geçenlerde , motorla bodoslama bir ara sokağa girdim...
Tabiki (belgeler tam)..{Bu arada bi hatırlatma , belgeler tam olursa polis durdurmuyor.Ben de anlamadım nasıl bir iştir.}
2 tane ŞAHİN (motosikletli trf. polisi) kenara çekmiş.Gelen motorcuları durduruyor.
Ben önlerinden geçerken , bişey demediler. Sohbet ediyorlardı.
Ben:Abi , iyi nöbetler , kolay gelsin.
Polis:Saol.
Ben:Hayırdır.Buralarda da mı uygulama var.
Polis:Ewet.
Ben:Yaw kaç motor geçer ki buradan.
Polis:Ölee deme sabahtan beri 5 tane yakaladık.
Ben:Wayy bea.
Polis:Tabi , ehliyetsizleri bu aralar iyi avlıyoruz.(Su uyur,düşman uyumaz taktiği )
Ben:İyi bakam , hadi size kolay gelsin.
Polis:Eyw.saol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler