Çorum Osmancıkta ki bayi ile görüşmemde fiyatın kesin olmadığı, bize herhangi bi bilginin verilmediği söylendi.Bu ne demek oluyor...
Çorum Osmancıkta ki bayi ile görüşmemde fiyatın kesin olmadığı, bize herhangi bi bilginin verilmediği söylendi.Bu ne demek oluyor...
Ben Tokatlıyım Tokatta MALESEF Yamaha bayisi yok.En yakın Çorumda olduğu için orayla irtibata geçtim.İstanbul da bir bayi ile konuştum ama ilk partinin tanıtımdan 1 ay sonra geleceği söylendi.Nakliye filan o kadar bekliyemem...
Fiyat belli arkadaşlar, o bayiler biraz bilgili güncel olsunlar bence
Ankara Baydar ve İstanbul Tuna sahibindene ilan koymuş yakında geliyor diye.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98919965/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98925836/detay
Gene aynı hikaye olacak galiba 10-15 motor getirip sonraki partiyi 15000 den çakarlar.
Bende ismi lazım değil bir yeri aradım zaten talep çok yetmeyecek gibi falan filan dedi artist artist konuştu ! yada bana öyle geldi.Neyse fuarda görüşürüz dedim kapattım.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Aynı şekilde bende bu motora niyetleniyorum bugün bi kaç yeri aradım hayvan gibi davranıyorlar.Hadi yoğunluk var filan dicem yaz sonu mt-07 için aramıştım aynısını yaptılar.Kaç senedir hondadan alış veriş yapıyorum geçen sene kuzene öyle bi motor bakalım dedik cb 125lere ellerinde yoktu çıktık bayiiden kendileri bir hafta sonra aradılar iyi günler, nasılsınız motoru getirdik gelip bakmak istermisiniz diye daha sonra onun yerine gidip cbr 250 aldık telefon numarası bile bırakmamıştık biz halbuki daha önce alışveriş yaptığımda işlemler için vermiştim ordan bulmuşlar yine başka bir arkadaşıma cbr 125 aldırdım aynı bayiiden (db honda) ben kendim cbr 250r daha sonrasında crf 250l aldım.Servis deseniz gidiyorsunuz ilgileniyorlar adamlar sabırla herşeyi dinliyorlar hallediyorlar.Satış temsilcileri isminizi hatırlıyor hal hatır soruyorlar.İnsanın hoşuna gidiyor.Neyse istanbul anadolu yakasında servisi olan düzgün bi bayii tavsiye edebilecek var mı yamaha için...
............
Evet 150-250 ccde 4 tane motosiklet eskittikden sonra ilk büyük motor honda cb 650f alıcakdım hatta bayiiye gidip geldiğinde haber edin gelip bi bakalımda dedim ama bu motor planlarımı baya bir bozdu internette izlediğim kadarıyla 180 rahat gidiyor ayrıca ara hızlanmaları sesi filanda çok güzel geldi tipide hoşuma gitti mavi olanı özellikle birikmiş paraya dokunmayıp bunu alıcam gibi duruyor.
Uzun lafın kısası 2 gündür resimleri ve videoları aklımı baya çeldi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
Ha birde servis maaliyetleri ve yakıt masraflarınıda karşılaştırınca baya bi fikir değişikliğine yol açıyor...
15.000 tl ye bile getirmezler diye tahmin ediyordum. Gercekten super bir fiyata sundular. Umarim bu fiyat ilk gelen partinin fiyati degildir kalici olur. Ben de cbr250 yi satip abs.li ninja300 dusunuyordum ama bu fiyata bu motoru alirim. Yine de cok umutlu degilim fiyattan. Muhtemelen gel gel fiyatidir. Talebin delirmis oldugunu gorecekler. Daha millet siparisini beklerken ki en az 2 ay, fiyat 15.i gorur zaten. 15 bin yine makul fiyat tabii cbr250 ile karsilastirinca.
Dolar ve euro haberlerine bir baksın 13500 diye düşünen arkadaşlar.
yalnız siyah rengi çok hoşuma gitti fotodaki ahhh ahhh bu sene seçim yapmak zor olacak :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)