ve beklenen oldu. motorumu bağlattım
Reklamlar
-
arkadaşlar motorumu bu gün aldım. onca işlemlere, git gellere, beklemere rağmen. herşeyden yılmıştım. ama takii motoruma tekrar binene kadar. onun üstünde olunca herşeyden vaz geçtim ve unuttum ne cezası ne ailemden yediğim zılgıt. otopark'a gittiğimde onkadar icim acıdıkı kızımı görünce. sanki bana bakıyordu boynunu bükmüş(direksiyon'u sağa dönmüş). içim parçalandı, sanki beni neden burda bıraktın der gibiydi. şimdi çok ama çok mutluyum ne ödiyeceğim ceza neden başka bşi umurumda. sadece ve sadece motorum.
herkeze göstermiş oldğu ilgiden ve teskinlik verici mesajlarından dolayı teşşekürü bir borç bilirim...
hepinizi seviyorum.....
Reklamlar
-
Super Moderator
Geçmiş olsun, ehliyetini alana kadar artık ara sokaklardan çıkmazsın...
Bir de ödediğin veya ödeyeceğin cezalar toplam ne civarında olacak?
Tekrar geçmiş olsun, umarım bir daha ayrılmak zorunda kalmazsın kızından.
-
152ytl peşin ödedim (ruhsat sahibine gelecek para).
658ytl 36madeden yedim. onun içinde 15 gün süre verdiler 15gün sonunda ister peşin 496ytl ödüyorsun yada birincisi peşin olmak şartıyla 4 taksite böldürüyorsun.
ama gözüm hiç bşiyi görmüyoooorr. boşveeer öderiz nasıl olsa.
kızım hala benimle ya. gerisi yalan....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun ben yeni haberdar oldum
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Super Moderator
Neyse kavuşmuşsunuz ya önemli olan o...
Ama küçük bir Çin malı scooter fiyatı kadar da para çıkarmış cebinden ehliyetsizlik. Dilerim bundan ders alıp ehliyetin ve kızınla keyifli zamanlar geçirirsin.
Cevap için teşekkürler.
-
Hemen ehliyet al bence. Masrafın neredeyse iyi bir japon fiyatına çıkacak. Bugünlerde polisler vızır vızır motorcu arıyorlar.
-
kesinlikle. hemen ehliyet için kendime yakın ve mümkün mertebe ucuz bir yer bakıyorum.
-
Super Moderator
Bir soru daha, canını sıktıysam kusura bakma, gittiğinde motoru sana teslim ettiler mi?
Ehliyeti olan birini istemediler mi?
-
ya ben bakırköy e-5 yanında zaloğlu otopark var orarya görümüşlerdi. motor ordaydı. oraya 3 kişi gittik(ben,aynı suçtan bir başka abi, ve o abinin tanıdığı bir yunus). abi motorunu aldı. sıra bana geldiğinde ben hala a2 ehliyetli birisini bulmaya çalışıyordum. orda güleç yüzlü uzun boylu bi genç var. sağolsun halimden anladı ve ehliyetsiz bir şekilde verdi kızımı bana.
Gerçi orda ehliyetin bi geçerelilğide yokmuş. ehliyete sadece bakıyorlarmış. eğer bir sıkıntı olursa ben kendi ehliyet no.mu yazarım dedi.
allah razı olsun
ve motorumda hiç bir hasar, benzinimde en ufak bir eksiklir, aksesuarlarımda en ufak bir oynama olmamıştı. aldığı gibi geri verdiler motorumu.
-
600 devlete verecegıne keske 300 e ehlıyet alsaydın kardesss
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
-
valla bende yakalanmaktan çok korkuyorum surda sınava gırmeme 2.5 ay kaldı bı yakalanırsam işm yaş valla......
Yeni yine yeniden
-
Geçmiş olsun dert etme arkadaş.Bende de ehliyet yok İnşallah alacağız yakında
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
ya anlamadıgım nokta şu neden ruhsat başkasının üzerine olunca ceza kesiyolar.pekala ben arkadastan motoru aldım ruhsat onun üzerine bana cezamı kesecek bu ne sacmalık ya
-
Geçmiş olsun kardeşim
bir an önce ehliyete yazıl
-
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
titanxxx adlı üyeden alıntı
ya anlamadıgım nokta şu neden ruhsat başkasının üzerine olunca ceza kesiyolar.pekala ben arkadastan motoru aldım ruhsat onun üzerine bana cezamı kesecek bu ne sacmalık ya
Arkadaşım bende sana katılıyorum benin A2 ehliyetim var motorumun ruhsatı başka birine ait böle bir durumda motor başkasına ait görünüyor tabi parasını ben ödeşim kullanma hakı bana ait ama resmi olarak motor başkasına ait böle bir durumda ceza yermiyim..
konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşar lütfen cevap yazalım..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
-
gecmiş olsun arkadaşım ya keşke ara mahallelerden çıkmasaydın ama olan olmuş artık cana gelmesin :(
-
Arkadaşlar yazıyoruz soyluyoruz bu seneki Polislerin Motor avı resmen başlamıştır. Eksik gedik gezmeyin. Sordum geçen polisle ayak üstü muhabbet
ayıklıyacağız bilmem kaç bin tane motor satılmış çeyreğinde belki ehliyet var diyor buda her 10 motorcudan 7 si ehliyetsiz demek.. Para demek ...gelir demek.. Türkiyede bütçe açığı hiç bir zaman bitmez açığı kapatanlardan olmayınız...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler