Seko racing bir motorda artçı selesi ne kadar önem veriliyor anlamış değilim yada iki kişi binecek insanlar özellikle racing seçiyorda haberimiz mi yok? Yoksa motoru alıp artçı selesinden mi kullanacak mıllet Şekil meraklısı arkadaşlar dediğine göre RC200 şekil meraklısı değil Japon ve kalite meraklısı arkadaşların tercihi heralde söylediklerinden bunu anlamamız gerekiyor mu yoksa sende ne konustugunu pek bilmeyip atıp tutanlardan mısın? 250 cc motor alacak mıllet altı ustu tabiki ekonomiye de bakacak,şimdi r25 aynı fıyata cıkacak KTM sevdalılarını gorecez nasıl yanına bıle ugramayacaklarını.Aynı para madem kalite akıyor hadı bakalım bır tane delıkanlı kardesım burda desınkı r25 almam KTM alırım aynı fıyat olması da hıc onemlı deıl hatta r25 in 36 beygir olması da beni ırgalamaz desin Çok satılıyor dediğin motor (Kawasaki SL) daha yeni çıktı piyasada kaç tane gördün? Ben cbr 125 ten sonra kullanıyorum kawayı hiç rahatsız değil cbr den inince yoruldugumu hıssedıyordum bilakis kawada hiç oyle bir durum yok kendi açımdan. Bir arkadaşım yazmıştı herkes bildiği ve gerçekten fikir sahibi olduğu motor hakkında yorum yapsın ve yanlıs yonlendırmesın heveslenen insanları.CBF 150 kullanıyosun ikisi aynı segment mi ölç tart derler adama..