R25 mi CBR 250 mi Ninja 250 SL mi
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
MT-07 orjinal egsozun fiyatını bir sor istersen...yanlışım yoksa ya 4000 bin ya 5 bin lira...birinden biri...Yamahanına bu konuda affı yok...
kaynak makinesi kullanırız 2 elektrota bitiririz işi, 4 bin 5 bin ne biçim fiyattır öyle
Reklamlar
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Keske cbr250yi almayip 3-4ay daha bekleseydimmm diye kafamı yedim :((((((((((( cik guzel motorlar cikmisss!!!!!!!!
yeni cbr250 gerçekten şık makine yalnız
skolyusk adlı üyeden alıntı
Yzf r25 nisan başı gelecekmis ayrıca fiyat garantisi yok dendi fiyat artabilirmis
overspeed adlı üyeden alıntı
Hangi bayiyle görüştünüz?
Ben Ankara baydar ile görüştüm aynısını dediler, 500-1000tl eklenicek muhtemelen fiyat garantisi yok diye.
Bana çok saçma geldi ilk parti malı bile lansman fiyatından vermiyceksen ne anladım ben lansman fiyatından.
Beyler bu geyikler satışları gazlamak için millet saldırsın diye yapılan esnaf ayakları, mt-07 ye 1 seneyi geçmiş 1.350 zam yapılmış.
inanmayın bu safsatalara.
14.500 -15.000 olursada almayın nedir yani, ne bu panik motora zam gelirse almayacak duruşu sergilemek lazım, mal elde patlar.
kazıklandığımı kötü niyeti hissediyorsam 500 tl için bile o motoru almam
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
yeni cbr250 gerçekten şık makine yalnız
Beyler bu geyikler satışları gazlamak için millet saldırsın diye yapılan esnaf ayakları, mt-07 ye 1 seneyi geçmiş 1.350 zam yapılmış.
inanmayın bu safsatalara.
14.500 -15.000 olursada almayın nedir yani, ne bu panik
motora zam gelirse almayacak duruşu sergilemek lazım, mal elde patlar.
kazıklandığımı kötü niyeti hissediyorsam 500 tl için bile o motoru almam
Motorumu begenmiyor degilimde ) digerleride gözümü aldı ölmessek ilerde degistiririm ) artik
-
eğer fiyatlarda oynama yapılırsa bence o motordan uzak durulmalı çünkü fiyatı geçirildiği halde ses çıkarmassak bu işde cbr250 ye döner geçir fiyatı nasıl olsa mecbur alacaklar eli kolu rahat durmassa o ürün isterse altından olsun sen bana 13.500 diyecen gelecem tükkana 14500 oldu kardeş ne alacam bende işine bak hemşerim. gider yine çinliye binerim capon kendine başka yoluncak kaz bulsun.
-
moturmotur adlı üyeden alıntı
eğer fiyatlarda oynama yapılırsa bence o motordan uzak durulmalı çünkü fiyatı geçirildiği halde ses çıkarmassak bu işde cbr250 ye döner geçir fiyatı nasıl olsa mecbur alacaklar eli kolu rahat durmassa o ürün isterse altından olsun sen bana 13.500 diyecen gelecem tükkana 14500 oldu kardeş ne alacam bende işine bak hemşerim. gider yine çinliye binerim capon kendine başka yoluncak kaz bulsun.
Aynen kardeşim katılıyorum
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Ben ne yapayım 10.500 e sym wolf aldım her gün sorun yaşıyorum Geçen sene çıksaydı ya şu modeller
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Ben ne yapayım 10.500 e sym wolf aldım her gün sorun yaşıyorum
Geçen sene çıksaydı ya şu modeller
Keşke 2.EL inazuma alsaydın
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Keşke 2.EL inazuma alsaydın
Kafamın dikine gittim ondan.. Bizim millette kendi malını öve öve bitiremez ya.. Baktık millet iyi demiş gittik aldık.. Japonlar-BMW-Ducati dışına pek çıkmayı düşünmüyorum hayatım boyunca..
Para işini bir çözsem versys 650 üzerine atlayacağım..
Neyse konuyu dağıtmadan son noktayı koyalım.. 13.500 tl ye r25 almayanı döverler bence.. İlk motosiklet için hadi sıkıntı da 2. motosiklet olarak kaçırılmaz..
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Kafamın dikine gittim ondan.. Bizim millette kendi malını öve öve bitiremez ya.. Baktık millet iyi demiş gittik aldık.. Japonlar-BMW-Ducati dışına pek çıkmayı düşünmüyorum hayatım boyunca..
Para işini bir çözsem versys 650 üzerine atlayacağım..
Neyse konuyu dağıtmadan son noktayı koyalım.. 13.500 tl ye r25 almayanı döverler bence.. İlk motosiklet için hadi sıkıntı da 2. motosiklet olarak kaçırılmaz..
Senin gibi kendini eleştiren çok az kardeşim tebrik ederim seni!
-
Ben Yamahara R25'i seçtim. Kısmetse bu hafta kapora vereceğim. Fakat Şu anda en mantıklısı aslında Ninja 250SL. En nihayetinde bunlar .25 litrelik küçük motorlar. Yarış motoru ruhu taşısa ne taşımasa ne, zaten hepsi 100-110 yapıyor ki bu da yeter. Bağırta bağırta 150-160 yaptırsan ne olur bu motora. Ben Honda'nın tasarımını beğenmiyorum. ve Fiyatı da o tasarım o malzeme kalitesine yüksek buluyorum. Mantık Ninja250SL der. Gönül R25 ister R25 için bir diğer neden de sattığımda iyi kötü üstüne 3-5 eklediğimde Mt07 ya da SportTouring ya da enduro alabileceğim değere yakın olması. Satarken en gözde sınıfta en iyi motor olması da etkileyecektir diye düşünüyorum.
Tabi şu AEA incelemeyi bitirseydi iyi idi.
-
benelli bn 302
-
codeprof adlı üyeden alıntı
Ben Yamahara R25'i seçtim. Kısmetse bu hafta kapora vereceğim. Fakat Şu anda en mantıklısı aslında Ninja 250SL. En nihayetinde bunlar .25 litrelik küçük motorlar. Yarış motoru ruhu taşısa ne taşımasa ne, zaten hepsi 100-110 yapıyor ki bu da yeter. Bağırta bağırta 150-160 yaptırsan ne olur bu motora. Ben Honda'nın tasarımını beğenmiyorum. ve Fiyatı da o tasarım o malzeme kalitesine yüksek buluyorum. Mantık Ninja250SL der. Gönül R25 ister
R25 için bir diğer neden de sattığımda iyi kötü üstüne 3-5 eklediğimde Mt07 ya da SportTouring ya da enduro alabileceğim değere yakın olması. Satarken en gözde sınıfta en iyi motor olması da etkileyecektir diye düşünüyorum.
Tabi şu AEA incelemeyi bitirseydi iyi idi.
Bence görüntüde önemli bir cok makineden daha güzel duruyor.. Birde şunu anlamıyorum abi aea iyi derse iyi kötü derse kötümü oluyor bu makineler bence her bireyin tatmin olayı farklıdır abicim sedece malzeme ve işçilik hakkında bireysel öz eleştiri yapmak doğru olur gücü iyi kötü demek doğru değil
-
her türlü cbr yine en çok piyasaya hakim motosiklet olacak. yamahalar anca ikinci elde can bulur ancak o da ölücülere kalır.
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
her türlü cbr yine en çok piyasaya hakim motosiklet olacak. yamahalar anca ikinci elde can bulur ancak o da ölücülere kalır.
Aynen kardeşim bana da öyle geliyor.Benimde hevesim kırıldı açıkçası bayi ile konuştuktan sonra telefonda beni biraz sanki küçümsedi ama bilmiyor ki ben 1.81 boyundayım ve 120 kiloyum
-
Yamaha R25; piyasaya iyi fiyatla girdi ama bu fiyatı değiştirir. fuardan sonra beşyüz beşyüz koyar 15.000'e dayar artık.
Honda'nın fiyatlarında indirime gitme ihtimali bana göre sıfır. Bu emperyalistler kendi aralarında gayet güzel anlaşırlar. 'Rekabet olur, biz de faydalanırız' düşüncesinde olanlar hayal kırıklığına uğrayabilir. Umarım ben yanılırım.
-
Maslak adlı üyeden alıntı
Bence görüntüde önemli bir cok makineden daha güzel duruyor.. Birde şunu anlamıyorum abi aea iyi derse iyi kötü derse kötümü oluyor bu makineler bence her bireyin tatmin olayı farklıdır abicim sedece malzeme ve işçilik hakkında bireysel öz eleştiri yapmak doğru olur gücü iyi kötü demek doğru değil
Bu olaya pek katılmıyorum işte.. AEA CBR 1000RR gibi bir makineyi hakkıyla kullanabilen biri.. Aynı zamanda eli az buçuk teknisyenliğe de yatkın.. 3 günlük motorcular çıkıp kendi motorlarını övüyor.. Burada bilen kişiye ihtiyaç var.
Kaçımız amortisör konusunda AEA kadar bilgili olabiliriz? Mesela mt-07 nin uygun fiyatlı olmasının sebeplerinden biri amortisörden kırpılmış olması.. Mt-07 sahiplerine sorsak kaçı bunu bilir veya söyler? Bende dahil çoğumuz grenaja iki tıklatıp bu iyimiş demekten öteye gidemeyiz..
Kendi motorumdan örnek vereyim wolf 250 için test bile etmem bu motosikleti dedi.. Wolf sahipleri çıldırdı bu kadar güzel motosiklete nasıl der diye.. Evet wolf f/p olarak kötü bir motosiklet.. Ancak bunu sahipleri ya söylemez ya da anlamaz.. Bir tarafta ya ilk ya ikinci motoru olan kullanıcı diğer tarafta pist kullanıcısı..
Ancak AEA tam tarafsız mı derseniz KTM için değil derim çünkü her yere o götürüyor.. Ancak Suzuki-BMW-Kawasaki-Honda falan incelediğinde güvenirim..
-
R25 iyi bir fiyat avantajıyla geliyor, umarım bu fiyatlandırma yaz başlarına kadar devam eder
-
fiyat sanırım fuardan sonra 14500 olcakmış sebebide hem lansman bitimi hemde 13.500 e verilecek motorların 2014, 14500 e satılan motorun 2015 olması gibi birşey varmış
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
fiyat sanırım fuardan sonra 14500 olcakmış sebebide hem lansman bitimi hemde 13.500 e verilecek motorların 2014, 14500 e satılan motorun 2015 olması gibi birşey varmış
Mantıklı ama 2014 r25 de olsa fiyat yine iyi gibi
-
03 Şubat 2015, 18:30
Hey yavrum be ne uzadı bu mevzu böyle keske önlerden yer kapsaymışım şimdi nette r25 yorum yazanı google hoca efendi buraya atacak tüh beee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)