Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT 250 çıkacak mı?

REKLAM ALANI

Öncelikle merhaba, ben de motora yeni başlayacak olanlardanım. 125lik motor alıp kısa bir süre sonra cc yükseltmek isteyeceğimi düşünerek 250cclik bir motorla başlamak istiyorum. Naked motorlar, özellikle de Yamaha MT serisinin tarzı çok hoşuma gidiyor. Merak ettiğim konu yamahanın gündeminde(2-3 yıl içinde) MT serisi için 250cclik motor çıkarma fikri olup olmadığı. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevivnirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    trolün ağa babası

E-TEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke200
    Valla bu r25 ın motorunu şanzıman ını mt 25 diye bir modele koysa ben de alırım,çünkü ss herkezin tarzı degil

[QUOTE=Macit250;3531521]trolün ağa babası[/QUOTE
    Niye trol :D

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı E-TEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bu r25 ın motorunu şanzıman ını mt 25 diye bir modele koysa ben de alırım,çünkü ss herkezin tarzı degil
    r25 al, karenajları sök, gidonu değiştir, al sana mt25.
    ugurcan88 bunu beğendi.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    2-3 yıla kim ölee kim kalaa

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Biliyorsunuz R25 avrupa ve amerikada r3 adıyla 320 cc lik versiyonla satılıyor.

Mt serisi daha çok zengin pazarlara hitap ettiğinden dolayı mt nin küçüğünün 320 cc olarak çıkma olasılığı daha fazla. ama mt-25 olarak da 250 cc lik çıkması önünde engel de yok. hindistanda büyümek isteyen yamaha açısından.

Fabrika evraklarında böyle bir belgeye ulaşmıişlar. endonezya fabrikasının bu modeli üretme olasılığı yüksek. olursa seneye şubat ayında piyasaya gelebilir.

Kaynaklar:

http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=1368
    http://www.visordown.com/motorcycle-...ear/25769.html

knnder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 Ns
    Bu sene zor resmi aciklama yok o yuzden alternatif kawasaki z250sl

Alıntı knnder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sene zor resmi aciklama yok o yuzden alternatif kawasaki z250sl
    İşte z250sl de benim pek hoşuma gitmedi açıkçası karenajlı modeli daha çok hoşuma gitti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biliyorsunuz R25 avrupa ve amerikada r3 adıyla 320 cc lik versiyonla satılıyor.

Mt serisi daha çok zengin pazarlara hitap ettiğinden dolayı mt nin küçüğünün 320 cc olarak çıkma olasılığı daha fazla. ama mt-25 olarak da 250 cc lik çıkması önünde engel de yok. hindistanda büyümek isteyen yamaha açısından.

http://www.motoron.com.tr/tema/userf...ges/MTN250.jpg

Fabrika evraklarında böyle bir belgeye ulaşmıişlar. endonezya fabrikasının bu modeli üretme olasılığı yüksek. olursa seneye şubat ayında piyasaya gelebilir.

Kaynaklar:

http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=1368
    http://www.visordown.com/motorcycle-...ear/25769.html
    Umarım üretilir ve Türkiye pazarına sunulur. Teşekkürler bilgilendirme için.

mt-250 güzel olurdu benim beklentim yzf-125'de 250 cc olsun daha iyi olur diyordum taki r25 13.500'le çıkana kadar.

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Mt 250 gelene kadar pulsar a devam.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

Motosikleti
    :(
    Bekliyoruz inşallah Yamahalı abiler bi güzellik yaparlar

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Avrupa'da MT-03 olarak cikacak (ultra salakca bir adim, ama netlik kazandi resmen MT-03 olarak piyasaya cikiyor, 660lik efsane MT-03u tarihe gomerek).

Ve evet bize de MT-25 olarak gelecek endonezyadaki gibi, R25 blogundan kotarma, MT(master of torque) ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bir motor blogu ile.
    Green Arrow bunu beğendi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avrupa'da MT-03 olarak cikacak (ultra salakca bir adim, ama netlik kazandi resmen MT-03 olarak piyasaya cikiyor, 660lik efsane MT-03u tarihe gomerek).

Ve evet bize de MT-25 olarak gelecek endonezyadaki gibi, R25 blogundan kotarma, MT(master of torque) ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bir motor blogu ile.
    Ya gerçekten nasıl böyle bir iş yapıyorlar benim kafam almıyor. Naked motor zaten rüzgar direnci olmayan genelde 0-120 aralığında eğlence ve tat veren motor yapısına sahip oluyor. Bu adamlar o motora gerçekten bir ayar yapmaz ise resmen müşterinin zekasıyla dalga geçmiş olurlar. O kadar devir çeviren ve maksimum performans tork değerlerini sınıfında en geç veren motoru çıplak olarak piyasaya sunmak hakikaten salaklık. Umarım beygiri törpüleyip düşük devirde gelen yüksek torklu bir ayar sunarlar.

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    yamaha showromdaki beyfendi ile görüştüğümde 2016 nın 6. ayından sonra türkiyede dedi.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya gerçekten nasıl böyle bir iş yapıyorlar benim kafam almıyor. Naked motor zaten rüzgar direnci olmayan genelde 0-120 aralığında eğlence ve tat veren motor yapısına sahip oluyor. Bu adamlar o motora gerçekten bir ayar yapmaz ise resmen müşterinin zekasıyla dalga geçmiş olurlar. O kadar devir çeviren ve maksimum performans tork değerlerini sınıfında en geç veren motoru çıplak olarak piyasaya sunmak hakikaten salaklık. Umarım beygiri törpüleyip düşük devirde gelen yüksek torklu bir ayar sunarlar.
    Yamaha'yi ben tanidim biraz son 2 senede. Bunlar ticaret olarak bakiyorlar bu ise. Ne kadar motosiklet tutkusu on planda lanse edilmeye calisilsa da, 250cc segmentinde cok ciddi basarilar yakaladilar ve cok masraf etmeden oradan ekmek yemeye devam etmek istiyorlar. Teoride zekice ve uygun gorunse de en azindan biraz motosikletle ilgili teknik bilgisi olanlar icin cok asagilayici bir durum bence.

Buradaki cin fikir de suradan geliyor iste: Ybr motoru ile MT-125 yaptik, R25 bloguyla MT-25 de mi yapmayak?
    potasyum ve teodor bunu beğendiler.

E-TEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke200
    Green arrow süper ötesi bir yorum.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    mt25'in motoruna ayar çekeceklerini sanmam; motor şu anda Endonezya'da satışta değil mi zaten? Olsa olsa en fazla abs eklerler ki o da uzak bi ihtimal.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)