Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ve beklenen oldu. motorumu bağlattım

REKLAM ALANI
    ozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 (2006)
    Geçmiş olsun, ders olmuştur umarım... ben ehliyeti almama bi kaç gün kala yedim cezayı 450 adliyeye 50 YTL çekme ücreti 6 YTL otopark bide arabayla dolaşıp harcadığın benzin/mazot ve Zaman da cabası. motoru da 650 ye verdim ölü fiyatına kimse almıyodu sinir oldum arkadaşıma heba ettim gibi bişi oldu (Motor: 96 honda titan, 1300 YTL aldım 2005 de...)
    O.Z.Y.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı
    Polisler kesinlikle hain değiller bence , Görevlerini yapıyorlar !

Geçen yazdan beri 3 tane ehliyet sınavı oldu . Alsaydınız ehliyeti !

Ben 26 kasımdaki sınava girdim , Aldım A2 yi !

Mengu16 haklı, hem suçlu hem de güçlü olunmamalı.

EsmeRKadiR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun

Allahım sen yardım et tüm ehliyetsizlere...!!!

Yau alana kadar yakalanmasak bari...Neyse borç harç bi ehliyet almak lazım...Kardeşim bu motor illetide öle durduğu yerde durmuyorki insanın kanı kaynıyor makineyi gördükçe...Motor kenarda yatarken ben otobüse yada arabaya nasıl bineyim bu trfik şartlarında...Yok yok ehliyet almak şart oldu artık...600 ytl yau ciddi rakam...
    Umarım haklı çıkmazsınız çevrem... :)

Motosikleti
    NS300 Forza
    Alıntı Huckle adlı üyeden alıntı
    Büyük geçmiş olsun....
    Önümüzdeki hafta ben de bir Dylan alıcam ama ehliyet Ağustos başında.. Eksik belgeyle yakalanmamak dilekleriyle..

Arkadaşım sakın böyle bir hata yapma bence. Polisler sonuna kadar haklılar. Bende ehliyetim olmadığı halde motor aldım ve insan binmeden duramıyor. ben kesinlikle E5 gibi ana yollarda kullanmıyorum sadece mahallede biraz biniyorum aksamları. Aslında binmiyorum. Motoru kullanamadan beklemek çok zor bir durum. Herkese önce ehliyet almalarını tavsiye ediyorum. Eskidendi o ehliyetsiz dolasmalar falan artık bu konuda taviz yok.

Bu arada 1 temmuzdaki sınav da 8 temmuza ertelenmiş KPSS sınavı var mış o gün. Ehliyetsiz arkadaslara duyurulur.

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Ehliyetsiz sürmeyin siz de. İyi olmuş çevirip bağladıkları, hiç kusura bakmayın. Önce kurallara uymak lazım. En basiti ehliyet kuralına uymayan başka kurallara nasıl uyacak?
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

desertnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    ders olmuştur umarım
    [SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Istanbul gibi bir yerde yapmazdim bu hatayi gecmis olsun.Ben Antalyadayim ehliyetimi alana kadar otobana bile cikmak istemiyorum.Kimin ne zaman karsina cikacagi belli olmaz.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Hurricane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun Zs150-19 Cruiser
    Çok geçmiş olsun kardeş. Benimde ehliyetim yok, şimdi almak istiyorum taaaa temmuzu beklemek zorunda kalıyorum. Ne olurdu aralara bir sınav daha sıkıştırsalardı.
    Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...

motodevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    pfff icim sıklıyor bedede ehlıyet yok ama bınmeden duramıom munubus yolunda bınıom orda polis olmuo yazıldık kursa ama temmuza kadarda ben motora motorda bana bakamaz bınmem lazım üfff cok kotu bisey bu

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    üzücü bi durum.ama görünen köy kılavuz istemez demişler.bilinçli olmak zorundayız.ehliyet yoksa motorda yok.polisler sadistmiki ceza kesince zevkten 4 köşe olsun. ehliyetsiz bir kişi gelip size çarpsın bakalım , veya bi tanıdığınıza.hemen sinirlenir " ehliyeti bile yokmuş ..... " deriz.... ne bizim nede başkasının canı 2. sefer yanmasın.
    geçmiş olsun...

serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    geçmiş olsun önce ama...
    kendi düşen ağlamaz......
    [FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    geçmiş olsun demicem çünkü bile bile çıktın ama motoruna üzüldüm neyse
    herşey kısmet daha beterde olabilirdi ya ehliyetsiz kaza yapsaydın ve birini
    yaralasaydın hayatında daha mutlu olamazdın

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    güzel abim neden ehliyet almıyorsun kiiii.... şimdi yapacağın masraf ehliyetin fiyatını 2 katı olacak ne güzel motorun varmış caf caflı hemde... diyecek bişey bulamıyorummm
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    Geçmiş olsun. Aman ehliyetsiz kullanmayın aynı yerde bende çevrilmiştimsertifika vardı ehliyet yoktu ama yırttım işte.

Esas allah korusun bir yaralanmalı kaza olursa başın daha beter derde girer aman dikkat.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Geçmiş olsun" lafı bu durum için yersiz .Bu laf bir kaza bir üzücü durumda engellenemeyecek bi şey için kullanılır burda ise durum bile bile lades..Zaten kendide demiş sonunda beklenen oldu diye ..

aşagıdaki linkte bu andan sonra yapman gerekenler yazıyor oku bir

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8952
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    BBRR gonderdıgın lınk e baktım scooter hurdalıgı gıbı...
    arkadasın durumu ıcın soylıyebılecegım tek sey.....
    kendi düşen ağlamaz..!! ehliyetim yok diyorsun oyleyse trafiktede yerin yok.!!
    ____it's my life_1982____

utkanizmit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs

geçmiş olsun

valla inan bende motoru alalı 1 hafta oldu ve ehliyetim yok. istanbulun nerdeyse gezmediğim yeri kalmadı. sanırım çevre yollarında güvenlik şeridine fazla yaklaşmamak gerekiyor. genelde orda çeviriyor çünki motorizeler. neyse geçmiş olsun. ya hani yasa çıkıyordu yok efendim 150 cc'nin altı herhangi bir ehliyetle kullanılacak felan diye. varmı bilgisi olan .?

kardeş çok geçmiş olsun artık 800 lirayı mecbur gözden çıkarıcan allah sabır versin e motorize ekip sen ehliye yok deyince ne yaptı direk gel benlemi dedi?
    Kask tak!

motodevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    ne diyebılır abi gel bi caybahcesınde cay ıcelım sona mı otoparka gıdelım dıcek adam bıkmıstır habire ehlıyetsız surucu yakalamaktan

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Geçmiş lsun arkadaşım. Bugünlerde çevirme çok var. Motorlar ucuzladı ve herkes 1-2 bin liraya motor alıp kendini sokağa atıyor. Kazala ve motorlarla yapılan kağkaçlarda arttı. Birde sonuçta bu iş için ödediğin para cezası verdiğin vergiden fazla. Hükümet için iyi bir kazanç kapısı. Yani nereden bakarsan bak bu tip vakalar artarak devam edecek gibi.

Bende bugün direksiyon sınavına girdim. Hiç işimi şansa bırakmadım. Zaten bahtsız adamındır kesin daha garajdan çıkarken alırlar motoru eliimden dedim. Öyle 2-3 aydır bekliyorum.

önce ehliyet sonra motor!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler