Volkan ben ne dedim 13000-13.750 arasi olacak dediydim kimse ihtimal vermemişti. Tahminin tuttu.
Bu üstündeki lastikler ve sonrasında zam ile satışıa 15.000 TL gibi bir fiyatla devam edicek. Mesajım dursun hatırlatırım
Arkayı dörtleyelim beyler ama aa yer var burda sıkışıyoz ya.
Barkın ın instagramdaki videoyu gördükten sonra içime doğmuştu bi kaza çıkacağı. Daha rodajdaki irc lastikli makineyle nereye gazlayacak acaba diye merak ediyordum düşmese iyi bari derken cevabını aldım. Inşallah önemli birşey yoktur hem kendisinde hem motorda :D
Fiyat gerçekten beklediğimden iyi çıktı. Fuar sonrası zam gelecek olsa bile, Irc lastik olsa bile bence 250 cc sınıfına Ninja250SL'den sonra feci kılçık attı Yamaha. Ben şahsen 15 bin'den aşağı gelmez diyordum.
Hyosung ve eski kasa Ninja'ları fazla göremeyeceğiz artık yollarda sanırım :/
yaza 14-15 yaparlar almak lazım aslında,güzel bir giriş seviyesi makine gerçekten.
mart başı tahmini %10 bindirirler. Honda Her sene öyle yapıyor :D
Lastikler hariç herşey çok iyi
motoru zorla 15 16 bin yapacaksınız niye zam yapsınki bu sezon bu parayada kurtarır altı üstü 250 cc maliyeti neyki
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Geçen yıl mt 07 ile honda'ya nal toplattı.
Bu yılda 250 cc kategorisinde, en çok satan honda'ya bir aryu ken vuruşu ile nakavt etti.
Honda bunu çoktan haketti. Yamaha'yı kutlarım. r25 alıcak olanlarda, kazasız belasız motorlarına binmelerini dilerim...
Aldım gitti. Satılık ırc lastik hic kullanılmamıstır. :D
Su anda Kibris'ta lansmandayim. Buyukce bir karting pistinde motora binme şansim oldu. Lastikler bence cok kotu degil, Barkin'in sanssizligi pist yanindaki alanlarin karting arabalari kestirme yaptigindan cok kaygan hale gelmesi olmus bence.
Motoru begendim, oncelikle govdesi gercekten buyuk bir motor edasi ve boyutlarinda. İki silindirli motorun ilk devirleri cok vahsi degil, bu sayede hem insani korkutmuyor, hem de onu arkasi fazla oynamiyor. Ote yandan devir yukseldikce gercekten spor bir motor havasina burunuyor. 7-10 bin devirler arasi istekli bicimde dolasmasi ve yuksek devirlerde iyi gitmesi bakimindan bana R6'yi animsatti.
Koltuk konforu, ergonomisi cok guzel. Gercekten begendim. Duz giderken ani ve keskin frende on lastigi kaydiramadim, belki pist asfaltindandir. Virajlara yaklasirken on frenin gucunu cok begendim, Rc serisinin aksine iki parmakla tutuldugunda bile cok iyi is cikariyor.
Gostergenin yazilari kocaman ve cok kaliteli duruyor. Vites gostergesini begendim. Oldukca buyuk ve rahat takip ediliyor.
Nesini begenmedim? On maşa daha cok konfora yonelik ayarlanmis, pistte biraz daha sert olmasini isterdim. Tahminen sehir icinde daha iyi hissettirecektir.
Fiyat 13.500 tl, evet. Subat ayinda dagitim ve satisina baslayacaklarmis. Cok satmayi dudunduklerine gore tedarik sikintisi olmayacak, daha ucuza almak isteyenin acele etmesi yerinde olur diye dusunuyorum.
S.
Hocam ilk sayfada "Dolgun süperstarın görünüme sahip. Alçak selesi sayesinde kısa boylu özellikle rahat oturuşlu, ince deposu ile kadın motosiklet severlerin de rahat edebileceği bir model olmuş." diye bir yazı var benim korkum şu oldu bu motor da z250 gibi tıfıl mı? Benim boyum 186 kilom 90 kendimi doğal olarak kawasaki üstünde hayal edemiyorum bu motor içinde aynı şeyleri söyleyebilir miyiz yoksa kaslı iri bir motor mu?
Honda buradan kendine iyi bir ders çıkarır umarım. açıyoruz bakıyoruz honda 200 200 zamlamış iki ayda bir, artık anlar cbf nin cbr nin o parayı haketmediğini. helal yamahaya 250 motor alacak olsam düşünmem yamaha derim kawasaki de iyi hoş aea göre ama you tube de yamaha r25 biraz daha hızlı gibi. ama kesinlikle sıfır cbr alınmaz bu saatten sonra.
artık dünya büyüdü pazarlar küçüldü başı kasketli memmed ağalar yok herkes millete ne sattığını bilecek. öyle piyasada tekim diye yumuşak yumuşak zamlarsan, değer firmada fiyatı böyle yapar parayıda götürür.
birde şu kawa servis ağını yaygınlaştırsa çok güzel olacak.
ZEMHERİ!
onu bunu bilmem fakat honda bu sene kabusu yaşayacak
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)