Çok iyi fiyat. Bu fiyata iyi satar.
Çok iyi fiyat. Bu fiyata iyi satar.
Kimse ybr espirisi yapmayacak mı derken ?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Elinde nakiti hazir olan icin kacirilmayacak firsat, en kisa zamanda gercek satis fiyatina cekerler
"Altın Elbiseli Adam’dan yorumlar ulaşmaya başladı:
Fiyatı 13.500TL. Diğer rakiplerine göre çok devirli ve modifiyeye çok açık.
Eski 2 silindirli Kawasaki Ninja 250’den de iyi gidiyor.
TMF 250cc’de iddialı, irice bir motosiklet."
Kendi sitesinden alıntıdır.
Çok iyi fiyat.
F/P oranı en iyi küçük Racing
Yamaha yi tebrik ederim.
Yamaha R25'i 13500 tl ye getiriyomuş hocam.
Ahmet ÇAKAR:
- Yamaha adamdır )
Aman tanrım didim mükemmel bir fırsat fırsat...
Eğer cidden 13.500 den çıkarıp ard arda zam uygulayıp 15 e getirmezlerse , şimdiden alacak birsürü kişiye hayırlı olsun
Arkadaşlar satılık tvs apache yeni kasa temmuzda alındı üstünde 600 gaymelik michelin lastik var fiyat 4500 arayın görüşelim (satış sebebi r25 alcam ben yaaaaa)
Arkadaşlar 13,500 fiyatı çok indirimliymiş gibi bu kadar tepkiyi anlamadım. Kawasaki ki bence marka olarak yamahadan üstündür Ninja 250 için 4,400 € yani 11,800 TL fiyat koymuş hadi kur farkı filan 12,000 TL olsun. CBR250 nin fiyatı lansman falan hikayeleri olmaksızın 13,500 TL. Yani benim fikrimce hiç öyle oha, vay be bedavaymış gibi söylemleri hak edecek bir fiyatta değil.
bu motoru bu fiyata satarlarsa show yapar herifler :D ama şaşırmamda bu fiyata bu motor çıkarsa çnü mt07 leri 20.000 e sattılar. sadece lastıkler irc ise gerçekten üzerine 1000 tl ekleyin değiştiriceksiniz sonucta...
Artık piyasayı yzf r25 ile kawasaki ninja250sl sallar
R25 hakikaten herşeyiyle çok karizma bir motosiklet acaba kimler sahip olacak.
Rakiplerini yalan edebilecek bir fiyat, fuardan sonra zam, zaten artık normal oldu.
Bekleyenler kaçırmasın bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)